nagyon mérges voltam, és ez biztos h csalás .!!
milyen már ,ho gy gigire nem ,de évára tudnak szavazni. :@
Manipulációval vádolják az RTL Klubot
2011. április 05. 20:13
CandUs!
És aki telefonál, az nem? XD
LULUPeas! Ezen az egy képen lehet, h hasonlít, de amúgy nem -.-"
titike1208! Egyetértek, de sajna így is sokan bedőlnek.
És aki telefonál, az nem? XD
LULUPeas! Ezen az egy képen lehet, h hasonlít, de amúgy nem -.-"
titike1208! Egyetértek, de sajna így is sokan bedőlnek.
2011. április 05. 20:14
|
|
forever JBiebs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 990 Csatolások: 4 Azonosító: 134186 offline
|
a műsor az jó csak az a baj hogy az egész előre meg van írva!!! nem hiába nyert alekosz kettőször ugyan annyi százalékkal!!
2011. április 05. 20:51
|
|
vikesz22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 129253 offline
|
Nagyon örülök h Éva ment vissza, nem érdekel h h de a lényeg h nem kell tovább néznem gigit.. xD-.-" De az viszont nem igaz h 10% 10 perc alatt változott meg mivel amikor megmutatták a képeket legalább egy 20-25 perc még volt az adásból szal megintcsak -.-"
2011. április 05. 20:53
sosem az van amit nekünk mutatnak
azért is Évát küldték vissza mert neki jóval erősebb a személyisége rajta lehet nevetni idegeskedni és ő Gigivel ellentétben csinálja a show-t
2011. április 05. 20:54
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Sztem is csaltak. Nagy szemétség volt, h megmutatták!!!Nekem igazából Gigi kicsit szimpatikusabb volt, de Évát sem utálom. De ténylek volt sztem egy kis sumák!!
2011. április 05. 20:55
|
|
akksvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.25. Hozzászólás: 298 Csatolások: 6 Azonosító: 70015 offline
|
hát azt nem hiszem, h az sms fogadát direkt szúrták el..abból van a pénzük. úgy is azt írnak ki amit akarnak, hasukra csapnak, h legyen ennyi a százalék és már annyi is. a fantomképeket azért fedték fel, h mégtöbb sms-t kapjanak
2011. április 05. 21:15
|
|
BernadettkehDirectioner™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1144 Csatolások: 584 Azonosító: 124774 offline
|
Csalas volt az egesz
1 felhasználónak tetszik:
Kath M.
2011. április 05. 21:23
|
|
szissszancsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.28. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 135369 offline
|
én is furcsának találtam, h megmutatták a képeket is, de az szerintem hülyeség, h nem lehetett gigire sms-t küldeni.. én mondjunk örülök h kiesett, nem volt valami meghatározó személyiség, éva sokkal érdekesebb
2011. április 05. 22:06
|
Namiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.15. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 138785 offline
|
istenem -.- miért van mindig az,h minden párbaj után azzal jönnek a rajongók,h csalás volt? -.- figyeljek,azért Éva ment vissza,mert rá többen szavaztak! Ezen mit nem lehet érteni? Én megértem,h sajnáljátok Gigit,de nem kell rögtön azt hinni,h csalás volt...
2011. április 05. 22:44
|
|
Reny72visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.02. Hozzászólás: 380 Csatolások: 473 Azonosító: 139971 offline
|
Tegyük fel, hogy ehhez is joga volt a csatornának, elfogadom! Mutassák meg! Csakhogy kb. 4 napja lehetett szavazni, ha jól emlékszem a vasárnapi összefoglaló egy órája alatt nem változott az állás. A párbajon Gigi egyértelműen elhúzott a kép megmutatásáig. És aztán hipp-hopp, jóformán egy reklám idő alatt fordított Éva. Na bravó! Most vagy minimális szavazat érkezik egy párbajon, pár száz. Vagy kb . 20 perc alatt több ezer szavazatnak kellett érkeznie Évára, míg Gigire egynek sem.
Szánalmas az RTL eddig is az volt de most még jobban leszerepelt.Mondjuk a mai felfordult világban nem csodálkozok az ilyen dolgokon.Ha értelmes embereket mutatnának értelmes cselekedettel,ARRA A KUTYA SEM KIVÁNCSI!!!A legtöbb embernek kell a církusz:köpködés ,anyázás...stb.Nem csodálkoznék,ha aVV5-be gyilkosokat,pedofileket,20-as IQ-val rendelkezőket válogatnának be.Na,akkor menne a nézettség.Szerintem,az RTL-helyett nézzetek ingább:Spektrumot,esetleg discoveryt.
Szánalmas az RTL eddig is az volt de most még jobban leszerepelt.Mondjuk a mai felfordult világban nem csodálkozok az ilyen dolgokon.Ha értelmes embereket mutatnának értelmes cselekedettel,ARRA A KUTYA SEM KIVÁNCSI!!!A legtöbb embernek kell a církusz:köpködés ,anyázás...stb.Nem csodálkoznék,ha aVV5-be gyilkosokat,pedofileket,20-as IQ-val rendelkezőket válogatnának be.Na,akkor menne a nézettség.Szerintem,az RTL-helyett nézzetek ingább:Spektrumot,esetleg discoveryt.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Megmutatta átalakult testét Elliot Page
Félmeztelen képet osztott meg.
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Felvállalta szerelmét Instagramon Glen Powell!
Nagyon szerelmes a híresség.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
A Barátok közt sztárjával alkot egy párt Kapu Tibor?
Kapu Tibor és Erdélyi Tímea egy párt alkot?
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Ez lehetett a gond Margaret Qualley házasságával
Kiderült, mi lehetett a baj.
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Erre a dalra vonult be Taylor Swift az esküvőjén
Meglepő, melyik számot választotta.