Léteznek igaz barátok..csak ritka mikor két igaz barát találkozik mert akivel lehetnél a legjobban barát az általában mesze lakik és nem bírsz vele találkozni!
Szerintem ez az igazság!
Szerinted léteznek igaz barátok?
2014. augusztus 17. 15:35
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
léteznek, csak rohadt nehéz megtalálni azt a személyt, megtartani, illetve nem elüldözni és ellökni magadtól meg még nehezebb. két ember van, akit tényleg igaz barátomnak mondhatok, legjobb barátnőm, aki már tizenhárom éve élvezi ezt a szörnyen megtisztelő címet, valamint a legutóbbi exem. erre pedig a legnagyobb okom az, hogy tudnak rólam mindent, láttak már mindenféle kiszolgáltatott helyzetben, mégis elfogadnak, nem akarnak megváltoztatni, és ha bajban vagyok/lennék, számíthatok rájuk, és akár még egy szakítás sem áll a barátságunk útjába. viszont tény, előttük nagyon sok emberben csalódtam, és meg sem tudnám számolni, hány komoly barátomnak tartott egyén szúrt hátba, és csámcsogott általuk a fél város a legféltettebb titkaimon is akár.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. augusztus 17. 18:43
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Igen, csak meg kell találni őket.
2014. szeptember 13. 18:58
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Persze, hogy vannak, az már más kérdés, hogy mennyien.
Az iskolában az összes "barátnõm" kétszínû p*csa, listát vezetnek róla, hogy ki hányadik helyen áll a "barátság listájukon". Ha az egyik lány összeveszik az LB-jével rögtön átül valaki más mellé, kibeszélik és elmondják mindennek. Aztán két óra múlva kibékülnek, ismét röhögnek az órán ami miatt a fele osztály legszívesebben leütné õket, köztük én is. Már várom, hogy vége legyen ennek az évnek és mindenki menjen a maga útján, egyszerûen elegem van a hamis barátokból akik velem együtt nevetnek/beszélgetnek aztán otthagynak ha egy érdekesebb személy jönn vele szemben. Akit egyébként egykor a legjobb barátnõmnek véltem, pár évvel ezelõtt simán megmondta, hogy a másik lányt sokkal érdekesebbnek találja nálam. Kösz szépen, nem mintha te olyan érdekes egy személy lennél, csak rám kényszeríted a hülyeségeidet.
Egy szóval igen, vannak igaz barátok/barátnõk. Csak már kihalófélben vannak.
Az iskolában az összes "barátnõm" kétszínû p*csa, listát vezetnek róla, hogy ki hányadik helyen áll a "barátság listájukon". Ha az egyik lány összeveszik az LB-jével rögtön átül valaki más mellé, kibeszélik és elmondják mindennek. Aztán két óra múlva kibékülnek, ismét röhögnek az órán ami miatt a fele osztály legszívesebben leütné õket, köztük én is. Már várom, hogy vége legyen ennek az évnek és mindenki menjen a maga útján, egyszerûen elegem van a hamis barátokból akik velem együtt nevetnek/beszélgetnek aztán otthagynak ha egy érdekesebb személy jönn vele szemben. Akit egyébként egykor a legjobb barátnõmnek véltem, pár évvel ezelõtt simán megmondta, hogy a másik lányt sokkal érdekesebbnek találja nálam. Kösz szépen, nem mintha te olyan érdekes egy személy lennél, csak rám kényszeríted a hülyeségeidet.
Egy szóval igen, vannak igaz barátok/barátnõk. Csak már kihalófélben vannak.
2 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998,
Szandi0820
2014. szeptember 13. 19:03
Az én legjobb barátom, idén ballag általánosból, és elég messze lakik tőlem.
Ő az egyetlen igaz barátom.
Elég sok barátom van de több mint fele 2 színű p*csa.
Szerintem igen is léteznek igaz barátok csak elég nehéz rájuk bukkanni.
Ő az egyetlen igaz barátom.
Elég sok barátom van de több mint fele 2 színű p*csa.
Szerintem igen is léteznek igaz barátok csak elég nehéz rájuk bukkanni.
2014. szeptember 13. 19:06
léteznek. csak ez idővel derül ki, hogy ki az, aki igazi.
2014. szeptember 14. 13:28
Igazán azt gonodlom ,hogy léteznek,de néha emberek szívesen rácáfolnak az állításomra. Szerencsére egy ilyen emberhez volt már szerencsém.
2014. szeptember 14. 13:30
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
én már nem hiszek ilyesmiben
2014. szeptember 14. 14:06
Nem is tudom,szerintem igen,csak nem mindenki találja meg időben a saját igaz barátait...
2014. október 31. 09:11
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6163 Csatolások: 3306 Azonosító: 234699 offline |
Nem értem a kérdést.Sztem ez hülyeség.Persze,hogy vannak!
2014. október 31. 09:40
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Persze, hogy léteznek, csak az ember nem feltétlenül találja meg őket elsőre. Nem az általánosban alakulnak ki az életre szóló barátságok, hanem utána...
2014. október 31. 11:57
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Igen, léteznek. Ebben biztos vagyok, és rendíthetetlenül hiszek benne. Borzasztó nehéz rájuk bukkanni, de léteznek, és nagyon szerencsésnek mondhatja magát az, aki már találkozott az ő lelki társával. Nekem még nem sikerült, ez igaz, de hát jövőre középiskola, még bármi megtörténhet! Csak kitartás kell hozzá.
2014. november 01. 15:06
Léteznek. Nekem is vannak olyan barátaim, akiket már születésem óta ismerek és szinte testvérek vagyunk. Őszinték vagyunk egymással, és nem akarjuk a másikat megváltoztatni, ami nálam azért fontos, mert nem egészen olyan vagyok, mint egy átlagos XXI. századi kamasz a zenei ízlésemet illetően. Őket ez nem zavarja. Persze bármikor találhatunk magunknak igaz barátot, csak türelmesen, kitartóan kell keresni.
2014. november 01. 22:01
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline |
Szerintem léteznek, csak nehéz őket megtalálni.
Nekem is van egy-két olyan ember, akikkel 'barátok' vagyunk, de ha úgy van kibeszélnek, beszólnak, szóval csak akkor vagyunk jóba ha nincs jobb. És lehet, hogy furcsa, de én az egyik legjobb barátomat, akiben tényleg feltétel nélkül megbízok és bármit elmondok neki, a neten ismertem meg. Élőben még nem találkoztunk, de amikor csak tudunk beszélünk és nekem ő az egyik ilyen 'igaz barát'. Plusz az egyik osztálytársam, akit barátomnak tekintek, de inkább csak haver. Jól kijövünk, de nem mernék neki elmondani bizonyos dolgokat, úgyhogy bizalom terén elég híján vagyunk. :/
Nekem is van egy-két olyan ember, akikkel 'barátok' vagyunk, de ha úgy van kibeszélnek, beszólnak, szóval csak akkor vagyunk jóba ha nincs jobb. És lehet, hogy furcsa, de én az egyik legjobb barátomat, akiben tényleg feltétel nélkül megbízok és bármit elmondok neki, a neten ismertem meg. Élőben még nem találkoztunk, de amikor csak tudunk beszélünk és nekem ő az egyik ilyen 'igaz barát'. Plusz az egyik osztálytársam, akit barátomnak tekintek, de inkább csak haver. Jól kijövünk, de nem mernék neki elmondani bizonyos dolgokat, úgyhogy bizalom terén elég híján vagyunk. :/
2014. november 01. 22:08
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
Én már ebben sem vagyok biztos....
2014. november 01. 22:45
Crona99♥Secret Diamond♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 444 Azonosító: 205192 offline |
A mai világban mi létezik?
Na, félretéve a viccet. Igen, léteznek. De ez sokszor olyan, mint a szerelem. Csak mész az utcán, belebotlasz, elnézést kérsz, majd továbbmész..Nagyjából így találkozunk a mai világban az egyetlen igaz barátunkkal. Találkozunk vele, de sohasem leszünk egymás mellett. Persze, ez nem minden esetben így van. Lehet, hogy az igaz barátod veled nő fel, vagy az egyetemen találkoztok. Ki tudja. Annyi biztos, hogy Ő a másik feled, és valahol, ha a világ másik részén is, de Ő is keres Téged. Tehát, ha úgy érzed, hogy mindenki elhagyott és senkiben sem bízhatsz, nyugtasson az, hogy valahol a másik feled is ezeken gondolkodik egy üveg nutella mellett. Természetesen mindenki úgy látja, ahogy szeretné, én így gondolom. Viszont van ennek egy hátránya. Szerintem, csak idővel, jó sok idővel jöhetsz rá arra, ki az igazi barátod. Az egyetlen és igaz barátod..Nos, hosszú múlt elsődlegesen is. Mondod azt egy emberre, akit ismersz 1 hónapja, na, hogy ő a legjobb barátom? Én biztosan nem. És egy igaz barátdban talán az a legigazibb, hogy hiába vesztek össze, valahol, a lelketek mélyén érzitek, hogyvan még jövőtök. Mert a barátság, az egyik legerősebb kötelék. ✊
Na, félretéve a viccet. Igen, léteznek. De ez sokszor olyan, mint a szerelem. Csak mész az utcán, belebotlasz, elnézést kérsz, majd továbbmész..Nagyjából így találkozunk a mai világban az egyetlen igaz barátunkkal. Találkozunk vele, de sohasem leszünk egymás mellett. Persze, ez nem minden esetben így van. Lehet, hogy az igaz barátod veled nő fel, vagy az egyetemen találkoztok. Ki tudja. Annyi biztos, hogy Ő a másik feled, és valahol, ha a világ másik részén is, de Ő is keres Téged. Tehát, ha úgy érzed, hogy mindenki elhagyott és senkiben sem bízhatsz, nyugtasson az, hogy valahol a másik feled is ezeken gondolkodik egy üveg nutella mellett. Természetesen mindenki úgy látja, ahogy szeretné, én így gondolom. Viszont van ennek egy hátránya. Szerintem, csak idővel, jó sok idővel jöhetsz rá arra, ki az igazi barátod. Az egyetlen és igaz barátod..Nos, hosszú múlt elsődlegesen is. Mondod azt egy emberre, akit ismersz 1 hónapja, na, hogy ő a legjobb barátom? Én biztosan nem. És egy igaz barátdban talán az a legigazibb, hogy hiába vesztek össze, valahol, a lelketek mélyén érzitek, hogyvan még jövőtök. Mert a barátság, az egyik legerősebb kötelék. ✊
2014. november 03. 21:47
arianaforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.31. Hozzászólás: 402 Csatolások: 300 Azonosító: 230539 offline |
szerintem igen nekem is van egy a neve vivien óvodás kor ota ismerem...ő a legjobb barátnöm.....igen vn egy másik barátnöm is a neve starityn ilus1999 ö is jó barátnöm
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Ekkor érkezhet a Wednesday második évada
Befejezték a forgatást.
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Kiderült, miért szakíthatott Sabrina Carpenter és Barry Keoghan
Félrelépés áll a háttérben?
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Hivatalos: Sabrina Carpenter és Barry Keoghan 1 év után szakított
Szakított a két híresség.
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.