Hajvasalás
2012. február 03. 12:36
Én teljesen megvagyok elégedve a hajammal, nem szoktam vasalni.
2012. február 03. 16:28
Nekem alapból göndör hajam van,ezért néha szoktam vasalni.
De nem mindig.Csak akkor,amikor a ruhához olyan haj illik.
De nem mindig.Csak akkor,amikor a ruhához olyan haj illik.
2012. február 09. 20:11
Csak olyan alkalomkor, mikor nem léphetek a 'szalmakazalos' hajammal ünnepségre.
2012. február 10. 17:46
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Örülök, hogy nem szögegyenes hajam van természetesen, hanem kicsit hullámos. Bár én nem vagyok híve a hajvasalásnak, de néha-néha kivasalom, habár nekem nincs hajvasalóm, csak kölcsön kérem. Egyébként szerintem sokkal jobban áll nekem az egyenes haj.
2012. február 10. 20:29
|
|
NorPatchCatnip |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 2586 Csatolások: 397 Azonosító: 166568 offline
|
annak ellenére, hogy a nagy hidegben, kb. keddre már semmi nem marad belőle én minden hét elején kivasalom xd
egyébként meg, mindenkinek kársítja a haját valamennyire
aki abban a hitben ringatja magát, hogy csak mert szipiszupi hajvasalója van, nem rongálja a haját, téved. mert igen.
egyébként meg, mindenkinek kársítja a haját valamennyire
2012. február 10. 20:42
Én szívem szerint vasalnám a sajátomat, de olyan brutál göndör, és dús, hogy órákig vasalhatnám és még úgy sem lenne teljesen egyenes. És igen, már volt kivasalva, és nem lett szög egyenes, pedig elég meleg volt a hajvasaló.
Amúgy, nem szorgalmazom a hajvasalást. Nem akarok senkit sem megijeszteni, de ha most 13-14-15 évesen elkezded vasalni a hajad, és azt hiszed nem károsítja nézd meg magad 10-15 év múlva. A parókák elég drágák...
Amúgy, nem szorgalmazom a hajvasalást. Nem akarok senkit sem megijeszteni, de ha most 13-14-15 évesen elkezded vasalni a hajad, és azt hiszed nem károsítja nézd meg magad 10-15 év múlva. A parókák elég drágák...
2012. február 11. 15:00
Bár egyenes hajam,alig látszik ha ki van vasalva,én attól még szeretem a hajamat vasalni. Néhány oszt.társ szerint jól is áll.
2012. február 11. 15:07
Mióta az eszemet tudom, hosszú göndör hajat szerettem volna. Kb. másfél éve új formára vágattam a hajam, és szabályszerűen begöndörödött tőle. Mindenki szerint gyönyörű, szerintem is, a szememen kívül ez az egyetlen testrészem amivel elégedett vagyok
. Most komolyan csak azért vasaljam, mert ez a divat?
Amúgy sem tetszett soha a szögegyenes haj. Egyik barátnőm annyira túlzásba viszi a hajvasalást hogy össze-vissza van töredezve, és már nem is selymes tapintású. Én nem teszem ezt a hajammal. Eddig össz-vissz kétszer volt kivasalva, azt is a fodrász vasalta, mikor megigazította a végét. Mire hazaértem, abbl sem volt semmi, ugyanolyan göndör volt, mint előtte.
Bocs a hosszú vélemény-kifejtésért.
Bocs a hosszú vélemény-kifejtésért.
2012. február 12. 13:12
Épp ma kaptam hajvasalót ezért igen fogom vasalni a hajamat mert mások szerint nagyon jól áll!!
2012. február 23. 11:47
Nem mindig szoktam csak néha.göndöríteni sokkal többet szoktam.
2012. február 24. 20:41
néha - néha , de reggel nemnagyon szeretek ilyenekkel foglalkzni úgyhogy suliba is nagyon ritkán
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvan, ki örökli Liam Payne vagyonát
Megvolt a hagyatéki eljárás.
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Tom Holland Pókember tetoválása váratlan problémát okozott a Pókember forgatásán
Az egyik tetoválása problémát okozott.
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
Kiderült, melyik volt az a pillanat, amikor Zendaya beleszeretett Tom Hollandba
A pillanat gyorsan terjedt az interneten.
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Blake Lively-t meghívták Taylor Swift esküvőjére?
Kiderült, ott lesz-e a színésznő.
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
A Sárkányok háza sztárjának hányingere lett az egyik jelenetétől
Vigyázat a cikk SPOLIERT tartalmaz!
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Felfedte a lánya nevét Hailee Steinfeld
Hailee Steinfeld elárulta újszülött kislánya nevét.

0 felhasználónak tetszik: