Nyilván a Human Nature 1000 x jobb, de itt most nem ez számít.
Jó,jó, de nem az igaz de azért ez kedves volt Tőle!
R.I.P Michael
Chris Brown Jackónak ajánlja új klipjét
2011. május 03. 22:43
orianthi25 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 1104 Csatolások: 37 Azonosító: 117371 offline |
2011. május 04. 10:11
A szám és a klip is eszméletlenül jó, nagyon tetszik. Rendes, hogy MJ-nek ajánlotta.
R.I.P Michael
A kommenteket olvasva pedig néhány ember igazán magába szállhatna és elgondolkodhatna...
R.I.P Michael
A kommenteket olvasva pedig néhány ember igazán magába szállhatna és elgondolkodhatna...
2011. május 04. 14:03
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
nekem szimpatikus, hogy tisztelegni akart Jacko emléke előtt, de azt azért lássuk be, hogy ez Michael-nek jobban állt.
2011. május 04. 16:37
Olvasgattam a hozzászólásokat, de nem olyan akar lenni mint ő, hanem a tiszteletét fejezi ki vele. De nekem sem a szám, sem a klip nem tetszik.
2011. május 04. 20:14
Szerintem nem olyan rossz. Mondjuk ez nem Chris stílusa, bár rakott bele a sajátjából is. Nekem tetszik
2011. május 06. 18:19
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline |
Elismerem, hogy Michael Jackson nagy volt, de akkor se kedveltem/kedvelem. És ezen Chris se tudott változtatni most, pláne ilyen semmilyen számmal és klippel...
2011. május 07. 12:33
Aki szereti egy kicsit is Michaelt.Az leáll a Jackozással!Michael,Jackon,Mj,King of Pop, rengeteg beceneve van miért pont,ezt kell használni?Felháborító!! Én megértem,hogy Chrisnek MJ volt a példaképe,de túlzásba viszi.A saját stílusába emlékezzen Michaelre.De itt csak,azt látom,hogy Jackson mozdulatait mutatja be.Ne-Yo-Beautiful Monster és Akon-Hold My Hand cimű szám nagyobb hatást gyakorolt MJ tiszteletére! Némelyik ember meg vessen magára,hogy van képe "buta" szöveget írni egy hozzászólásba.Michael nyugodj békében!!
2011. május 09. 17:34
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet
Aki szereti egy kicsit is Michaelt.Az leáll a Jackozással!Michael,Jackon,Mj,King of Pop, rengeteg beceneve van miért pont,ezt kell használni?Felháborító!!
Ennyi.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. június 16. 20:00
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline |
Volt egy ember, akiből ihletet tudott meríteni r.i.p Michael Jackson :'(
2011. július 10. 19:40
CB11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 154699 offline |
nagyon szép szám. és kedves tőle.
amúgy igen!Jacko Michael gúnyneve volt,pls használjatok valami mást amit már janet7 leírt! ŁŁ
Rest In Peace Mike!ŁŁ I Love You..Forever!ŁŁ
amúgy igen!Jacko Michael gúnyneve volt,pls használjatok valami mást amit már janet7 leírt! ŁŁ
Rest In Peace Mike!ŁŁ I Love You..Forever!ŁŁ
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Selena Gomez szerint az emberek nehezen dolgozták fel, hogy továbblépett
Végre kezdik elfogadni.