ToTo adatlapos topikja
2012. augusztus 13. 19:39
erre a képre cseréljétek le Kozák Danuta profilképét ez jobb valamivel!köszi!
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Törpemókus
2012. augusztus 13. 20:45
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Szécsi Zoltán profilképe nem túl megfelelő ez a kép szerintem sokkal jobb lenne
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. augusztus 13. 22:21
rencsajszi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 605 Csatolások: 0 Azonosító: 135047 offline |
szia! Szeretném elkérni Cheyenne Kimball adatlapját ha megoldható és ha nincs már szerkesztője. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2012. augusztus 13. 23:24
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Shawn Wayans és Nestor Carbonell lapjáért jelentkeznék, ha lehetséges
_ToTo_
2012. augusztus 14. 00:02
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline |
Helló! Madison Lovato lapja már bőven nem volt szerkesztve 6 hónapja. Ha lehet én szerkeszteném.
_ToTo_
2012. augusztus 14. 11:15
Szeretném még elkérni Grant Show lapját, mivel 2011.12.02-án volt utoljára szerkesztve. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2012. augusztus 14. 12:14
Ryan Guzman
Életrajz:
Guzman a Texasi Abilene-ben született.Apja egy mexikói bevándorló édesannya pedig európai-amerikai volt.Eleinte modelkedett és harcművészetet tanult.Ryan a Sierra College-n tanult.Guzman kezdetben a Calvin Klein fehérnemű modelljeként dolgozott 2009-ben. Hamarosan miután befejezte a tanulmányait, Ryan a Look Model Agencyvel kötött szerződést.Majd a táncal kezdett komolyabban foglalkozni aminek köszönhetően meghozta élete nagy áttörését 2011-ben megkapta élete első főszerepét a Step Up 4.Forradalom című 3D nagysikerű táncfilmben, ahol olyan színészekkel dolgozhatott együtt mint Alyson Stoner vagy Adam G. Sevani.Ennek a szerepnek köszönhetően nem csak modellként hanem színészként is elismerté vált.
Magánélete:
Ryan a Step Up forgatásán megismerkedett Kathryn McCormick-al akivel a filmben egypárt alkotnak és úgytünik a való életben is.
Filmográfia:
Step Up 4 Revolution (2012) Ryan Guzman alakítja Sean-t
Életrajz:
Guzman a Texasi Abilene-ben született.Apja egy mexikói bevándorló édesannya pedig európai-amerikai volt.Eleinte modelkedett és harcművészetet tanult.Ryan a Sierra College-n tanult.Guzman kezdetben a Calvin Klein fehérnemű modelljeként dolgozott 2009-ben. Hamarosan miután befejezte a tanulmányait, Ryan a Look Model Agencyvel kötött szerződést.Majd a táncal kezdett komolyabban foglalkozni aminek köszönhetően meghozta élete nagy áttörését 2011-ben megkapta élete első főszerepét a Step Up 4.Forradalom című 3D nagysikerű táncfilmben, ahol olyan színészekkel dolgozhatott együtt mint Alyson Stoner vagy Adam G. Sevani.Ennek a szerepnek köszönhetően nem csak modellként hanem színészként is elismerté vált.
Magánélete:
Ryan a Step Up forgatásán megismerkedett Kathryn McCormick-al akivel a filmben egypárt alkotnak és úgytünik a való életben is.
Filmográfia:
Step Up 4 Revolution (2012) Ryan Guzman alakítja Sean-t
_ToTo_
2012. augusztus 14. 14:29
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (Lizania @ 2012.08.13. 18:12)
Előbb talán nem ártana figyelmeztetni az egyébként aktív szerkesztőt.
Bár ezt Bessie és ToTo úgyis tudják, azért gondoltam nem árt, ha beírom, hátha így majd tudják többen is.
2012. augusztus 14. 15:03
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (duracell @ 2012.08.14. 14:29)
Előbb talán nem ártana figyelmeztetni az egyébként aktív szerkesztőt.
Bár ezt Bessie és ToTo úgyis tudják, azért gondoltam nem árt, ha beírom, hátha így majd tudják többen is.
Ha annyira aktív, akkor, hogy nem volt ideje frissíteni január óta a lapot? Az ilyenek, ne haragudj, de nem érdemlik meg, hogy figyelmeztessük őket. Január óta nem csinált a lapon semmit, és nekem ne mondja, hogy van más dolga meg magánélete, mert értem én, de azóta még egy nyamvadt képcserére sem volt képes? Egyébként meg, én csak jeleztem, nem az én dolgom mindenkinek figyelmeztetéseket küldeni, majd a moderátorok lerendezik, éppen ezért írtam be ide.
rnr83
2012. augusztus 14. 18:30
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Sziasztok!
Blu Cantrell adatlapját már kértem korábban is. Most lejárt a 6 hónap, és a szerkesztőjének szóltatok is, de nem frissítette az adatlapot. Most újra jelentkeznék érte. Előre is köszönöm!
Blu Cantrell adatlapját már kértem korábban is. Most lejárt a 6 hónap, és a szerkesztőjének szóltatok is, de nem frissítette az adatlapot. Most újra jelentkeznék érte. Előre is köszönöm!
_ToTo_
2012. augusztus 15. 01:01
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Lizania @ 2012.08.14. 15:03)
Ha annyira aktív, akkor, hogy nem volt ideje frissíteni január óta a lapot? Az ilyenek, ne haragudj, de nem érdemlik meg, hogy figyelmeztessük őket. Január óta nem csinált a lapon semmit, és nekem ne mondja, hogy van más dolga meg magánélete, mert értem én, de azóta még egy nyamvadt képcserére sem volt képes? Egyébként meg, én csak jeleztem, nem az én dolgom mindenkinek figyelmeztetéseket küldeni, majd a moderátorok lerendezik, éppen ezért írtam be ide.
Csak a képcserét nem számítjuk frissítésnek, hiába látszik az adatlap alján, mi a valós, friss adatokat nézzük, nemcsak azt, hogy a szerkesztő mikor nyomott egy rendben gombot. Egyébként 1000 alatti lapoknál mindig írunk figyelmeztetést (7 napos határidővel). De ezt elolvashatjátok ennek a topiknak az első oldalán, vagy a Starity profil főoldalán.
Egyébként azt is meg kell mindig nézni, hogy a sztár aktívan szerepel, vagy visszavonult a közélettől? De már erről is volt szó régebben, és ha jól emlékszem bele is írta ToTo a szabályokhoz.
2012. augusztus 15. 09:15
2kyra2új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 1 Azonosító: 68705 offline |
Tisztelt ToTo!
Én Hailey Baldwin adatlapját szerettem volna elkészíteni,mert még nincs neki.De nem fogadtátok el.Lehetne kérni a sztár adatlapjának létrehozását?
Üdv:Klau
Én Hailey Baldwin adatlapját szerettem volna elkészíteni,mert még nincs neki.De nem fogadtátok el.Lehetne kérni a sztár adatlapjának létrehozását?
_ToTo_
2012. augusztus 15. 09:21
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (2kyra2 @ 2012.08.15. 09:15)
Tisztelt ToTo!
Szia!
Bár én nem vagyok moderátor, de lehet hogy várnod kell még egy kicsit a létrehozással. A moderátoroknak sok mindennek utána kell nézniük az adott sztárral kapcsolatban és valahol olvastam is hogy naponta (?) kb. 50 sztáradatlapot küldenek be nekik, így is sok a munkájuk, meg nem ülnek egész nap a gép előtt, a nyári szünet nekik is nyári szünet. (félre ne érts ezt nem kötözködésképpen írtam)
2012. augusztus 15. 10:57
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Tisztelt moderátorok!
Shawn Crahannak nincsen életrajza, s már régen is volt frissítve.
Rászólnátok a szerkesztőre, hogy pótolja a hiányosságokat?
Üdv.:Darkness
Shawn Crahannak nincsen életrajza, s már régen is volt frissítve.
Rászólnátok a szerkesztőre, hogy pótolja a hiányosságokat?
Üdv.:Darkness
2012. augusztus 15. 11:44
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
A heti pályázható lapok Szabó Erika, Südi Iringó és Gyulai Viktória lapjai, péntek reggel nyitom a topikokat a pályázatoknak.
Ma délután vagy este átfutom a kéréseket/kérdéseket amivel elmaradtam.
Ma délután vagy este átfutom a kéréseket/kérdéseket amivel elmaradtam.
2012. augusztus 15. 12:00
Idézet (Kazuo @ 2012.08.15. 09:21)
Szia!
Bár én nem vagyok moderátor, de lehet hogy várnod kell még egy kicsit a létrehozással. A moderátoroknak sok mindennek utána kell nézniük az adott sztárral kapcsolatban és valahol olvastam is hogy naponta (?) kb. 50 sztáradatlapot küldenek be nekik, így is sok a munkájuk, meg nem ülnek egész nap a gép előtt, a nyári szünet nekik is nyári szünet. (félre ne érts ezt nem kötözködésképpen írtam)
Igen, meg én egyszer azt hallottam hogy ahhoz 50 hozzászólás kell.De ezt csak halottam vagy olvastam valahol, javitsatok ki ha tévedek.
2012. augusztus 15. 12:14
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (2kyra2 @ 2012.08.15. 09:15)
Tisztelt ToTo!
Ha nem bánod erre én válaszolnék, mert már többször létre akarták hozni, és én utasítottam el az elfogadást. Hogy miért? Mert nem színésznő, nem énekesnő, csak az apja híres. Igaz, az imdb-n 2 produkcióban fel van tüntetve a neve 2009-ben. Egy doku műsorban és egy showban.
És még egyszer mondom: nem egyszer azért utasítok el lapot, mert az illetőnek többszörös profilja van (az ilyet tiltom is végleg), vagy a lapjai szerkesztetlenek.
9 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
Kazuo,
Pöttömke,
idone,
ItsLénaa,
Black Hearth2,
rnr83,
Lizania,
Luckie
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.