Kedves Toto és Bessie!
Végre újabban volt időm végig böngészgetni a Starity profilt, gondolván, hátha találok valami kedvemre valót, és találtam is. Eric Roberts adatlapja hol itt volt, hol ott volt, és úgy látszik itt kötött ki. Szívesen szerkeszteném őt. Valamint igényt tartanék még Greg Grunberg és Sabrina Lloyd profiljára is.
Előre is millió köszönet a csatolásokért!
ToTo adatlapos topikja
2012. szeptember 17. 17:46
Idézet (Tilas @ 2012.09.17. 17:30)
Kedves Toto és Bessie!
Végre újabban volt időm végig böngészgetni a Starity profilt, gondolván, hátha találok valami kedvemre valót, és találtam is. Eric Roberts adatlapja hol itt volt, hol ott volt, és úgy látszik itt kötött ki. Szívesen szerkeszteném őt. Valamint igényt tartanék még Greg Grunberg és Sabrina Lloyd profiljára is.
Sabrinának írj egy rövid 5-10 soros életrajzot
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2012. szeptember 17. 18:09
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Köszönöm
a nap folyamán írok neki egy életrajzot, amit a hétvégén kibővítek
a nap folyamán írok neki egy életrajzot, amit a hétvégén kibővítek
2 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
_ToTo_
2012. szeptember 17. 18:45
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Kedves _ToTo_/Bessie/Moderátorok!
Ingyen odaadtam Fruzsyka11-nek Dakota Rose adatlapját.Kérlek csatoljátok hozzá!
Köszönettel:Corby.
Ingyen odaadtam Fruzsyka11-nek Dakota Rose adatlapját.Kérlek csatoljátok hozzá!
Köszönettel:Corby.
Bessie
2012. szeptember 17. 21:21
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Sziasztok!
Ingyen átadom rebellious-nak az alábbi lapokat:
http://starity.hu/sztarok/bambi-northwood-blyth/
http://starity.hu/sztarok/sui-he/
http://starity.hu/sztarok/cinnamon-girl/
Legyen kedves egy illetékes átcsatolni Hozzá. Köszönöm szépen!
Ingyen átadom rebellious-nak az alábbi lapokat:
http://starity.hu/sztarok/bambi-northwood-blyth/
http://starity.hu/sztarok/sui-he/
http://starity.hu/sztarok/cinnamon-girl/
Legyen kedves egy illetékes átcsatolni Hozzá. Köszönöm szépen!
_ToTo_
2012. szeptember 18. 11:19
Sziasztok, elvittem Jason Wahlerszerkesztő nélküli adatlapját.
(A lap legutóbb 2011.06.15.-én volt szerkesztve.)
Frissítettem a képet és adatokat.
_ToTo_
2012. szeptember 18. 14:46
Idézet (pseudovirus @ 2012.09.18. 11:19)
Sziasztok, elvittem Jason Wahlerszerkesztő nélküli adatlapját.
Írj neki egy 5-10 soros életrajzot
_ToTo_
2012. szeptember 18. 15:20
Üdv! Michael Cera adatlapja 1 éve nem volt szerkesztve. Esetleg igényt tartanék rá, ha úgy van, bővíteném pár sorral az életrajzát:
2010-ben a nagy áttörést a főszereplő szerepe hozta meg neki a Scott Pilgrim a világ ellen című filmben. 2011-ben szerepelt a Bad Dads című rövidfilmben. Legközelebb csak 2013-ben láthatjuk a filmvásznon, azonban még a 2012-es évben A Simpson családban hallhattuk, mint szinkronszínész, illetve folyamatosan láthatjuk egészen 2008-tól a Childrens Hospital című sorozatban. Jövő évben visszatér Az ítélet: család című sorozatba a 10 éves évforduló miatt, illetve 3 további filmben működik közre.
2010-ben a nagy áttörést a főszereplő szerepe hozta meg neki a Scott Pilgrim a világ ellen című filmben. 2011-ben szerepelt a Bad Dads című rövidfilmben. Legközelebb csak 2013-ben láthatjuk a filmvásznon, azonban még a 2012-es évben A Simpson családban hallhattuk, mint szinkronszínész, illetve folyamatosan láthatjuk egészen 2008-tól a Childrens Hospital című sorozatban. Jövő évben visszatér Az ítélet: család című sorozatba a 10 éves évforduló miatt, illetve 3 további filmben működik közre.
Törpemókus,
_ToTo_
2012. szeptember 18. 16:15
Elkészítettem az életrajzot Jason Wahler lapjához, ahogy kértétek és emellett frissített az adatait is.
Ha nem tartotok tolakodónak, igényt tartanék Pierre Boulangerlapjára is.A szerkesztő legutóbb tavaly decemberben frissített és egyébként sem aktív a fórumon.
Mindenesetre írtam egy rövidke életrajzot:
Pierre Boulanger (született: Augusztus 8., 1987) francia színész.
Színészi karrierje a "Monsieur Ibrahim és a Korán virágai" c. francia filmben kezdődött. Ahol egy zsidó kis fiút játszott. Következő szerepét 2008-ban szerepét kapta meg a
"Érettségi buktatókkal" című -szintén francia- vígjátékban. Pierre leginkább 2011-ben figyelhetett a nagy közönség, amikor Theo-t alakította a "Csajok Monte Carloban" című amerikai – magyar romantikus kalandfilmben. Olyan híres színészek oldalán játszott mint Selena Gomez vagy Leighton Meester.
Ha nem tartotok tolakodónak, igényt tartanék Pierre Boulangerlapjára is.A szerkesztő legutóbb tavaly decemberben frissített és egyébként sem aktív a fórumon.
Mindenesetre írtam egy rövidke életrajzot:
Pierre Boulanger (született: Augusztus 8., 1987) francia színész.
Színészi karrierje a "Monsieur Ibrahim és a Korán virágai" c. francia filmben kezdődött. Ahol egy zsidó kis fiút játszott. Következő szerepét 2008-ban szerepét kapta meg a
"Érettségi buktatókkal" című -szintén francia- vígjátékban. Pierre leginkább 2011-ben figyelhetett a nagy közönség, amikor Theo-t alakította a "Csajok Monte Carloban" című amerikai – magyar romantikus kalandfilmben. Olyan híres színészek oldalán játszott mint Selena Gomez vagy Leighton Meester.
_ToTo_
2012. szeptember 18. 16:24
Luke Pasqualino adatlapja 6 hónapja nem volt frissítve, viszont a szerkesztő aktív tag.
2012. szeptember 18. 16:51
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline |
Idézet (AliceBitch @ 2012.09.18. 16:24)
Luke Pasqualino adatlapja 6 hónapja nem volt frissítve, viszont a szerkesztő aktív tag.
Gajcsi kiemelt tag, így 9 hónap áll a rendelkezésére egy adatlap frissítéséhez.
10 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Luckie,
Lindsay019,
Pöttömke,
nicol bellox,
Lizania,
Grace Benning,
Törpemókus,
ItsLénaa,
_ToTo_
2012. szeptember 18. 17:41
Idézet (Elenaa. @ 2012.09.18. 17:37)
Szívesen szerkeszteném aző adatlapjának szerkesztését. Nincs bio, és letelt a 6 hónap.
Mivel nincs biója, írnod kell először ide egyet, ami minimum 5-10 soros, vagy ha akarod, az egészet is kiírhatod. Ha az előbbit választod, akkor azt majd bővítened kell információkkal.
2012. szeptember 18. 18:02
Saranghae |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.23. Hozzászólás: 684 Csatolások: 1220 Azonosító: 176370 offline |
Sziasztok!
Lenne egy óriási kérésem, nos szeretném ha Son Ga In lapját átraknátok FruFruChan-nak, mivel neki adtam a lapot.
Lenne egy óriási kérésem, nos szeretném ha Son Ga In lapját átraknátok FruFruChan-nak, mivel neki adtam a lapot.
FruFruChan,
_ToTo_
2012. szeptember 18. 18:09
kia08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 50334 Azonosító: 179313 offline |
Idézet (Ariana @ 2012.09.18. 15:20)
Üdv! Michael Cera adatlapja 1 éve nem volt szerkesztve. Esetleg igényt tartanék rá, ha úgy van, bővíteném pár sorral az életrajzát:
Bajer a lapjaival kapcsolatban írt az Adatlapcsere topikba:
Idézet (bajer @ 2012.09.11. 16:35)
Cillian Murphy, Gaspard Ulliel és Ezra Miller kivételével, még mindig vihető az összes adatlapom.
Érdemes először egy aktív felhasználónál tőle megérdeklődni, hogy igényt tart-e rá, vagy megnézni, írt-e valahova ezekkel kapcsolatban
8 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Darkness,
Ariana,
Lindsay019,
Luckie,
Lizania,
Grace Benning,
_ToTo_
2012. szeptember 18. 19:25
Idézet (kia08 @ 2012.09.18. 18:09)
Bajer a lapjaival kapcsolatban írt az Adatlapcsere topikba:
Érdemes először egy aktív felhasználónál tőle megérdeklődni, hogy igényt tart-e rá, vagy megnézni, írt-e valahova ezekkel kapcsolatban
Na szóval akkor bajerrel megbeszéltem, és nekem adja Michaelt, már csak arra kérjük ToTo-t, hogy rakja át.
_ToTo_
2012. szeptember 19. 11:43
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
http://starity.hu/sztarok/felcser-mate-/
Április elején volt utoljára szerkesztve, de biója nincsen. Mehet starityre, szerintem.
Április elején volt utoljára szerkesztve, de biója nincsen. Mehet starityre, szerintem.
_ToTo_
2012. szeptember 19. 14:51
Sziasztok!
Ha még nem kérte el senki, akkor én elkérném a Starity profilról Bálizs Anett adatlapját.
Mivel van biográfia, ezért nem írok, de ha mégis kellene, akkor szóljatok!
Előre is köszönöm!
Üdv: Carmita
Ha még nem kérte el senki, akkor én elkérném a Starity profilról Bálizs Anett adatlapját.
Mivel van biográfia, ezért nem írok, de ha mégis kellene, akkor szóljatok!
Előre is köszönöm!
Üdv: Carmita
_ToTo_
2012. szeptember 19. 15:27
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Törpemókus,
_ToTo_
2012. szeptember 19. 15:35
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Kedves _ToTo_/Bessie/ Moderátorok!
Bocsánat a zavarásért megint, de Chelsea Handlert már több, mint egy éve nem szerkesztették.Ha lehetséges szívesen elvállalnám további szerkesztését.
Köszönettel: Corby
Bocsánat a zavarásért megint, de Chelsea Handlert már több, mint egy éve nem szerkesztették.Ha lehetséges szívesen elvállalnám további szerkesztését.
Köszönettel: Corby
_ToTo_
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.