Starity

ToTo adatlapos topikja

484 oldal 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. január 06. 18:40 #7941
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.01.06. 18:26)
Sziasztok!
Tudom, hogy Jessica Jung 1000 alatti, de eléggé kevés életrajz van leírva és már előttem is kértek el 1000 alattit. Ezért írtam, hozzá életrajzot(Remélem látszani fog az életrajzból, hogy én jobb szerkesztője lennék a lapnak.
Élete
Jessica Jung (Koreai néven: Jung Soo Yeon,) született április 18, 1989-ben. Dél-koreai énekes, táncos és színésznő. Született San Francisco, California-ban. Folyékonyan beszél mind az ő anyanyelvét és az angolt. Tagja a dél-koreai lány csoportnak Girls 'Generation-nak, - neki van az egyik legmagasabb hangja a csoportban.
2011-ben Az 22. éves független bírálói jegyzéke 100 A Beautiful Faces" közé sorolták.
Ugyanabban a kaliforniai korházban született mint, Tiffany. 2000-ban csatlakozott SM Entertainment-hoz. Hét évig gyakornokként dolgozott ott aztán csatlakozott a  koreai lány csoporthoz Girls 'Generationhoz. Húga, Krystal Jung,aki szintén tehetséges a zenei iparban, tagja a koreai lány csoportnak f(x)-nek. Mindketten sikeresek, mint csapatban, mint szóló énekesként.
Karrier
Jessica volt az első  tag aki csatlakozott SM Entertainmenthez 2000-ben. 2007-ben, őt választotta a csoport, Girls 'Generation. A 9-tagú lánycsoport 2007-ben debütált először. 
Egyéni énekes karrierje
Amellett, hogy ő a csoportban igen fontos  szerepet tölt be , megjelent két kislemeze a Seohyunnal és Tiffanyval: "Oppa Nappa" címen. Sok híres sztárral énekelt már egy színpadon. Pl: Duettezett - egyik Shinee tagjával, Onew-val,. Ő énekelte a "Seoul Song"-ot Super Junior  Leeteuk tagjával.
2010 október 13-án kiadott lemezt, "Sweet Delight" címmel
Ő is részt vett a KBS dráma Romance Town dalában. A dal megjelent 2011 május 18-án. Amellett, hogy színészi karrierje is jelentős, Jessica énekelt az OST a "Wild Romance" Kim Jinpyo-val. A dal megjelent 2012 január 13-án. 
Színészi karrierje[u][/u]
Jessica egy dél-koreai színházban játszik, ahol zenés musicalekben szerepel.
Volt egy  szerepe SBS TV Oh My Lady!-ben, mint mellék szereolő – 2010 márciusában
2011 December 23-án megjelent Wild Romance-be is szerepelt – 8 epizódon keresztül.
Modell
Számos hírdetésben és kampányokban szerepelt mint modell. Pl: Haptic Motion, LG, Samsung, Domino Pizza, Elite Uniform, J.ESTINA táskák és még sok máshoz adta az arcát.
2011 elején, Jessica a Dior kozmetikumok reklámjaiban szerepelt zenésztársaival Hyoyeon, Yuri, Tiffany, Sooyoung és Sunny együtt.
A 2011/12-es divatbemutatón is részt vett Seoul Fashion Week Szöulban a SETEC Központban. Híres divatmagazinokban is szerepelt, mint például Ceci,  W Korea magazin, Cosmopolitan magazin, Singles magazin stb…
Szerepelt a  "Break The Ice" című fotozáson, a decemberi számában 1. Look magazinnál.
2012-es londoni paralimpián ő és testvérét Krystalt nevezték ki nagykövetnek. Ez nagy megtiszteltetés volt számára.
Tv Show
2010 májusában, Jessica lett a rendszeres vendég a Happy Birthday show-ban amíg 2010 június 7-én visszavonult az SNSD miatt.
És rendszeres vendége volt a  Csillag király shownak, Yuri-val másik csapattársával. 2009-ben egy külön tv-showban lépett fel ezért megkérték, hogy énekeljen duettett Park Myung Soo-val.
Diszkográfia
2008 "Oppa Nappa" 03:45  - Trio-val Seohyun & Tiffany
Ez Fantastic  "Ez Fantastic" 03:40  - Trio-val Seohyun & Tiffany
2009 Olimpiai Duet Song Festival "NaengMyun" 03:41 - Duett Park Myung Soo
2010 Sweet Delight "Sweet Delight" 03:20  - Szóló
2011 Romantikus Város "Tears Are " 04:46 - Szóló
2012 KBS Wild Romance "Mi a teendő" 03:54 - Duett Kim Jin-pyo
SBS To The Beautiful You "Butterfly" 03:01 - Duett Krystal
KBS király álma "Heart Road" 04:19 - Szóló
Pyl Younique Vol 1 "Én Életmódom" 03:05 Featuring Dok2
2013 COBU 3D "Say Yes" - Trio A Krystal & Kris
Filmek/Televízió dráma
2008 Unstoppable Házasság A Bool Gwang Dong (hét hercegnő) (cameo)
2009 Taehee, Hyekyo, Jihyun! Angol nyelvtanár (cameo)
2010 Oh My Lady! Maga (cameo)
2012 Wild Romance - Kang Jong-hee
Televíziós sorozatok
2007 Cutie Honey, Mini Musical A verekedő együtt Yuri, Hyoyeon
2009 We Got Married Season 1 - epizódok 42., 45., 47., 49., 51 és 52
2010 Happy Birthday
2010 Mi Got Married Season 2 - Magát (Episode 69 (On Stage))
2010 Running Man EP 4-5 -  Önmaga
2011 Running Man EP 63-64 - Önmaga
Klippek
2007 "A szerelem olyan késő, sajnálom" Kim Jo Han
2009 "Super Girl" Super Junior-M
"S.E.O.U.L." Super Junior és a Girls 'Generation
2012 "Sherlock"Shinee
Elismerések
2008: Anycall Haptic
2010: Dior Snow
2012: Banila Co
2012: Hyundai Motors
2012: Cartier
  - Magazinok
Musical színház
2009-2010 Legally Blonde Elle Woods (vezető szerep)
2012-2013 Legally Blonde Elle Woods (vezető szerep)
Girls Generation.
9 tagú koreai zenekar: Yuri Kwon, Seohyun, Jessica Jung, Kim Tae Yeon, SooYoung, Sunny, HyoYeon, Yonna, Tiffany Hwang, 2007-ben alakultak meg. 20 albumuk jelent meg összesen(japán és Angol albumokkal együtt)
Most a legújabb 2013-ban az I Got a Boy ami nem rég jelent meg mégis nagyon sikeres lett. Az SNSD- diszkográfiáját nem írtam le mert azzal még több lett volna  smileeee.gif  smileeee.gif 
Yoona 1000 feletti ugyhogy hozzá nem írtam, de ha majd szükséges írok hozzá is.

Így is-úgyis csak pályázat útján lesz kiosztva a lap, amire külön topicot nyitnak majd meg. Oda kell majd beküldened a biográfiát! wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Lizania, FruFruChan, Darkness
2013. január 06. 18:41 #7942
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Luckie @ 2013.01.06. 18:40)
Így is-úgyis csak pályázat útján lesz kiosztva a lap, amire külön topicot nyitnak majd meg. Oda kell majd beküldened a biográfiát! wink.gif

Akkor Tiffany Hwang-nak is amit FruFru Chan kért meg???
2013. január 06. 18:44 #7943
- törölt felhasználó -    
Idézet (Betti90 @ 2013.01.06. 18:41)
Akkor Tiffany Hwang-nak is amit FruFru Chan kért meg???

Igen.
2013. január 06. 18:50 #7944
- törölt felhasználó -    
Idézet (Luckie @ 2013.01.06. 18:44)
Igen.

Akkor én már csak azt nem értem, hogy Lee Taemin adatlapja miért lett csak úgy átadva? unsure.gif
Hiszen az ő lapja is ezer alatti és attól, hogy lejárt a hat hónap, meg inaktív volt a szerkesztője, az ő lapját is a sarityre kellett volna tenni, vagy tévednék??
Itt a 7708-as hozzászólásban lett elkérve a lapja és aki kérte meg is kapta... Csupán ezért nem értem, hogy akkor FruFruChan, Betti90 és én miért ne kérhetnénk el a lapot főleg, hogy mind a három iszonyat hiányos.
Nem akarok itt vitát, de ha ez a szabály az vonatkozzon mindenkire. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: Betti90, Saranghae, lA-dONNA
2013. január 06. 18:53 #7945
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833
Sziasztok!
Nézegettem Szécsi Böbe adatlapját, és nincs is az életrajzához írva semmi. És nem is 1000 alatti, ezért írtam egy két infót róla, és ha tetszik akkor szívesen lennék a szerkesztője!

Szécsi Erzsébet, 1996. szeptember 04.-én született Magyarországon. Böbe a zenei iparban nőtt fel, hiszen kis kora óta énekversenyekre, és énektanárhoz jár. Az édesapja is a zenéléssel foglalkozik. Egy testvére van, Szécsi Sarolta, aki egyben az ikertestvére is.

Böbe arca 'Az Én hangom' nevezetű tehetségkutatóból lehet ismert, itt még csak 15 éves volt, de remek hangjával elvarázsolta a nézőket. Kevés kihagyás után jelentkezett a The Voice - Magyarország hangja nevet viselő tehetségkutatóban, ahol mind a négy zsűri megfordult. Itt már nagyobb számú rajongó táborra tett szert. Jelenleg saját dallal még nem rendelkezik, de elmondása szerint nagyon szeretne egyet.

Remélem megfelel az elvárásnak. blush.gif
Üdvözlettel: TheDanush. beer.gif
2013. január 06. 18:55 #7946
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Idézet (GomNaNa @ 2013.01.06. 18:50)
Akkor én már csak azt nem értem, hogy Lee Taemin adatlapja miért lett csak úgy átadva?  unsure.gif 
Hiszen az ő lapja is ezer alatti és attól, hogy lejárt a hat hónap, meg inaktív volt a szerkesztője, az ő lapját is a sarityre kellett volna tenni, vagy tévednék??
Itt a 7708-as hozzászólásban lett elkérve a lapja és aki kérte meg is kapta...

Néha szoktak csak úgy is átadni lapokat, megfigyelhető, de ez nem azt jelenti, hogy mostantól mindenki fellázad (ahogy ti tettétek) és elkér mindenkit.
6 felhasználónak tetszik: vikike0614, Beyla, FruFruChan, Luckie, Darkness, lA-dONNA
2013. január 06. 19:03 #7947
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lizania @ 2013.01.06. 18:55)
Néha szoktak csak úgy is átadni lapokat, megfigyelhető, de ez nem azt jelenti, hogy mostantól mindenki fellázad (ahogy ti tettétek) és elkér mindenkit.

Nem lázadtunk fel csak megpróbáltuk elkérni hátha szerencsénk lesz, ennyi...
2 felhasználónak tetszik: Betti90, FruFruChan
2013. január 06. 19:06 #7948
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (GomNaNa @ 2013.01.06. 18:50)
Akkor én már csak azt nem értem, hogy Lee Taemin adatlapja miért lett csak úgy átadva?  unsure.gif 
Itt a 7708-as hozzászólásban lett elkérve a lapja és aki kérte meg is kapta... Csupán ezért nem értem, hogy akkor FruFruChan, Betti90 és én miért ne kérhetnénk el a lapot főleg, hogy mind a három iszonyat hiányos.
Nem akarok itt vitát, de ha ez a szabály az vonatkozzon mindenkire.  blush.gif

Igaza van GomNanának.
Mindegy akkor majd pályázunk rá!!! wink.gif wink.gif wink.gif
1 felhasználónak tetszik: FruFruChan
2013. január 06. 19:27 #7949
Saranghae
Saranghae
Hozzászólás: 684
Csatolások: 1220
Azonosító: 176370
Idézet (Saranghae @ 2013.01.05. 19:27)
Szeretném átneveztetni Zinger lapját a következőre: Jun Ha Na "Zinger". Nagyon szépen köszönöm!

Elnézést kérek, elírtam a nevet. Jung Ha Na "Zinger"-re szeretném átneveztetni majdan a lapot.
3 felhasználónak tetszik: Betti90, lA-dONNA, _ToTo_
2013. január 06. 19:37 #7950
Lizania
Lizania
lied

Mindig voltak kivételek. De amúgy most nem mindegy nektek, hogy csak úgy megkapjátok-e, vagy pályázattal kapjátok meg? Ha annyira jól szerkesztenétek, biztos olyan jól meg is írnátok az életrajzaikat és abban az esetben meg gondolom az nyerne, akié a legjobb, annyira édes-mindegy ez a fesztiválozás wink.gif
7 felhasználónak tetszik: Darkness, TheDanush, Beyla, FruFruChan, Pöttömke, Luckie, Saranghae
2013. január 06. 19:39 #7951
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Lizania @ 2013.01.06. 19:37)
Mindig voltak kivételek. De amúgy most nem mindegy nektek, hogy csak úgy megkapjátok-e, vagy pályázattal kapjátok meg? Ha annyira jól szerkesztenétek, biztos olyan jól meg is írnátok az életrajzaikat és abban az esetben meg gondolom az nyerne, akié a legjobb, annyira édes-mindegy ez a fesztiválozás wink.gif

Nekem nem nagyon mindegy amilyen az én szerencsém biztos nem én nyerem meg a pályázatot sad.gif sad.gif sad.gif
2013. január 06. 19:59 #7952
Lizania
Lizania
lied

Idézet (Betti90 @ 2013.01.06. 19:39)
Nekem nem nagyon mindegy amilyen az én szerencsém biztos nem én nyerem meg a pályázatot sad.gif  sad.gif  sad.gif

Szóval innen fúj a szél! De ugye ha szeret az ember valakit, akkor képes róla egy szép életrajzot írni és ha jó, akkor úgyis nyer az ember. Ez nem a szerencsén múlik. De ezt én ha tetszik-ha nem, sumákolásnak hívom amit ti csináltok wink.gif
(Utolsó megjegyzésem ezzel a témával kapcsolatban, tovább már nem érdekel, én itt lezártam!)
5 felhasználónak tetszik: TheDanush, Beyla, FruFruChan, Pöttömke, Luckie
2013. január 06. 20:00 #7953
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Idézet (Lizania @ 2013.01.06. 19:59)
Szóval innen fúj a szél! De ugye ha szeret az ember valakit, akkor képes róla egy szép életrajzot írni és ha jó, akkor úgyis nyer az ember. Ez nem a szerencsén múlik. De ezt én ha tetszik-ha nem, sumákolásnak hívom amit ti csináltok wink.gif 
(Utolsó megjegyzésem ezzel a témával kapcsolatban, tovább már nem érdekel, én itt lezártam!)

olyat tudok írni, mit amilyet Jessicának! laugh.gif
2013. január 06. 20:45 #7954
- törölt felhasználó -    
Komolyan, legközelebb pattogtatok a mikróbaan egy kis kukoricát, mert ezt a topikot már csak úgy érdemes olvasni. Néha nem tudom eldönteni, hogy vicces-e vagy szánalmas-e, ahogy egy-egy rohadt adatlap miatt olyan mértékű viták alakulnak ki, hogy képesek lennének a felek késsel a másiknak rontani. Ha az van leírva, hogy 1000. alatt pályázat lesz, akkor minek kell órákon keresztül pattogni, hogy miért nem kapjátok meg sunyiban? Nyilván akkor egyszer (ha) megtörtént, akkor vagy Bessie vagy Toto elnézte, hisz akármily meglepő, ők is emberek a nicknév mögött. A másik, ami nálam már-már sokkolóan hat, hogy egy-egy ilyen húzott szemű sárgáért akkora vitákat vagytok képesek kirobbantani, hogy nézni is rossz..
19 felhasználónak tetszik: Beyla, TheDanush, Grace Benning, nicol bellox, FruFruChan, Pöttömke, Lizania, Lindsay019, duracell, joe_r, Luckie, Darkness, hana001, Black Hearth2, vikike0614, Saranghae, lA-dONNA, Misao, Glamster
2013. január 06. 20:50 #7955
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Idézet (Cynthia @ 2013.01.06. 20:45)
A másik, ami nálam már-már sokkolóan hat, hogy egy-egy ilyen húzott szemű sárgáért akkora vitákat vagytok képesek kirobbantani, hogy nézni is rossz..

Aztán cserélgetik őket agyba-főbe, meg mondanak le róluk... dry.gif
7 felhasználónak tetszik: Beyla, Pöttömke, Lizania, Lindsay019, Luckie, Darkness, Black Hearth2
2013. január 06. 20:51 #7956
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (Cynthia @ 2013.01.06. 20:45)
Komolyan, legközelebb pattogtatok a mikróbaan egy kis kukoricát, mert ezt a topikot már csak úgy érdemes olvasni. Néha nem tudom eldönteni, hogy vicces-e vagy szánalmas-e, ahogy egy-egy rohadt adatlap miatt olyan mértékű viták alakulnak ki, hogy képesek lennének a felek késsel a másiknak rontani. Ha az van leírva, hogy 1000. alatt pályázat lesz, akkor minek kell órákon keresztül pattogni, hogy miért nem kapjátok meg sunyiban? Nyilván akkor egyszer (ha) megtörtént, akkor vagy Bessie vagy Toto elnézte, hisz akármily meglepő, ők is emberek a nicknév mögött. A másik, ami nálam már-már sokkolóan hat, hogy egy-egy ilyen húzott szemű sárgáért akkora vitákat vagytok képesek kirobbantani, hogy nézni is rossz..

Ha belegondolunk, legalábbis én, ahogyan elolvastam az utóbbi egy oldalt, az a probléma, hogy akik újak az adatlapszerkesztésben, nem olvassák el a téma legelső hozzászólását. Ha elolvasnák, akkor tudnák, hogy hogyan és miként mennek itt a dolgok. Szegény Chelsyt annyira sajnálom, ő írja le mindig türelmesen több milliószor ugyanazt, pedig ha a tagok visszaolvasnának, akkor sokkal egyszerűbb és könnyebb lenne a dolog. Én egyébként nem igazán emlékszem arra, hogy csak úgy csatoltak volna nagy sztárokat mióta létezik ez a pályázós rendszer. Hihetetlen számomra is, egyenesen megdöbbentő, hogy néhányan mekkora cirkuszt képesek levágni egy-egy adatlapért. Legyen ez a legnagyobb problémájuk a hátralévő életükben, kívánom nekik!
9 felhasználónak tetszik: Pöttömke, FruFruChan, Lizania, Lindsay019, Luckie, Darkness, hana001, Black Hearth2, lA-dONNA
2013. január 06. 21:05 #7957
- törölt felhasználó -    
Egyetértek! biggrin.gif biggrin.gif
Azt bírom, mikor valaki azt mondja, hogy elolvasta a szabályokat, közben meg valami olyat kérdez, ami benne van a szabályzatban. thumbsup.gif
Én most szegény ToTot és Bessiet sajnálom, hogy ennyi fölösleges hozzászólás született egy értelmetlen vitából :S

Idézet (Beyla @ 2013.01.06. 20:51)
Ha belegondolunk, legalábbis én, ahogyan elolvastam az utóbbi egy oldalt, az a probléma, hogy akik újak az adatlapszerkesztésben, nem olvassák el a téma legelső hozzászólását. Ha elolvasnák, akkor tudnák, hogy hogyan és miként mennek itt a dolgok. Szegény Chelsyt annyira sajnálom, ő írja le mindig türelmesen több milliószor ugyanazt, pedig ha a tagok visszaolvasnának, akkor sokkal egyszerűbb és könnyebb lenne a dolog. Én egyébként nem igazán emlékszem arra, hogy csak úgy csatoltak volna nagy sztárokat mióta létezik ez a pályázós rendszer. Hihetetlen számomra is, egyenesen megdöbbentő, hogy néhányan mekkora cirkuszt képesek levágni egy-egy adatlapért. Legyen ez a legnagyobb problémájuk a hátralévő életükben, kívánom nekik!
7 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Lizania, Beyla, Luckie, Darkness, hana001, lA-dONNA
2013. január 06. 21:05 #7958
FruFruChan
FruFruChan
All My Life/By My Life™
Hozzászólás: 1653
Csatolások: 4550
Azonosító: 160107
Idézet (Beyla @ 2013.01.06. 20:51)

Egyetértek. Igaz, hogy én is elkértem egy ilyen lapot, de vegyétek semminek. (Szerencsére rendberakta a szerkesztő) Nem gondoltam volna, hogy az egész idáig fajul... Igazából én indítottam az egészet, tehát ne őket hibáztassátok. A jövőben, mint eddig is, ezzel a kivétellel, nagyon ügyelni fogok a szabályok betartására. Mellesleg, ezek a pályázatok talán a legjobb dolgok az oldalon, mert mindenki egyenlő eséllyel indulhat, ha pl. nem vette észre a lapot, és más lecsap rá, elég rosszul érezheti magát és ezt megelőzi.
Még gyorsan annyi, hogy elnézést kérek mindenkitől, akiket ezek a hozzászólások eléggé zavarták...meg nagyon ellenük szóltak.
5 felhasználónak tetszik: Lizania, Beyla, Darkness, Saranghae, lA-dONNA
2013. január 06. 21:16 #7959
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Már ha az SNSD tagoknál tartunk Sooyoungot ugye jogosan kértem el ő végül is 1000 feletti. Mostmár bizonytalan vagyok.
Mert Seohyun kérését már visszavontam. ohmy.gif ohmy.gif
2013. január 06. 21:19 #7960
- törölt felhasználó -    
Olvasd el a szabályokat, és akkor nem leszel bizonytalan! wink.gif

Idézet (Sellőgirl @ 2013.01.06. 21:16)
Már ha az SNSD tagoknál tartunk Sooyoungot ugye jogosan kértem el ő végül is 1000 feletti. Mostmár bizonytalan vagyok.
Mert Seohyun kérését már visszavontam. ohmy.gif  ohmy.gif
4 felhasználónak tetszik: FruFruChan, Luckie, Darkness, Saranghae
484 oldal 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!