http://starity.hu/sztarok/mohamed-fatima/
erre igényt szeretnék tartani látom, hogy Starity profilon van. onnan elkérhető, nem? és nem 1000 alatti, szóval pályázat sem lesz rá, ugye?
ToTo adatlapos topikja
2013. február 01. 18:50
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (MooMoo @ 2013.02.01. 17:39)
Kedves ToTo / Bessie!
Nála lejárt a hat hónap, és mivel egy pár éve már bálványozom ezt a csajt, ha van rá lehetőség, szeretném elkérni, és gondját viselném.
Nála lejárt a hat hónap, és mivel egy pár éve már bálványozom ezt a csajt, ha van rá lehetőség, szeretném elkérni, és gondját viselném.
Elég egyszer leírni!!! A moderátorok sem érnek rá mindig!
2013. február 01. 19:50
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline |
Idézet (Saphira @ 2013.02.01. 19:49)
Lenne egy kérdésem, adatlappályázatnál azt olvastam, hogy szavazni kell valaki más pályázatára különben kiesek. De hogy kell, vagy hol kell szavazni?
a tetszik gomb lenyomásával
2013. február 02. 13:50
Burgess Abernethy adatlapját csatolnátok malna90adatlapjához? Köszönöm.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2013. február 02. 14:35
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline |
sziasztok.!
szeretném elkérni Gus Carr lapját,már rég volt szerkesztve,és életrajza sincs..
írtam neki pár sort,de ha még törénik vele valami kiegészítem.:
Gus Carr
Gus Carr,valódi nevén Gustaro V. Carr egy színész/táncos.
1983 november 16-án született, Amerikai Egyesült Államok,Wisconsin-ban viszont Califonriában nevelkedett.
Már fiatal koróban belépett a szórakoztató iparba,táncolt számos reklámokban,videókban és filmekben.
Szerencsés volt ,mert már ekkor együtt dolgozhatott Destiny Child-dal,Britney Spears-sel,és Michael Jacksonnal is.A tánc ,mint első lépcsőfok szerepelt a listáján,így már az énekléssel,és színészi karrierjét folytatva halad tovább.
filmográfia.:
hajrá csajok 3 (bring it on:all ot nothing) -Jessi
Veronica Mars-vendég szereplő
Judging Amy-vendég szereplő
Spice Girls-tánc kapitány
szeretném elkérni Gus Carr lapját,már rég volt szerkesztve,és életrajza sincs..
írtam neki pár sort,de ha még törénik vele valami kiegészítem.:
Gus Carr
Gus Carr,valódi nevén Gustaro V. Carr egy színész/táncos.
1983 november 16-án született, Amerikai Egyesült Államok,Wisconsin-ban viszont Califonriában nevelkedett.
Már fiatal koróban belépett a szórakoztató iparba,táncolt számos reklámokban,videókban és filmekben.
Szerencsés volt ,mert már ekkor együtt dolgozhatott Destiny Child-dal,Britney Spears-sel,és Michael Jacksonnal is.A tánc ,mint első lépcsőfok szerepelt a listáján,így már az énekléssel,és színészi karrierjét folytatva halad tovább.
filmográfia.:
hajrá csajok 3 (bring it on:all ot nothing) -Jessi
Veronica Mars-vendég szereplő
Judging Amy-vendég szereplő
Spice Girls-tánc kapitány
2013. február 02. 19:44
BeliyahWho the fuck do you think I am? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.19. Hozzászólás: 2718 Csatolások: 510 Azonosító: 171555 offline |
Toni Braxton és Alex Buggs adatlapjának is van szerkesztője, de egyikőjüknek sincs életrajza, csak a 'szerkesztés' gomb van nyomogatva. Szívesen átvenném mindkettőjüket. Előre is köszönöm!
(Nem új adatlapok.)
(Nem új adatlapok.)
2013. február 02. 19:46
Szeretném elkérni Davis Cleveland adatlapját Starity profilról, mert lenne néhány dolog, ami javításra szorul, és mert kedvelem is a srácot.
_ToTo_
2013. február 02. 19:53
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Idézet (LittleWalker @ 2013.02.02. 19:46)
Szeretném elkérni Davis Cleveland adatlapját Starity profilról, mert lenne néhány dolog, ami javításra szorul, és mert kedvelem is a srácot.
Ne zavarjon, hogy 1000 alatti... Istenem, HÁNYSZOR KELL MÉG LEÍRNUNK EZT???!!!Ha a homlokunkra tetováltatnánk rá, se jegyezné meg senki
2013. február 02. 20:41
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
http://starity.hu/sztarok/didier-drogba/
Ha lehet, szeretném ezt a lapot elkérni, mert már több, mint 1 éve nem volt szerkesztve, persze tudom, hogy minden szépen ki van töltve, de 2010-es adatok az utolsók, és a kép is elavult. A felhasználó, pedig 2011. decemberében járt az oldalon.
Ha lehet, szeretném ezt a lapot elkérni, mert már több, mint 1 éve nem volt szerkesztve, persze tudom, hogy minden szépen ki van töltve, de 2010-es adatok az utolsók, és a kép is elavult. A felhasználó, pedig 2011. decemberében járt az oldalon.
Bessie
2013. február 02. 21:35
Idézet (Lizania @ 2013.02.02. 19:53)
Ne zavarjon, hogy 1000 alatti... Istenem, HÁNYSZOR KELL MÉG LEÍRNUNK EZT???!!!Ha a homlokunkra tetováltatnánk rá, se jegyezné meg senki
Na azért nem kell így letámadni,egyszerű figyelmetlenségről lehet szó. Mindig fognak akadni olyanok akik megfeledkeznek a szabályokról vagy nem olvassák el őket,a legjobb amit tenni lehet az az hogy igyekszünk minél nagyobb türelemmel fordulni feléjük,ezzel elkerüljük az esetleges vitákat is. Persze megértem hogy egy időután frusztráló mikor az ember ugyanazt ismételgeti folyamatosan de személy szerint én örülök ha látom hogy valakinek segíteni tudtam,akárcsak annyival is hogy elárultam egy-egy információt.
13 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
duracell,
Lindsay019,
Kazuo,
FruFruChan,
Darkness,
AmyVie,
x maite x,
Éowyn,
vikike0614,
Glamster,
pink_bunny,
lA-dONNA
2013. február 02. 21:43
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Kedves Moderátorok!
Előre is bocsánat, hogy ennyiszer nyaggatlak benneteket a kéréseimmel, ígérem nem jövök gyakran!
Viszont nagyon szeretném elkérni Jason Biggs adatlapját. Már évek óta pályázok rá, de a szerkesztője csak nyomkodja rajta a gombot és az új szabály értelmében szeretném elkérni, mert az életrajz hiányos és a filmográfia rész 2008nál megállt, pedig készült azóta több filmje is!
Előre is köszönöm!
Ja, és azt is jelzem akkor, ha már itt vagyok, hogy a többi lapja is lejárt, és egy 1000 alatti híresség is nála van!
Előre is bocsánat, hogy ennyiszer nyaggatlak benneteket a kéréseimmel, ígérem nem jövök gyakran!
Viszont nagyon szeretném elkérni Jason Biggs adatlapját. Már évek óta pályázok rá, de a szerkesztője csak nyomkodja rajta a gombot és az új szabály értelmében szeretném elkérni, mert az életrajz hiányos és a filmográfia rész 2008nál megállt, pedig készült azóta több filmje is!
Előre is köszönöm!
Ja, és azt is jelzem akkor, ha már itt vagyok, hogy a többi lapja is lejárt, és egy 1000 alatti híresség is nála van!
2013. február 03. 02:14
Lizanialied |
Idézet (WhiteAngel @ 2013.02.02. 21:35)
Na azért nem kell így letámadni,egyszerű figyelmetlenségről lehet szó. Mindig fognak akadni olyanok akik megfeledkeznek a szabályokról vagy nem olvassák el őket,a legjobb amit tenni lehet az az hogy igyekszünk minél nagyobb türelemmel fordulni feléjük,ezzel elkerüljük az esetleges vitákat is. Persze megértem hogy egy időután frusztráló mikor az ember ugyanazt ismételgeti folyamatosan de személy szerint én örülök ha látom hogy valakinek segíteni tudtam,akárcsak annyival is hogy elárultam egy-egy információt.
Nos én nem ezen a állásponton vagyok. Egyébként más elmondani valakinek egyszer, hogy mi van, meg más 90 milliószor elmondani ugyanazt ugyanannak a személynek (nem célzok senkire, mert van 1-2 ilyen tag...)
Darkness
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.