Én jeleztem a hibát és mivel a másik lap a starity oldalon volt Song Ji Hyo pedig egy gondos szerkesztőnél azt hittem a starityn lévőt törlik, mivel annak kevesebb volt a rajongója is, míg a másik lap ami Kaina társamnál volt naprakész pontos információkkal volt tele.
Mivel én hívtam fel a figyelmet, hogy kétszer van meg a lap én is kérem Kaina lapja maradjon meg.
Előre köszönöm.
ToTo adatlapos topikja
2013. február 24. 15:42
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5824 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline |
1 felhasználónak tetszik:
FruFruChan
2013. február 24. 15:44
2013. február 24. 16:43
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Cassandra Clare adatlapja lejárt.
2013. február 24. 16:48
Idézet (IamPrincess @ 2013.02.24. 16:43)
Cassandra Clare adatlapja lejárt.
Bocsi,hogy én válaszolok.
duracell kiemelt tag,ezért az ő lapjai csak 9 hónap után járnak le és még nem volt meg a 9 hónap ha jól számoltam.
8 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Betti90,
duracell,
Lindsay019,
Törpemókus,
Lizania,
FruFruChan,
Luckie
2013. február 24. 17:12
Sziasztok!
Gabriel Coronel lapja júliusba lett utoljára szerkesztve.Szívesen elvállalnám a szerkesztését
Gabriel Coronel lapja júliusba lett utoljára szerkesztve.Szívesen elvállalnám a szerkesztését
2013. február 24. 17:16
Idézet (Nessa123 @ 2013.02.24. 17:12)
Sziasztok!
Mivel nincs életrajza, ezért írnod kell ide egy 5-10 sorosat!
2013. február 24. 17:26
Itt van az életrajz!
Gabriel Coronel
Gabriel Eduardo Coronel Petrilli venezuelai énekes,színész és modell
Coronel színészetet tanult Venezuelában.A kezdő pályafutását a különböző modellezési kampányok,majd pár fiatalok szerepet kaptak a Somos Tú y yo venezuelai szappanoperában.
2012-ben ismerték meg Amerikában,mikor főszerepet kapott a Telemundonál a Relaciones Peligrosas című sorozatban.A szerepe Mauricio Blanco volt aki szerelmes volt a tanárába.
Gabriel Coronel
Gabriel Eduardo Coronel Petrilli venezuelai énekes,színész és modell
Coronel színészetet tanult Venezuelában.A kezdő pályafutását a különböző modellezési kampányok,majd pár fiatalok szerepet kaptak a Somos Tú y yo venezuelai szappanoperában.
2012-ben ismerték meg Amerikában,mikor főszerepet kapott a Telemundonál a Relaciones Peligrosas című sorozatban.A szerepe Mauricio Blanco volt aki szerelmes volt a tanárába.
2013. február 24. 17:44
Nem akarok keresztbe tenni,de Ryan Ross profilja miután lemondtam szörnyű lett./az évről évre képek meg egyenesen borzasztók/ valamint nincs diszkográfiája pedig azért tevékenykedett a zeneiparban.
http://starity.hu/sztarok/ryan-ross/
http://starity.hu/sztarok/ryan-ross/
_ToTo_
2013. február 24. 18:56
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Keri Hilson és Nicole Anderson adatlapjánál letelt a szerkesztési idő, ráadásul a felhasználó is inaktív.
_ToTo_
2013. február 24. 19:07
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Mostanában igyekszem kevésbé belefolyni a dolgokba, mert a moderátorok úgyis mindent úgy tesznek, ahogyan kell, de most már kezdek belefáradni.
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy figyelmesen olvassa el a szabályzatot! Ha nem annak megfelelően kér el lapot, akkor meg ne csodálkozzon, hogy nem kapja meg!
Hozzátenném, hogy legyetek szívesek elfogadni, a kiemelt tagoknak igenis 9 hónap jár! Utálom, hogy ki kell ezt emelnem, de már nagyon bántó, hogy mindenki ide rohangál, de senkinek eszébe nem jutna, hogy esetleg Nekünk írjon egy levelet!
Van életünk nekünk is és sokáig nem is használtam ki a 9 hónapot, de most az utolsó évben nincs annyi időm, úgy gondolom, hogy emiatt talán megengedhetem magam, hogy az egyébként számomra kiszabott határon belül tartsam magam.
Ha majd valakiről le szeretnék mondani, akkor azt a megfelelő topikban jelzem, ahogy eddig is tettem! Persze érdekes, hogy olyankor nem jelentkezik értük senki, mert gondolom más háta mögött elvenni "kalandosabb". Az meg már külön örömöt kelt bennem, ha az egyik legnagyobb kedvencemet akarják elvenni tőlem, ráadásul ok nélkül.
Nem szoktam leharapni senkinek sem a fejét, lehet kérdezősködni másoknak is, nem tartom magam olyan embernek, aki bunkón válaszol, még az elég flegmán megírt levelekre is igyekszem normális hangnemű választ adni. Ha nem válaszolok, akkor általában azért van, mert elfelejtem, sokszor ugyanis nincs időm választ írni, mikor egyből elolvastam a levelet.
Mindezek jegyében várom jövőben az érdeklődő leveleket, kérdéseket, esetleg kiegészítő információkat valamelyik lapomhoz! (Igen, volt már, aki azért írt, hogy kijavítson egy infót, és képzeljétek, nem haraptam le a fejét, hanem megköszöntem a segítséget - ilyen is van!)
Köszönöm, hogy elolvastátok!
Szeretnék mindenkit megkérni, hogy figyelmesen olvassa el a szabályzatot! Ha nem annak megfelelően kér el lapot, akkor meg ne csodálkozzon, hogy nem kapja meg!
Hozzátenném, hogy legyetek szívesek elfogadni, a kiemelt tagoknak igenis 9 hónap jár! Utálom, hogy ki kell ezt emelnem, de már nagyon bántó, hogy mindenki ide rohangál, de senkinek eszébe nem jutna, hogy esetleg Nekünk írjon egy levelet!
Van életünk nekünk is és sokáig nem is használtam ki a 9 hónapot, de most az utolsó évben nincs annyi időm, úgy gondolom, hogy emiatt talán megengedhetem magam, hogy az egyébként számomra kiszabott határon belül tartsam magam.
Ha majd valakiről le szeretnék mondani, akkor azt a megfelelő topikban jelzem, ahogy eddig is tettem! Persze érdekes, hogy olyankor nem jelentkezik értük senki, mert gondolom más háta mögött elvenni "kalandosabb". Az meg már külön örömöt kelt bennem, ha az egyik legnagyobb kedvencemet akarják elvenni tőlem, ráadásul ok nélkül.
Nem szoktam leharapni senkinek sem a fejét, lehet kérdezősködni másoknak is, nem tartom magam olyan embernek, aki bunkón válaszol, még az elég flegmán megírt levelekre is igyekszem normális hangnemű választ adni. Ha nem válaszolok, akkor általában azért van, mert elfelejtem, sokszor ugyanis nincs időm választ írni, mikor egyből elolvastam a levelet.
Mindezek jegyében várom jövőben az érdeklődő leveleket, kérdéseket, esetleg kiegészítő információkat valamelyik lapomhoz! (Igen, volt már, aki azért írt, hogy kijavítson egy infót, és képzeljétek, nem haraptam le a fejét, hanem megköszöntem a segítséget - ilyen is van!)
Köszönöm, hogy elolvastátok!
17 felhasználónak tetszik:
Törpemókus,
FruFruChan,
Darkness,
AmyVie,
Carmita,
Lizania,
Betti90,
Bessie,
Beyla,
duracell,
Grace Benning,
Luckie,
hayleyshusband,
silenc,
Vegas,
Pöttömke,
_ToTo_
2013. február 24. 19:25
Köszönöm a segítséget. A gond úgy oldódott meg, hogy az én eredeti adatlapomat törlik és a másikat szerkesztem. A név át lett állítva Song Ji Hyo-ra, szóval már csak a rajongóknak kell újra rátalálniuk és minden a régi lesz. Még egyszer köszi és neked is Betti90.
2013. február 24. 20:03
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline |
Sziasztok!
Seamus Dever és Jon Huertas adatlapjait már több mint 6 hónapja szerkesztették utoljára. (kb. 10 hónapja volt utoljára szerkesztve). Hogy kérhetném el őket? Nagy kedvenceim. Köszönöm!
Seamus Dever és Jon Huertas adatlapjait már több mint 6 hónapja szerkesztették utoljára. (kb. 10 hónapja volt utoljára szerkesztve). Hogy kérhetném el őket? Nagy kedvenceim. Köszönöm!
2013. február 24. 20:08
Elvileg megkaphatod őket, mert nem 1000. alattiak, és van életrajzuk is, így nem kell most írnod újat
De olvasd el a topic elején található szabályokat! Hosszú, de fontos információkat tartalmaz!
De olvasd el a topic elején található szabályokat! Hosszú, de fontos információkat tartalmaz!
Idézet (Zsófi1123 @ 2013.02.24. 20:03)
Sziasztok!
Luckie
2013. február 24. 20:15
Idézet (Törpemókus @ 2013.02.24. 18:56)
Keri Hilson és Nicole Anderson adatlapjánál letelt a szerkesztési idő, ráadásul a felhasználó is inaktív.
Remélem nem baj hogy válaszolok erre a kérésre.
A felhasználó azért mert 19 napja nem jött fel a fórumra még nem inaktiv! Az inaktivitás 3 hónap után kezdődik, de ez a topik elején le van irva.
Szerintem az a bizonyos hat hónap szerkesztési idő, ha jól számolom még egyik lapnál sem telt le, majd csak március 14 és 24 után..
Mindkét lap 1000 alatti, sőt az egyik a top 500-ban is benne van, ezért nincs is rá sok lehetőség hogy csatolják, hisz 1000 alatti lapot csak nagyon ritka és kivételes - teljesen hiányos vagy egyéb súlyos problémával rendelkező lapnál - adnak át.
Remélem nem veszed okoskodásnak, csak gondoltam szólók.
2013. február 24. 20:30
1000 alatti lapokra mindig pályázatot írnak ki. Legjobb tudomásom szerint.
Idézet (malna90 @ 2013.02.24. 20:15)
1000 alatti lapot csak nagyon ritka és kivételes - teljesen hiányos vagy egyéb súlyos problémával rendelkező lapnál - adnak át.
2013. február 25. 17:08
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Idézet (malna90 @ 2013.02.24. 20:15)
Remélem nem baj hogy válaszolok erre a kérésre.
A felhasználó azért mert 19 napja nem jött fel a fórumra még nem inaktiv! Az inaktivitás 3 hónap után kezdődik, de ez a topik elején le van irva.
Szerintem az a bizonyos hat hónap szerkesztési idő, ha jól számolom még egyik lapnál sem telt le, majd csak március 14 és 24 után..
Mindkét lap 1000 alatti, sőt az egyik a top 500-ban is benne van, ezért nincs is rá sok lehetőség hogy csatolják, hisz 1000 alatti lapot csak nagyon ritka és kivételes - teljesen hiányos vagy egyéb súlyos problémával rendelkező lapnál - adnak át.
Aha, akkor csak jeleztem, mert eléggé hiányosnak tűnik főleg Nicole életrajza. Ez nem okoskodás.
2013. február 25. 17:38
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
http://starity.hu/profil/152649-xutauxniichanx/sztaradatlapok/ adatlapjai 10 hónapja nem frissültek, van, amelyiknek életrajza sincs, a szerkesztő pedig 3 hónapja nem lépett be.
2 felhasználónak tetszik:
FruFruChan,
_ToTo_
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.