ToTo adatlapos topikja
2013. április 22. 19:16
Vick019 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 936 Csatolások: 849 Azonosító: 131506 offline |
Szeretném Kim Nam Gil adatlapját szerkeszteni!
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2013. április 22. 20:28
Sziasztok!
Bocsánat, hogy ismét én.. Annyi kérésem lenne /egy jó ideig biztos az utolsó/, hogy a következő lapjaimat csatoljátok át kérlek a starity profilra, mert nem hiszem, hogy mostanában lesz rájuk időm, így feleslegesen nem akarom magamnál tartani..
Uhm Tae Woong, Pyo Ji Hoon, Yoo Chang Hyun, Park Na Rae, Jutta, Jung Byung Hee, Heo Sol Ji, Ryu Haw Young.
Előre is nagyon, nagyon köszönöm!
Bocsánat, hogy ismét én.. Annyi kérésem lenne /egy jó ideig biztos az utolsó/, hogy a következő lapjaimat csatoljátok át kérlek a starity profilra, mert nem hiszem, hogy mostanában lesz rájuk időm, így feleslegesen nem akarom magamnál tartani..
Uhm Tae Woong, Pyo Ji Hoon, Yoo Chang Hyun, Park Na Rae, Jutta, Jung Byung Hee, Heo Sol Ji, Ryu Haw Young.
Előre is nagyon, nagyon köszönöm!
2013. április 22. 20:33
nicol belloxHuncut |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.22. Hozzászólás: 8136 Csatolások: 5409 Azonosító: 143848 offline |
Sziasztok!
Úgy tudom, Sean-t már 2x kérte egy lány, de mindig az lett neki mondva, hogy szedje rendbe a lapjait, azóta már nem kérte, és nem is lett átcsatolva hozzá.
Én szívesen szerkeszteném Őt, és ha nem gond, átcsatolnátok hozzám?
Előre is nagyon szépen köszönöm!!
Úgy tudom, Sean-t már 2x kérte egy lány, de mindig az lett neki mondva, hogy szedje rendbe a lapjait, azóta már nem kérte, és nem is lett átcsatolva hozzá.
Én szívesen szerkeszteném Őt, és ha nem gond, átcsatolnátok hozzám?
Előre is nagyon szépen köszönöm!!
2013. április 22. 20:49
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Sziasztok! csicsi20-szal megbeszéltünk egy cserét, legyetek kedvesek csatolni hozzá Lucas Till, hozzám pedig Una Healy lapját. Előre is köszönöm.
csicsi20
2013. április 23. 16:10
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Sziasztok! A Starity profilról szeretném elkérni Jamie Timony-t. Itt egy rövid életrajz hozzá, mert az adatlapján nem volt, bár sehol sincs sok hozzá!
Életrajz
Jamie Timony egy ausztrál színész, aki 1987. március 6-án született Aberdeen-ben, ami Skóciában van. Hazánkban a színész kevésbé ismert, hiszen csak a H2O - Egy vízcsepp elég című sorozatát adták le a hazánkban. Ebben a sorozatban Natet alakítja, már az első évadtól kezdve. A sorozat 3 évadot élt meg. A színész több ausztrál filmben és sorozatban kapott már szerepet.
Első jelentősebb alakítása a Szentek kórházában volt még 2006-ban. 1 részen keesztül alakította Brandon Morant. Majd 2007-ben jött a Szörfsuli, ahol szintén egy epizódos szerepet kapott a 3. évadban. E közben jött az igazi áttörés, a már említett H2O. A sorozatban összesen 31 epizódban volt jelen.
A H2O után jöttek kisebb filmszerepek, majd az Az orvvadász című ausztrál filmben kapott jelentősebb szerepet, illetve 2011-ben 4 epizódon át alakította Clarke Thomspont az Útonállókban.
Utolsó megejelnt filmje 2012-ben volt.
Magánélet
Jamie a H2O forgatásán ismerkedett meg Cariba Heinével, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek.
Szerepei:
Operating Instructions
Szentek kórháza
Szörfsuli
H2O: Egy vízcsepp elég
Roadman
Sleeping Beauty
The Eye of the Storm
Az orvvadász
Útonállók
The Strange Calls
Életrajz
Jamie Timony egy ausztrál színész, aki 1987. március 6-án született Aberdeen-ben, ami Skóciában van. Hazánkban a színész kevésbé ismert, hiszen csak a H2O - Egy vízcsepp elég című sorozatát adták le a hazánkban. Ebben a sorozatban Natet alakítja, már az első évadtól kezdve. A sorozat 3 évadot élt meg. A színész több ausztrál filmben és sorozatban kapott már szerepet.
Első jelentősebb alakítása a Szentek kórházában volt még 2006-ban. 1 részen keesztül alakította Brandon Morant. Majd 2007-ben jött a Szörfsuli, ahol szintén egy epizódos szerepet kapott a 3. évadban. E közben jött az igazi áttörés, a már említett H2O. A sorozatban összesen 31 epizódban volt jelen.
A H2O után jöttek kisebb filmszerepek, majd az Az orvvadász című ausztrál filmben kapott jelentősebb szerepet, illetve 2011-ben 4 epizódon át alakította Clarke Thomspont az Útonállókban.
Utolsó megejelnt filmje 2012-ben volt.
Magánélet
Jamie a H2O forgatásán ismerkedett meg Cariba Heinével, akivel azóta is boldog párkapcsolatban élnek.
Szerepei:
Operating Instructions
Szentek kórháza
Szörfsuli
H2O: Egy vízcsepp elég
Roadman
Sleeping Beauty
The Eye of the Storm
Az orvvadász
Útonállók
The Strange Calls
2013. április 23. 17:37
Szeretném Jack-et vikike0614-hez csatoltatni mert neki adtam. Előre is köszönöm! Szép napot.
2013. április 23. 18:12
TommyScans |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 10295 Azonosító: 28189 offline |
Ő nem a Szombat esti láz-as Molnár Andrea: http://starity.hu/sztarok/molnar-andrea/ Úgy tűnik én is elcsesztem anno a képcsatolást. Igaz , én Katus Attila miatt tettem fel a promoképet és Andi adatlapját nem néztem meg , hogy ő az vagy sem. Bár megjegyzem a profilképen lévő hölgy és a hivatalos honlapon szereplő Molnár Andi sem egyezik szerintem. Szóval a SZEL-es Andinak még nincs profilja. Ha lesz a 2 témát át kellene majd hozzá csatolni.
_ToTo_
2013. április 23. 18:46
Sziasztok!
Annyi kérésem lenne, ha majd időtök lesz rá, hogy Jung Byung Hee lapját kérleklA-dONNA-hoz csatoljátok át, hozzám pedig B-Bomb lapját, mert cseréltünk.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Annyi kérésem lenne, ha majd időtök lesz rá, hogy Jung Byung Hee lapját kérleklA-dONNA-hoz csatoljátok át, hozzám pedig B-Bomb lapját, mert cseréltünk.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
2013. április 23. 20:32
Sellőgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 279 Csatolások: 53 Azonosító: 192991 offline |
Idézet (Sellőgirl @ 2013.04.14. 21:03)
Nem tudom, hogy elkérhetem-e ezt a lapot, de 2012-es dolgok kimaradtak az életrajzából és a dizskográfiából is pedig ugyancsak aktív már 2013-ban is. Az illető 1000 felett van szóval remélem majd megkapom.
lejár nálla(1hét) a határidő, nem lettek pótolva a hiányosságok sem a 2012-13 adatok
és szeretném elkérni ezt a lapot mert nincs szerkesztője
2013. április 23. 20:38
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Sziasztok!
Szeretném elkérni Greer Grammer adatlapját. Írtam egy rövid életrajzot is hozzá:
Kandace Greer Grammerr amerikai színész és egykori szépségkirálynő. 1992 február 15-én Los Angelesben, Kaliforniában született. Legismertebb szerepe Lissa a Kínos című sorozatból, amely az MTV-n fut. Szülei Kelsey Grammer és Barrie Buckner. Van 4 féltestvére: Spencer, Mason, Faith és Jude. Fiatalon a színház szenvedélyese lett, 5 éves korától részt vett különféle színdarabokban, mielőtt tinédzserként versenyzett. Korábban az Idyllwild Művészeti Akadémiára járt 2 évig, ahol a színházi program alatt kapott képzést. Jelenleg a University of Southern California hallgatója, színház szakon. Tagja a Delta Tau diáklány-egyesületnek. 2008-ban fellépett élete első szépségversenyén, és elnyerte a Miss Teen Malibu címet.
Előre is köszönöm
Szeretném elkérni Greer Grammer adatlapját. Írtam egy rövid életrajzot is hozzá:
Kandace Greer Grammerr amerikai színész és egykori szépségkirálynő. 1992 február 15-én Los Angelesben, Kaliforniában született. Legismertebb szerepe Lissa a Kínos című sorozatból, amely az MTV-n fut. Szülei Kelsey Grammer és Barrie Buckner. Van 4 féltestvére: Spencer, Mason, Faith és Jude. Fiatalon a színház szenvedélyese lett, 5 éves korától részt vett különféle színdarabokban, mielőtt tinédzserként versenyzett. Korábban az Idyllwild Művészeti Akadémiára járt 2 évig, ahol a színházi program alatt kapott képzést. Jelenleg a University of Southern California hallgatója, színház szakon. Tagja a Delta Tau diáklány-egyesületnek. 2008-ban fellépett élete első szépségversenyén, és elnyerte a Miss Teen Malibu címet.
Előre is köszönöm
2013. április 23. 21:13
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline |
Sziasztok! Hozzám csatolnátok ezt az adatlapot?: http://starity.hu/sztarok/mariana-berumen/
Elôre is köszönöm
Elôre is köszönöm
2013. április 23. 21:41
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Sziasztok! Légyszi csatoljátok Linkelt szöveg - hez Michael Schumachert, hozzám pedig Jules Biancit. köszönjük!
2013. április 24. 00:06
AngelFaceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.03. Hozzászólás: 74 Csatolások: 670 Azonosító: 174736 offline |
Sziasztok.
Szeretném elkérni Tomo lapját.
Lejárt a 6 hónap és én szívesen szerkeszteném, mivel az egyik kedvenc zenészem.
Előre is köszönöm =)
Szeretném elkérni Tomo lapját.
Lejárt a 6 hónap és én szívesen szerkeszteném, mivel az egyik kedvenc zenészem.
Előre is köszönöm =)
2013. április 24. 14:52
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Egy újabb gyöngyszem a jóváhagyásra váró lapok között:
Benjamin Lasnierről amit tudni kell:
<3. Benjamin Lasnier : 1999-Ben született (13 èves) Francia ès Nèmet származású. Modelkedik <3. justin bieber a példaképe és ő csak híres akar lenni mint justin , de héj! (Justin utálók!)Nem minden srác egyforma! ő nem justin ezt ne feledjétek!
Benjamin Lasnierről amit tudni kell:
<3. Benjamin Lasnier : 1999-Ben született (13 èves) Francia ès Nèmet származású. Modelkedik <3. justin bieber a példaképe és ő csak híres akar lenni mint justin , de héj! (Justin utálók!)Nem minden srác egyforma! ő nem justin ezt ne feledjétek!
26 felhasználónak tetszik:
Darkness,
Lindsay019,
Törpemókus,
mse90,
Beyla,
Pöttömke,
nicol bellox,
Nina 10,
Carmita,
lA-dONNA,
Évike12,
silenc,
Luckie,
iannina,
duracell,
Éowyn,
Grace Benning,
csicsi20,
FruFruChan,
Lizania,
AngelFace,
Glamster,
Vampiregirl1,
XxCrazyn3ssxX,
Barbus87,
_ToTo_
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.