Marlene Dietrich meg akarta gyilkolni Hitlert
2011. május 07. 13:47
![]() |
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3282 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 ![]() |
@Taurilla osztom. Ez undorító volt. Írtam is üzenőfalára. Hogy lehet valaki ennyire egyszerű?! Hihetetlen. Én voltam ilyen tábort megnézni, s szinte taknyom nyálam összefolyt a sírástól. Hihetetlen lelki teher volt még látni is és elképzelni, ezek az emberek mit éltek át! A hideg is kiráz! ettől! Már attól kikészültem, s alig aludtam az éjjel, mikor a tanárnőnk mesélt erről. Drága Sophie, egy ember hamva megegyezik egy gyufásdoboznyival - s ezeknek az emberk hamvából egy egész hegynyi jött ki!!! És azért, mert más a vallásuk. Hihetetlenül undorodom tőled most.
2011. május 07. 13:51
Gratulálok a cikkhez ToTo, nagyon elgondolkodtató!
Így 60 évvel a világháború után mennyi minden derül ki.
Egyébként lehet, hogy Marlene nagyon bátor volt, de Hitler sem volt hülye. Véleményem szerint ha sikerült is volna közel jutnia a Führerhez, akkor sem tudta volna megölni, ugyanis Hitler maga is baromi jó színész volt, ezért simán átlátott volna a hölgyön.
Így 60 évvel a világháború után mennyi minden derül ki.
Egyébként lehet, hogy Marlene nagyon bátor volt, de Hitler sem volt hülye. Véleményem szerint ha sikerült is volna közel jutnia a Führerhez, akkor sem tudta volna megölni, ugyanis Hitler maga is baromi jó színész volt, ezért simán átlátott volna a hölgyön.

2011. május 07. 13:53
![]() |
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3282 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 ![]() |
@Miah008 mondasz valamit. A hajtű akkor is okos volt - bár igazad van. Hitler sem volt kispályás, gondolom nem ő volt az egyetlen aki meg akarta őt ölni. Hitler szerintem az ő korában egy ember volt, célkereszttel a homlokán - ezt ő maga is tudta.

2011. május 07. 14:01
nagyon bátor és okos nő volt!
Sophie: legalább ha semmit sem tudsz erről az egészről,hogy Hitler mit művelt legalább ne írj ide.. ezzel csak magadat járattad le.
Nagyon jó cikk lett Gratulálok !
Sophie: legalább ha semmit sem tudsz erről az egészről,hogy Hitler mit művelt legalább ne írj ide.. ezzel csak magadat járattad le.
Nagyon jó cikk lett Gratulálok !

2011. május 07. 14:02
Glamster
43 merényleti kísérlet és terv. És ezek csak a feljegyzettek. Paranoia...? Hmmm...
43 merényleti kísérlet és terv. És ezek csak a feljegyzettek. Paranoia...? Hmmm...

2011. május 07. 14:41
![]() |
Glamster☾ |
@Taurilla erről beszélek. Sétáló célkereszt - tehát itt már csak kialakult benne valamilyen óvatosság...

2011. május 07. 15:25
Valóban bátor nő lehetett. Kár hogy nem tudta véghez vinni a tervét, de így is túl sokat tett.
2011. május 07. 16:42
Sztem is jó és érdekes cikk lett 
Én is sajnálom, h nem jött össze Marlene terve :/ Sztem egy rendkívűl okos és bátor nő volt.
Amúgy azt se értem, h ha ennyien meg akarták ölni Hitlert, miért nem sikerült valakinek? Ennyire szerencsés nem lehetett
Én is remélem, h a pokolban rohad.

Én is sajnálom, h nem jött össze Marlene terve :/ Sztem egy rendkívűl okos és bátor nő volt.
Amúgy azt se értem, h ha ennyien meg akarták ölni Hitlert, miért nem sikerült valakinek? Ennyire szerencsés nem lehetett

Én is remélem, h a pokolban rohad.
2011. május 07. 17:40
hirosi, Thora
Volt egy film, ahol pont ezt parodizálták. Minden nap választania kellett egy 6 kg fölötti ananászt, és azt helyezték fel a... hátsójába : DDD Ja, és szobalány ruhát kellett hordania. Mindig.
Volt egy film, ahol pont ezt parodizálták. Minden nap választania kellett egy 6 kg fölötti ananászt, és azt helyezték fel a... hátsójába : DDD Ja, és szobalány ruhát kellett hordania. Mindig.
2011. május 07. 17:41
http://www.youtube.com/watch?v=YssMT0qXYOw
Itt is van (:
Itt is van (:
2011. május 07. 18:10
![]() |
hirosivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.04. Hozzászólás: 445 Csatolások: 5 Azonosító: 132555 ![]() |
Jaja a sátánkába volt az.43 tényleg soknak hangzik , de nem csoda , hogy nem sikerült. Neki is több(dublőr, vagy hogy mondják?) mindegy hasonmása volt.Meg olyan erődökben élt ahova szinte lehetetlen volt bejutni(farkassánc pl.). Egyszer tudom majdnem sikerült megölni , de csak könnyebben sérült meg(valami öngyilkos merénylő volt).Mindegy nem írok regényt.
2011. május 07. 18:49
![]() |
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 917 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 ![]() |
Azta... Ez a mérgezett hajtű nekem is tetszik, kicsit olyan, minth egy régi krimiregény. A gyönyörű, ártatlannak látszó nő démoni tervet eszel ki: elcsábítja a kegyetlen férfit, majd megöli.
Sajnálom, hogy nem tudta véghezvinni, sok ember megmenekült volna. Iszonyú bátor ötlet volt Marlenetől.
Több ilyen cikket!
Sokkal tartalmasabb és érdekesebb erről olvasni, mint pl.: a vv-ről.
Sajnálom, hogy nem tudta véghezvinni, sok ember megmenekült volna. Iszonyú bátor ötlet volt Marlenetől.
Több ilyen cikket!

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
A két színész elárult egy titkot.

Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Babát vár a felesége.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.