Katy megcsókolta két rajongóját!
2011. május 14. 12:46
|
|
LittleVampireMissMagic™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 554 Azonosító: 149870 offline
|
Katy az elmúlt hónapban mindig csalódást okozott. Első csalódásom az volt, amikor Rebecca Black - Friday c. számát énekelte. Ez a második csalódásom. Katy soha nem volt ilyen, vagy csak tökéletesen titkolta a világ elől. Úgy tűnik az ő esze is hamarosan elmegy a hírnévtől. Rajongók szóljanak le nyugodtan, de ez a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
Bogszics
2011. május 14. 13:04
|
|
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1187 Csatolások: 4569 Azonosító: 139069 offline
|
szerintem Katy megint hozta a formáját.
2011. május 14. 13:07
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
Idézet (LittleVampire @ 2011.05.14. 12:46)
Katy az elmúlt hónapban mindig csalódást okozott. Első csalódásom az volt, amikor Rebecca Black - Friday c. számát énekelte. Ez a második csalódásom. Katy soha nem volt ilyen, vagy csak tökéletesen titkolta a világ elől. Úgy tűnik az ő esze is hamarosan elmegy a hírnévtől. Rajongók szóljanak le nyugodtan, de ez a véleményem. 
Osztom, sajnos
2011. május 14. 13:10
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Nem szóllak le,de nem értem hogy mire gondolsz ezzel.Mindig is beismerte hogy egy elmeháborodott vadóc lány,aki sok hülyeséget csinál a nélkül hogy meggondolná.Egyébként is nem hiszem hogy ez egy marha nagy botrány lenne
2011. május 14. 13:11
Amerikai...
(Kell ennél több magyarázat? Sajnos még a "normális" sztárok is elhülyülnek, akik odaköltöznek, mert nincs más választásuk: vagy felveszik az idióta szokásaikat, vagy nem fogadják be őket.)
2011. május 14. 13:12
uristen
ez már egy picit szánalmasság már bocsánat
én a helyébe igy érezném magamat
vajon mit szolhat hozzá a férje de erre csak ennyit
ez már egy picit szánalmasság már bocsánat
én a helyébe igy érezném magamat
vajon mit szolhat hozzá a férje de erre csak ennyit
2011. május 14. 13:20
|
|
sárgacserebogárvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.01. Hozzászólás: 155 Csatolások: 52 Azonosító: 148461 offline
|
ezmég ne botrány
én hallottam egy olyat hogy megkérdezték hogy kivel csókolózna legszívesebben a twilight-ból, és azt válaszolta hogy kristennel.
katy inkább elég nyílt, minthogy szánalmas D nem azért csinál ilyanakat hogy felhívja magára a figyelmet, hanem mert ő ilyan és kész
szerintem
Pixie Buue
2011. május 14. 13:24
|
|
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline
|
Ehh :S
2011. május 14. 13:25
|
|
Barbygirl95'M'aime pour qui je suis..." :) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 2041 Csatolások: 2421 Azonosító: 130850 offline
|
wow!!
2011. május 14. 13:34
|
|
sparksfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 783 Csatolások: 48 Azonosító: 138007 offline
|
ehehehehehheheheeheheheh.
Pixie Buue
2011. május 14. 13:42
Szerintem ez nem szánalmas, csak arcon csókolta, nem szájon..
Pixie Buue
2011. május 14. 13:51
ha nem vettétek volna észre, Katy mindig is ilyen volt.Példákat kértek??hát itt van egy:az EMA-n volt amikor RÉSZEGEN beleugrott egy tortába és 5 percig fel sem tudott kelni a színpadon.
Ő sosem változik meg és én nem is akarom.őt így kell elfogadni.imádja a rajongóit/akik egyre többen vannak/ és kész.csak mert adott egy puszikát az arcukra, az nem jelent semmit.azok a szánalmasak akik ezt annak tartják.
egyébként ezt minden koncertjén megcsinálja!!
úgy ahogy ezt megtette vmelyik nap is Auckland-on.
http://www.youtube.com/watch?v=Sd_4Wn-YiFI
Ő sosem változik meg és én nem is akarom.őt így kell elfogadni.imádja a rajongóit/akik egyre többen vannak/ és kész.csak mert adott egy puszikát az arcukra, az nem jelent semmit.azok a szánalmasak akik ezt annak tartják.
egyébként ezt minden koncertjén megcsinálja!!
úgy ahogy ezt megtette vmelyik nap is Auckland-on.
http://www.youtube.com/watch?v=Sd_4Wn-YiFI
Pixie Buue
Kapcsolódó sztárok
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Taylor Swift már tavaly elmagyarázta, miért fog ekkora esküvőt tartani
Van egy egyszerű magyarázata.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.