Starity

Once Upon A Time / Egyszer volt, hol nem volt (2011-2018)

50 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. július 26. 21:03 #601
- törölt felhasználó -    
Eljegyezték Rose McGowant!

A Once Upon a Time sztárjának igazán mágikus hete van, és nem amiatt, mert a sorozat harmadik évadjának forgatása elkezdődött. Az igazat megvallva, mostanában nem láttuk Rose-t, és ha igen, akkor is csak flashback-ben. Ezt a fantasztikus hölgyet ugyanis eljegyezték, és biztosan nem problémázik azon, hogy nincs tündérmesebeli alteregója. De ki is ez a szerencsés hölgy?

Rose McGowant levették a lábáról, és ezúttal nem Rumplestiltskin volt a szerencsés férfi; Rose ugyanis Davey Detail művész menyasszonya, eljegyzésüket pedig meg is erősítették az E! News-nak.
Rose és Davey tavaly kezdtek randizni, idén július 17-én pedig Rose-t egy gyémántgyűrűvel az ujján látták a szemfüles fotósok.

A Charmed egykori sztárjának ez a harmadik eljegyzése. Két évig járt Marilyn Mansonnal, mielőtt 2001-ben szakítottak. Ezek után Robert Rodriguez rendező menyasszonya volt, akivel 2009-ben szakított.
Reméljük, hogy ez a jegyesség kitart az esküvőig, és sok boldog évet szerez a párnak. Sok Boldogságot Nekik! ^^

Forrás: http://www.wetpaint.com/once-upon-a-time/articles/2013-07-22-rose-mcgowan-is-engaged-third?utm_campaign=vrl&utm_content=1374588509364396&utm_medium=fnpg-ouat&utm_source=facebook.com



Bailee Madison távozik a sorozatból!

Nos, mindenki mondjon búcsút a fiatal Hófehérkének. Bailee Madison ugyanis elhagyja a Once Upon a Time-ot, hogy az ABC őszi sorozatában, a Trophy Wife-ban (Trófeafeleség) szerepeljen mint tinédzser.

A 13 éves színésznő Malin Akerman mostohalányát, Hillaryt fogja alakítani az ABC új sorozatában. A történet szerint Malin karaktere egy igazi partiarc, aki egy furcsa családban találja magát, miután beleszeret egy férfiba, Bradbe, akinek három manipulatív gyereke és két bíráskodó ex-felesége van. Az ex-feleségeket Marcia Gay Harden és Michaela Watkins fogják alakítani.

Hillary karaktere, akit Bailee Madison fog alakítani, teljesen más, mint a fiatal Hófehérke volt. Hillary ugyanis népszerűségre vágyik, és reméli, hogy új mostohaanyja oldalán elérheti a várt sikert. Reméljük a mostoha nem olyan gonosz, mint Regina a Once Upon a Time-ban.
Habár Bailee állandó szerepet játszik a Trophy Wife-ban, amely szeptember 24-én indul az ABC-n, de ez nem jelenti azt, hogy pár epizód erejéig ne ugorhatna be a Once Upon a Time-ba is. Hiszen mindkét sorozat az ABC-n fog futni, ami megkönnyíti a dolgot, hiszen ilyesmi már máskor is előfordult.

Forrás: http://www.wetpaint.com/once-upon-a-time/articles/2013-07-19-bailee-madison-leaving-trophy-wife?utm_campaign=vrl&utm_content=1374504377948960&utm_medium=fnpg-ouat&utm_source=facebook.com
1 felhasználónak tetszik: mikieger
2013. július 27. 07:31 #602
- törölt felhasználó -    
Új szereplő a harmadik évadban!

A TVLine-nak adott interjúból kiderült, Robbie Kay is csatlakozik a harmadik évad stábjához, és az Elveszett Fiúk egyikét fogja alakítani. Robbie-t a közönség egyébként a 2008-as Pinokkió c. minisorozatból ismerheti, ahol a főszerepet alakította.

Robbie, aki a táborban fog feltűnni, az első Peter Pan azon sohaországi emberei közül, akik feltűnnek a harmadik évadban. A stáb még keresi azt a színészt, aki az Elveszett Fiúk rettegett vezérét, Rufiot alakítja majd.

Egyébként a harmadik évad premiere 2013. szeptember 29-én, amerikai idő szerint este 20:00-kor lesz (nekem volt igazam ^^). Ez magyar idő szerint szeptember 30., hajnali 2:00-át jelent.



Giancarlo Esposito is visszatér a harmadik évadban!

Igen, jól olvashattátok, a Varázstükröt, valamint Sidney Glasst megszemélyesítő Giancarlo Esposito visszatér a harmadik évadban. Igaz, csak mint vendégszereplő, és még azt sem tudni, hány epizódban fog szerepelni. Mindenesetre, öröm lesz viszontlátni egy rég nem látott karaktert.
1 felhasználónak tetszik: mikieger
2013. július 27. 20:14 #603
- törölt felhasználó -    
Megvan Csingiling!

Nos, úgy tűnik, végre megvan a Csingiling karakterét játszó színésznő is a harmadik évadban. A kis tündért nem más, mint Rose Mciver fogja alakítani, aki a következő évadban több epizódban is fel fog tűnni.

Roset eddig olyan sorozatokban láthattuk, mint pl. a The Lonely Bones, de szerepet kapott a hamarosan bemutatásra kerülő Masters of Sex sorozatban is. Valamint a Power Rangers RPM sorozatban ő alakította a sárga Rangert. Kíváncsi vagyok, vajon milyen lesz Csingiling szerepében.

Forrás: http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/31014837-ouat-cast-tinkerbell
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2013. július 29. 21:52 #604
- törölt felhasználó -    
Mint ismeretes, már volt róla szó, hogy Robbie Kay is játszani fog a harmadik évadban. Eddig arról cikkeztek az újságok, hogy a fiatal színész az egyik Elveszett Fiút fogja alakítani. Most azonban kiderült, hogy nem mást, mint magát Peter Pant fogja játszani. Kíváncsian várjuk, milyen Petert kapunk majd Robbie alakításában. A hírt egyébként a Spoiler TV erősítette meg.

Forrás: http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/31173423-peter-pan-casting-confirmed
1 felhasználónak tetszik: mikieger
2013. augusztus 02. 19:31 #605
- törölt felhasználó -    
A sorozat augusztus 21-én, este 20:15-kor folytatódik az M1-en! Tehát mostantól kezdve a sorozat szerdánként lesz látható magyarul.
1 felhasználónak tetszik: benyaw93
2013. augusztus 07. 15:29 #606
Misao
Misao
dracarys™
 
StátuszSassy,classy & a bit smart assy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.11.
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Offline offline
Na oké, ezt ki állja meg röhögés nélkül? rohog.gif
Once Upon a Time Season 2 Bakik _nevet.gif
6 felhasználónak tetszik: benyaw93, Charlotte Benning, mikieger, Minimanó94, Adrianna, CandUs
2013. augusztus 08. 11:04 #607
- törölt felhasználó -    
Érdekességek a harmadik évadról!

Tamara: "We made it! Mission accomplished!"
Henry: "Sure about that? You know my mom's coming the get me. Both of them."


Ez a szöveg a Twitteren jelent meg, és a harmadik évad első epizódjából való. Ezek szerint most már kiéleződik a helyzet, ahogy a történet Sohaországhoz közelít, ráadásul olyanok vannak szövetségben, mint Regina, Mary-Margaret, Emma, David és Mr. Gold.

De vajon valóban szövetségesek?

"A második évad 22. részében úgy tűnt, hogy valamilyen módon egy oldalon állunk, de ez nagyjából talán két percig ha tart. A harmadik évadban ez a szövetség azonnal véget is ér." árulta el Robert Carlyle, aki Mr. Goldot/Rumplestiltskint alakítja. "A harmadik évad elején Rumplestiltskin egy igen nehéz helyzetben van. Számára ez egy öngyilkos akció, és még a végén igaza is lehet." folytatja Carlyle. "Azt hiszi, hogy a fia halott, és az egyetlen mód számára, hogy tisztelje a fia emlékét, ha megkeresi. És hogy ezt megtehesse, az lesz az, amiről annak idején a Látó beszélt a jóslatban évszázadokkal ezelőtt."

És mit jelent ez a többieknek, akik Hookkal együtt belépnek Sohaországba?
Ginnifer Goodwin, aki Mary-Margaretet/Hófehérkét alakítja, úgy véli, Mary-Margaretnek a túléléshez ki kell lépnie a saját kényelmes kis életéből.
"Hófehérkének egyesítenie kell mindkét személyiségét, ha hasznos akar lenni a többiek számára; mivel most bizonyos szempontból nem igazán tudja, mit kéne tennie." mondta Ginnifer Goodwin a TVaddictnak adott interjúban.

És még egy hatalmas spoiler! Ginnifer idegesítőnek tartja a karakterét!

"Azt hiszem, a hit az, ami miatt Mary-Margaret össze fog zuhanni. Ez lesz számára a legnagyobb hullámvasút." folytatja Goodwin a karakterre utalva. "Mindenkiben mindig a jót látja, vagy azt keresi. Ezt pedig kifejezetten idegesítőnek találom."

Forrás: http://www.kpopstarz.com/articles/36267/20130731/once-upon-a-time-season-3-spoilers.htm
2013. augusztus 09. 11:22 #608
- törölt felhasználó -    
A Once Upon a Time harmadik évada tele van meglepetésekkel. A második évad végén Emma, Hófehérke, James, Regina, Rumplestiltskin és Hook Sohaországba indultak, hogy megmentsék Henryt.

Azonban a csapat tagjai nem lesznek túl sokáig boldogok a Jolly Roger fedélzetén. Robert Carlyle már elmondta, hogy ez az utazás öngyilkos vállalkozás Rumplestiltskin számára, Lana Parrilla pedig megjegyezte, hogy Regina megpróbálja majd megölni utastársait ahelyett, hogy segítene nekik. Ez egy igen nehéz utazás, és Rumplestiltskin, valamint Hook számára még inkább az lesz.

Mialatt nem tudjuk, mi fog történni kettejükkel ilyen szűk térben, a Once Upon a Time hivatalos Twitterén már kaphatunk belőle egy kis ízelítőt.

A Twitterre ugyanis felkerült egy kis részlet az első évadból, mégpedig Hook szövegéből, miszerint; "Több időt töltöttem el azzal, hogy megpróbáljam elhagyni ezt a helyet, mint amennyit azzal, hogy megpróbáljam megölni Rumplestiltskint. És most visszautazom arra helyre úgy, hogy vendégemként ő is a közelemben van."

Tehát Hook nem igazán azzal törődik, hogy visszamegy Sohaországba, inkább azzal, hogy ki van a fedélzeten. De vajon a két ellenség továbbra is egymás bajtársa marad, vagy útközben megpróbálják megölni egymást? Csak az idő a megmondhatója.

Forrás: http://www.wetpaint.com/once-upon-a-time/articles/2013-08-07-season-3-spoilers-hook-killing-rumplestil...ce=facebook.com
2013. augusztus 14. 17:04 #609
- törölt felhasználó -    
Na, mit hoztam? Bizony, bizony, jelenetet a harmadik évad első részéből. A minőség sajnos nem a legjobb, mivel ez a Comic Conon készült gondolom mobillal. De azért élvezhető.

5 felhasználónak tetszik: Minimanó94, mikieger, Nina 10, CandUs, Misuzu86
2013. augusztus 17. 11:00 #610
- törölt felhasználó -    
A Once Upon a Time harmadik évadának hatodik epizódjának a címe "Ariel" lesz, ahol JoAnna Garcia fogja alakítani a híres Disney mese vízalatti hősnőjét. Az OUAT-n kívül Garcia olyan sorozatokban jelent meg mostanában, mint Royal Pains, vagy a nagyon rövid időt megélt Animal Practice c. NBC sitcom.

A producerek teljes háttértörténetet és csavart ígérnek Arielnek, mialatt igyekeznek megőrizni a személyiségét is, amelyet az 1989-es Disney rajzfilmből már olyan jól ismerünk.
A hírt egyébként a TVLine erősítette meg.

Forrás: http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/32069844-joanna-garcia-cast-as-ariel
2 felhasználónak tetszik: mikieger, Nina 10
2013. augusztus 18. 21:43 #611
- törölt felhasználó -    
Rumple és Belle újra találkoznak Sohaországban!

A RumBelle rajongók szíve majdnem meghasadt, miután a második évad végén, alighogy Belle visszakapta a valódi emlékeit, Rumplestiltskin hajóra szállt, hogy Sohaországba utazva megmentse Henryt, Belle-t pedig Storybrooke-ban hagyta. A búcsúcsókot sokan megkönnyezték, és úgy tűnt, Rumple örökre távozik. De úgy tűnik, erről szó sincs.
Habár Rumple mint egy egyutas, öngyilkos küldetésként tekint az utazásra, Robert Calyle elmondta, hogy a páros még az új világban találkozni fog. Amikor a Wetpaint Entertainment a san diegoi Comic Conon elkapta a Sötét Urat egy interjúra, Robert annyit mondott, hogy "Rumple és Belle Sohaországban fognak újra találkozni, de nem úgy, ahogy a nézők elképzelik."

Várjuk, mi is van most?! Ehhez még több információra van szükség! Robert megjegyezte, hogy Rumple-nek szüksége van Belle-re, hogy ne váljon újra őrültté és veszélyessé. "Azt hiszem, Rumple számára Belle a morális központ, és minél jobban eltávolodik a lánytól, annál veszélyesebb lesz" jegyezte meg Robert. "Rumple-nek szüksége van Belle-re, hogy visszahúzza őt a földre."

Még akkor is, ha Rumple "jó", ez nem azt jelenti, hogy minden simán fog menni a Jolly Roger fedélzetén. De Rumple nem lesz szükségszerűen veszélyben. Amikor megkérdezték, hogy vajon Rumple biztonságban lesz-e Hooktól, Robert ennyit mondott: "Vajon Hook biztonságban van Rumplestiltskintől a hajón? Én csak ennyit tudok mondani. Az biztos, hogy Hook nincs biztonságban."

Úgy tűnik, sok minden fog történni a harmadik évadban. Gondoljátok hogy Rumple-nek és Belle-nek is lesz majd happy endje? Várjuk ki!

Forrás: http://www.wetpaint.com/once-upon-a-time/articles/2013-07-31-season-3-spoilers-belle-rumple-rumbelle?u...ce=facebook.com



Két újabb szereplőt castingolnak a harmadik évadra!



Mint minden évad során, most is forgatás közben castingolnak szereplőket egyes epizódokba. Ezúttal két szereplőről esik szó.

Az egyikük Liam, aki egy 35 éves sötétbarna hajú brit férfi. Árvaként nőtt fel, de most egy hadihajó kapitánya, akit a legénysége nagyon szeret és tisztel. Talán a karakternek van valami köze Hookhoz?

A másik karakter neve Devin, aki egy 14 éves fiú. Sok évig Peter Pan embere volt az Elveszett Fiúk között, és azt kell még tudni róla hogy nagyon nagy benne a versenyszellem.
Kíváncsian várjuk, vajon milyenek is lesznek ezek a karakterek és hány epizódig fognak szerepelni.

Forrás: http://www.onceuponafans.com/apps/blog/show/32014059-episode-3x05-casting-call


Miért olyan veszélyes Peter Pan?

Az egyik olyan dolog, amit a Once Upon a Time harmadik évadában várunk, hogy végre meglássuk Sohaországot, és a gonosz Peter Pant, aki éppen valami nagy dologra készül. Szóval készen állunk bármilyen, Sohaországot érintő spoilerre. Hála égnek a készítők most valami nagy dolgot árultak el.

Az E! interjút készített Adam Horowitzzel és Eddy Kitsisszel, akik elárultak néhány dolgot arról, mi is fog történni az ő Sohaországukban.

"Képzeld el, hogy 200 éves vagy, és sosem nősz fel" magyarázza Eddy. "Emiatt mindig bámulatosnak kell lenned." Adam azt is hozzáteszi, hogy a valódi Peter Pan mitológiához hasonlóan Peter itt is el tudja hagyni a szigetet. Ez azonban a Once Upon a Time-ban elég másként jelenik majd meg.
A készítők a TVLine-nak azt is elárulták, megvan az oka, amiért Rumplestiltskin azt mondta, hogy ha félni kell valakitől, akkor Peter Pantól igencsak tartani kell. Ugyanis a Once Upon a Time világában Peter Pan egy igencsak okos személy.

Forrás: http://www.wetpaint.com/once-upon-a-time/articles/2013-08-09-season-3-spoilers-peter-scary?utm_campaig...ce=facebook.com


Hófehérke verekedni fog a harmadik évadban!

A Once Upon a Time c. sorozat mostanában sok újdonságot hozott napvilágra, és hamarosan a videos részletek is napvilágot látnak majd. Már tudjuk az első epizód címét (Az igazi hívő szíve), tudjuk, hogy más fogja alakítani Robin Hoodot, több ismert LOST-szereplő fog feltűnni, valaki potenciálisan sírni fog, és ezen kívül vannak még más spoilerek is. Azonban most még egy jön a már amúgy is hosszú listához.

Július 3-án Adam Horowitz egyenesen az írók szobájából twittelt egy kis csipegetnivalót. Habár ez még csak titok, de kaptunk egy kis ízelítőt a harmadik évad harmadik epizódjából, ahol Hófehérke bedurvul.

"Szárnyak, emberek akik nem hisznek és Hófehérke erőszakos a herceggel" olvasható a Twitteren. Várjunk, mi van?! Hófehérke megüti a férjét?! Nem tudjuk, hogy ez igaz-e, vagy csak kitalált dolog, de Hófehérke képes lenne verekedni a szerelmével?! Tudjuk, hogy a bandita Hófehérke visszatér az évadban, de ez nem jelenti azt, hogy pont a herceg lenne az, akire rátámadna.

Ha már "szárnyakról" van szó, Csingiling is tudhatja, hogy a csapat Sohaországban van. A Once Upon a Time-ban nem szokatlan, ha az emberek nem hisznek a mágiában, szóval mi egyáltalán nem aggódunk, de érdekes lesz a dolgokat mind Sohaországban, mind Storybrooke-ban szemlélni.

Forrás: http://www.wetpaint.com/once-upon-a-time/articles/2013-07-08-season-3-episode-3-spoilers?utm_campaign=...ce=facebook.com


Lehetséges, hogy Regina már járt Sohaországban?

Mikor utoljára láttuk kedvenc mesehőseinket a Once Upon a Time második évada végén, éppen Hook Jolly Roger nevű hajóján utaztak Sohaországba, hogy megmentsék Henryt a gonosz Peter Pantól.

Habár úgy hisszük, hogy még egyikük sem járt soha Sohaországban, de olyan emberekkel, mint Rumplestiltskin vagy Regina, ez a dolog már nem tűnik olyan igaznak. Ezek ketten ugyanis valószínűleg már az összes világban járhattak, mindenhol galibát okoztak, de az egyiküket most ténylegesen is kihúzhatjuk a listáról.

A Lone Ranger (Magányos lovas) premierjén ugyanis Lana Parrilla is megjelent, aki elmondta, hogy Regina még sosem járt Sohaországban. Amikor megkérdezték tőle, hogy elmondhat-e bármit is erről az új világról, a színésznő a CelebSecrets4U-nak elmondta: "Bárcsak megtehetném, de én sem tudok semmit, míg oda nem érünk." Ezek az írók úgy tűnik, mindent hét lakat alatt őriznek.

"Nem hinném, hogy Regina valaha is járt volna ott" mondta Lana, majd hozzátette "Szóval ahogy ti is, én is első alkalommal fogom felfedezni ezt a világot." Ez mindannyiunk számára jól hangzik!

Forrás: http://www.wetpaint.com/once-upon-a-time/articles/2013-06-26-season-3-regina-been-neverland?utm_campai...ce=facebook.com


Ezzel mára vége a híreknek, csak ennyit tudtam hozni.
2 felhasználónak tetszik: Nina 10, CandUs
2013. augusztus 20. 19:10 #612
- törölt felhasználó -    
4 felhasználónak tetszik: mikieger, Toxic, Minimanó94, CandUs
2013. augusztus 21. 06:55 #613
- törölt felhasználó -    
Eddigi harmadik évados epizódcímek, amik napvilágra kerültek:

3x01 Heart of the Truest Believer (A legigazabb hívő szíve)
3x02: Lost Girl (Elveszett lány)
3x03:Quite a Common Fairy (Csak egy hétköznapi tündér)
3x04: Nasty Habits (Piszkos szokások)
3x05: Good Form (Jó forma)
3x06 Ariel (Ariel)
3 felhasználónak tetszik: Toxic, Minimanó94, CandUs
2013. augusztus 23. 18:05 #614
Elekes_Emese
Elekes_Emese
visszatérő vendég
 
Státusz"You are where you need to be. Just take a deep breath." ~Lana Parrilla♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.11.
Hozzászólás: 176
Csatolások: 62
Azonosító: 155106
Offline offline
A kedvenc sorozatom smileeee.gif Annyira,de annyira,de annyira szeretem smileeee.gif
És most végre el kezdték adni a 2. évadot magyarul smileeee.gif Igaz,már végig néztem angolul,de azért már nagyon vártam.Jaj és jön a 3.évad szeptember 29.-én smileeee.gif Már alig várom ...
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, CandUs
2013. augusztus 23. 20:07 #615
- törölt felhasználó -    
Információk a harmadik évad első hat epizódjáról![i][/i]

3X01 - The Heart of The Truest Believer

A Jolly Rogeren utazó csapat az első epizódban furcsa kihívásokkal és kalandokkal néz szembe. Eközben megtudunk valamit arról, hogy Tamara és Greg miért vitték Henryt Peter Panhoz. Vajon Peter tudta, hogy Rumplestiltskin eljön, hogy megmentse az unokáját?


3X02 - Lost Girl

A TVLine-nak hála úgy tudjuk, hogy ez egy HófehérkeXHerceg központú epizód lesz. Megtudjuk, hogyan reagált Regina, amikor Hófehérke felébredt az alvó átokból. "Vajon ki mondta el neki?" (Adam Horowitz) A dzsinn is visszatér mint Tükör, és lehetséges, hogy ő mondta el Hófehérke ébredését a Gonosz Királynőnek.


3X03 - Quite a Common Fairy

Ez az epizód Csingiling háttértörténetét mutatja be, aki kapcsolatban áll a Kék Tündérrel. Úgy tűnik azonban, hogy Nova nem tér vissza a sorozatba (vagyis az őt alakító Amy Acker). A Comic Conon már kiderült, hogy Csingilingnek kapcsolata van Hookkal és még valakivel a hajón.


3X04 - Nasty Habits

Erről az epizódról még nem sok információnk van. Talán az epizód a tündérekről fog szólni? Lehetséges, hogy az epizód Rumplestiltskin/Mr. Gold és a tündérek kapcsolatát mutatja be, akik mint tudjuk, az átok alatt apácák voltak Storybrooke-ban. Talán láthatunk egy olyan flashbacket, ahol Rumplestiltskin alkut köt a tündérekkel.


3X05 - Good Form

Ez az epizód valószínűleg Hook - Killian Jones - múltját mutatja majd be. Eddy és Adam már céloztak rá, hogy megtudjuk, hogy lett Killianből kalóz. Ezek szerint, majd láthatjuk, amint az apja gyermekkorában magára hagyja a dokkoknál.


3X06 - Ariel

Eric herceget még castingolják, de nem olyan szereplő lesz, akivel már találkoztunk. Arielről sok teória kering, pl. az egyik szerint ő Killian anyja, ami elég meglepő lenne. Ezen kívül mindenki kíváncsi, ki lehet Ursula. Talán éppen Regina az?
2 felhasználónak tetszik: Minimanó94, CandUs
2013. augusztus 28. 15:22 #616
- törölt felhasználó -    
A Once Upon a Time tele van elképesztő dolgokkal és fordulatokkal, amelyek olyan sokkoló eseményekhez vezetnek, amiket sosem tudtunk volna elképzelni. Sajnos, ez azt jelenti, hogy Peter Pan valódi személyisége is napvilágra fog kerülni.

A második évad végén kaptunk egy kis ízelítőt abból, milyen is volt Hook kapcsolata Baelfire-rel, aki kis híjána gonosz Peter Pan (vagy az árnyéka) és az Elveszett Fiúk fogságába került, Sohaországban, ahol nincs idő. Hook mentette meg, a fiú pedig új életet kezdett a Jolly Rogeren, de sajnos az Elveszett Fiúk utána jöttek.

Ami Bae elfogását illeti, valamint a fiút, aki utána jött, sokan azt hitték, ő maga lehet Peter Pan, de Adam Horowitz gyorsan megcáfolta a híreszteléseket. Néhány hete elárulta, hogy "még nem láttuk Peter Pant", majd nem sokkal később hozzátette "még nem is találkoztunk vele."

Adam többnyire tartózkodni szokott a nagyobb spoilerektől, de most nyíltan színt vallott. Habár hálásak vagyunk érte, hogy akit ismerünk, nem fog elárulni minket, de így még kíváncsibbak lettünk. Kicsoda Peter Pan és mikor fogunk találkozni vele? Úgy tűnik, erre a harmadik évadig várnunk kell.

Forrás: http://www.wetpaint.com/once-upon-a-time/articles/2013-05-31-season-3-spoilers-peter-pan-adam-horowitz?utm_campaign=vrl&utm_content=1377610737316031&utm_medium=fnpg-ouat&utm_source=facebook.com
2013. augusztus 28. 15:23 #617
- törölt felhasználó -    
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2013. augusztus 30. 16:48 #618
xxNikixx
xxNikixx
*Nikita
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.06.30.
Hozzászólás: 3275
Csatolások: 7279
Azonosító: 33464
Offline offline
Tegnap megnéztem a második évad első részét magyarul... a szinkronhangok, sírni tudnák!
Várom már a 3. évadod de nagyon!!! thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Minimanó94
2013. augusztus 30. 17:12 #619
- törölt felhasználó -    
Idézet (xxNikixx @ 2013.08.30. 16:48)
Tegnap megnéztem a második évad első részét magyarul... a szinkronhangok, sírni tudnák! 
Várom már a 3. évadod de nagyon!!! thumbsup.gif


A hangok még nem is olyan rosszak, sőt! Én rosszabbra számítottam tavaly. Bár Rumplestiltskin hangját nem fogom tudni megszokni, hiányzik a manós hang.

Én a Zörgőfürgén sírok be mindig, valahányszor meghallom (meg a Zordonon), mert anyuval magyarul is nézzük. _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Jó, anyum nem tud angolul, feliratosan meg nem szeret semmit sem nézni.
2 felhasználónak tetszik: mikieger, xxNikixx
2013. augusztus 30. 18:49 #620
Minimanó94
Minimanó94
♥Mrs. Brown♥
 
StátuszAz teszi széppé a sivatagot, hogy valahol egy kutat rejt!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.17.
Hozzászólás: 4158
Csatolások: 1061
Azonosító: 120485
Offline offline
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.08.30. 17:12)
A hangok még nem is olyan rosszak, sőt! Én rosszabbra számítottam tavaly. Bár Rumplestiltskin hangját nem fogom tudni megszokni, hiányzik a manós hang. 
Én a Zörgőfürgén sírok be mindig, valahányszor meghallom (meg a Zordonon), mert anyuval magyarul is nézzük.  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif 
Jó, anyum nem tud angolul, feliratosan meg nem szeret semmit sem nézni.


Én is megint nézem magyarul is, de ez a Zörgőfürge név fáj, komolyan fizikai fájdalmat okoz... Mikor Regina nem tudta kimondani... rolleyes.gif
50 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!