Demi végre elfogadta magát
2011. május 18. 17:19
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Nekem sem a kedvencem, sőt, de azért nem nevezném töltött galambnak. A cikk lényege meg jöjjön már át. Aki pedig rehabra akar menni, annak jó utat ;D
1 felhasználónak tetszik:
Heetella
2011. május 18. 17:20
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
zsoficiXP hány éves vagy cica? xD Talán most Demi-n olyat láttál, amit eddig nem? Azt, hogy van melle? Vagy azt, hogy feneke? TE JÓ ÉG!!! Hogy éled ezt túl?
Heetella
2011. május 18. 17:40
@Glamster egyetértek
)) ez nagyon kiakasztó hogy bikiniben van
2011. május 18. 17:49
örülök hogy most már egészséges Demi
Kb. nekem is ilyen a testalkatom,csak én magasabb vagyok nála 5 centivel :DDD
2011. május 18. 17:51
|
|
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline
|
Nekem most az a legnagyobb örömöm, hogy végre jól érzi magát a testében és rendbejött, az alakjáról szólva meg nem hiszem h mindenki aki híres az legyen vékony, ez lehetetlen hiszen minden ember más és elég szomorú h más emberek ezt nem bírják el fogadni. Hisz ha elégedett vagy önmagaddal akkor sokkal boldogabb életet élhetsz és örülök h erre végre Demi is rájött.
2011. május 18. 17:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Én nagyon örülök, hogy végre már túl van a komplikált időszakon, és elfogadja önmagát.
Tény, hogy kicsit meghízott, de én egyáltalán nm ítélem el ezért. Ő így is szép. És szerintem ez a bikinis kép egyáltalán nem vélhető pucárkodásnak, hiszen a strandon is ugyanezt látják rajtunk/rajta.És ő már hangol a nyárra.
2011. május 18. 17:52
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
*nem
2011. május 18. 17:53
|
|
Bella98wvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 81 Azonosító: 149555 offline
|
regen imadtam Demit de ez valahogy elmult..
Most komolyan, most megis hogy nez ki...nem azt mondom, hogy hu de nagy dolog hogy bikiniben van de szornyu ez a kep...Ezt azert o is lathatta, es akkor meg ne tegye fel...Es a szobaban is eleg nagy a rumli...
tiszteltem nagyon demit de megvaltozott...meg mindig latom benne a regi Demit es ezzel a remenyt, hogy ujra visszatalal a jo utra, de ez egyre csak mulik
Kerlek Demi, terj vissza kozenk!!!
Most komolyan, most megis hogy nez ki...nem azt mondom, hogy hu de nagy dolog hogy bikiniben van de szornyu ez a kep...Ezt azert o is lathatta, es akkor meg ne tegye fel...Es a szobaban is eleg nagy a rumli...
tiszteltem nagyon demit de megvaltozott...meg mindig latom benne a regi Demit es ezzel a remenyt, hogy ujra visszatalal a jo utra, de ez egyre csak mulik
Kerlek Demi, terj vissza kozenk!!!
2011. május 18. 17:56
Idézet (zsoficiXP @ 2011.05.18. 17:15)
Te jó ég! Mo a fenét gondol magáról? Csak így puceron pózol a rajongóinak? Bár kétlem, hogy ezután egy is akad majd! Csalódtam benne, pedig szeretem!
pucéron? te tudod mit jelent az a szó egyáltalán? azt hogy meztelen ergo nincs rajta ruha.szerintem is kicsit dundibb de szerintem így is gyönyörű.
2011. május 18. 17:59
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Nem kövér és nem is duci, de azért a töltött galamb jelzőt én nem érzem annyira túlzásnak...combban és vállban azért erős, az látszik.
Viszont a lényeg, hogy elfogadja magát tényleg. Ezt szeretném egyszer én is elérni végre, de ez nem egészen idetartozik, csak irigylem azokat, akik kitudnak békülni önmagukkal.
Viszont a lényeg, hogy elfogadja magát tényleg. Ezt szeretném egyszer én is elérni végre, de ez nem egészen idetartozik, csak irigylem azokat, akik kitudnak békülni önmagukkal.
BlackPrincess...stb.
2011. május 18. 18:01
Örülök, h jobban érzi magát, az alakján is látszik, h most többet eszik, tényleg örülök neki 
Csak így tovább!
zsoficiXP! Ha emiatt nem fogod szeretni, akkor sosem szeretted. -.-"
Csak így tovább!
zsoficiXP! Ha emiatt nem fogod szeretni, akkor sosem szeretted. -.-"
2011. május 18. 18:12
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
hú, tényleg hízott, de nem ez a lényeg, hanem hogy elfogadta magát!
2011. május 18. 18:20
|
|
mikeylahudgens |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.07.29. Hozzászólás: 4733 Csatolások: 31047 Azonosító: 103304 offline
|
szerintem csak a comjai lettek nagyobbak, de nekem így tetszik. Plusz a vállai is szélesedtek
BlackPrincess...stb.
2011. május 18. 18:26
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
hát nem a legelőnyösebb kép... na mindegy, eddig sem szerettem nagyon. most sem fogom, de az jó, h ő képes elfogadni önmagát
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Taylor Swift és Travis Kelce próbavacsorájának dekorja: ilyen virág díszíti a sztár esküvőjét
Megkezdődött a ceremóniasorozat.
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?