Megerősítették, hogy a TSC-nél is november 10-én lesz az utolsó rész ebben az évben, majd január 5-én egyszerre tér vissza a TVD-vel a 10. résszel aminek a címét még nem tudni.
Addig is élvezzük a részeket.
The Secret Circle (2011-2012)
2011. november 01. 14:47
minilivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 4858 Azonosító: 56461 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.11.01. 12:57)
Megerősítették, hogy a TSC-nél is november 10-én lesz az utolsó rész ebben az évben, majd január 5-én egyszerre tér vissza a TVD-vel a 10. résszel aminek a címét még nem tudni.
Neeemár...ez komoly? Januárig kell várni Greyre? Mondjuk legalább szülinapi ajándék lesz... De akkor is, hogy fogom addig kibírni...
2011. november 04. 10:41
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
1x09 - "Balcoin" hivatalos képek (HQ)
15 felhasználónak tetszik:
Adrianna,
SmileyZ,
badperfect,
Domcicc,
Lady Suzy,
pillecukor3,
simoleon,
DiscoDiva,
allyangel,
BunnyGirl,
pink_bunny,
dave095,
Alizgirl98,
vica,
Cintii
2011. november 04. 15:02
Faye Chamberlianúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.04. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 163242 offline |
Áh én személy szerint imádom ezt a sorozatot.Az egyik kedvencem.A nicknevemet is onnan "szedtem"
2011. november 04. 16:00
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
nos, végre én is megnéztem a nyolcadik részt... ffuuu hát én ezt nem hiszem el... Cassie hogy bízhat Jake-ben, a boszorkányvadászban? nem is olyan helyes a srác, szebbre számítottam. amikor Adam apja elmondta Diana-nak, hogy Adam és Cassie végzete az, hogy együtt legyenek, hát én azt hittem, hogy minden rendbe jön, forever together végre meg milyenek, erre meg Adam vissza akarja kapni Diana-t amikor elrabolták őket, hát, kicsit sem féltem... Cassie-nél ott volt a kristály, amikor egyedül varázsolt, vagy nem? mert ez úgy nem rémlik. lehet, hogy a 'sötét energia' miatt volt? hát mindenesetre tényleg nagyobb erő lakozik benne mint a többiekben... meg, hogy a végén Cassie nagymamáját ki ütötte le, fogalmam sincs... szóval ez a rész is nagyon ott volt
nemár, tényleg még egy rész, és szünet? már itt is? hát akkor mi a csudát fogok nézni? juuj ezt nem hiszem el
nemár, tényleg még egy rész, és szünet? már itt is? hát akkor mi a csudát fogok nézni? juuj ezt nem hiszem el
2011. november 05. 21:12
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Idézet (funny18 @ 2011.11.04. 19:22)
Nagyobb HQ
Nem olvasok spoilereket, így nem tudom. Milyen buliba mennek az 1x09-ben? Kicsit sem véletlen egybeesés, hogy a TVD-ben meg Szalagavató lesz aznap este... Mindkettőnek a félévadzárója buliba van "burkolva".
2011. november 06. 15:30
minilivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 4858 Azonosító: 56461 offline |
Aztaaa
Imádtam ezt az epizódot. Szegény Faye, én szerintem szívrohamot kaptam volna, ha meglátom magam kislányként szaladgálni, ráadásul a nagypapája halála is nagyon fájhatott neki. Azt azonban nem értem, hogy mit akar még mindig Jake-től...olyan rég volt már, és Jake nem is foglalkozik vele. Annál inkább Cassie-vel Nagyon aranyosak voltak együtt, viszont az Adam & Diana jelenet nem tetszett. Adam az egyik pillanatban majd megőrül a féltékenységtől Cassie miatt, aztán meg szenvedélytől fűtötten omlik Diana karjaiba... Na ne már... Faye anyját pedig igazán kinyírhatnák már végre, annyira idegesítő. Még egy rész és szünet...
Imádtam ezt az epizódot. Szegény Faye, én szerintem szívrohamot kaptam volna, ha meglátom magam kislányként szaladgálni, ráadásul a nagypapája halála is nagyon fájhatott neki. Azt azonban nem értem, hogy mit akar még mindig Jake-től...olyan rég volt már, és Jake nem is foglalkozik vele. Annál inkább Cassie-vel Nagyon aranyosak voltak együtt, viszont az Adam & Diana jelenet nem tetszett. Adam az egyik pillanatban majd megőrül a féltékenységtől Cassie miatt, aztán meg szenvedélytől fűtötten omlik Diana karjaiba... Na ne már... Faye anyját pedig igazán kinyírhatnák már végre, annyira idegesítő. Még egy rész és szünet...
2011. november 09. 00:45
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Tényleg ütős kis rész volt ez is. Számomra nagyon nagy (és pozitív) meglepetés, hogy Cassie-nek meg akarják mutatni a sötét oldalát.
Nicket még mindig hiányolom, de azért jó, hogy itt van Jake. Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid időn belül ennyi minden történik. Nagyon tetszik a démoni és a boszorkány vadászos szál.
Adam karaktere tipikus pasi. Vágyik az újra, de miután elveszti a régit, az kell neki. De szíve mélyén mégis Cassie-re vágyik.
Azért Diana apja sem piskóta.
Már most kivagyok, hogy csak a héten láthatjuk a sorozatot, és legközelebb januárban folytatják. Biztos vagyok benne, hogy nagy durranás lesz a vége.
Nicket még mindig hiányolom, de azért jó, hogy itt van Jake. Nem gondoltam volna, hogy ilyen rövid időn belül ennyi minden történik. Nagyon tetszik a démoni és a boszorkány vadászos szál.
Adam karaktere tipikus pasi. Vágyik az újra, de miután elveszti a régit, az kell neki. De szíve mélyén mégis Cassie-re vágyik.
Azért Diana apja sem piskóta.
Már most kivagyok, hogy csak a héten láthatjuk a sorozatot, és legközelebb januárban folytatják. Biztos vagyok benne, hogy nagy durranás lesz a vége.
2011. november 11. 13:43
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Köszi a promot Hajnalban nem látszott kristálytisztán, hogy Grey is feltűnik benne, de így azért már látszik
Annyira nem volt meghökkentő mint vártam, de a következő rész tuti az lesz. A promo is ezt bizonyítja.
Akkor a részről pár szó:
Soha nem gondoltam volna, hogy a Balcoin Cassie apai vérvonala. Nem semmik voltak Jake könyvében a rajzok. Én is meglepődtem, nemhogy Cassie. Örülök, hogy Jake mégsem olyan gonosz vadász mint hittük. Látszott a táncnál, hogy valamit érez Cassie iránt hiába is tagadja. A végén is bebizonyította ezt. Melissa unokatesója még kicsit semleges. Inkább Diana nyomult jobban. Adam-en látszott, hogy féltékeny kicsit, de szerintem jobban izgatta Jake és Cassie mint Diana. Szegény nagymamáját jól elvarázsolták. Remélem azért visszacsinálják valahogy. Jó rész volt, de a következőt már nagyon várom. Igazságtalan, hogy itt fejezték be. Akarom most.
Annyira nem volt meghökkentő mint vártam, de a következő rész tuti az lesz. A promo is ezt bizonyítja.
Akkor a részről pár szó:
Soha nem gondoltam volna, hogy a Balcoin Cassie apai vérvonala. Nem semmik voltak Jake könyvében a rajzok. Én is meglepődtem, nemhogy Cassie. Örülök, hogy Jake mégsem olyan gonosz vadász mint hittük. Látszott a táncnál, hogy valamit érez Cassie iránt hiába is tagadja. A végén is bebizonyította ezt. Melissa unokatesója még kicsit semleges. Inkább Diana nyomult jobban. Adam-en látszott, hogy féltékeny kicsit, de szerintem jobban izgatta Jake és Cassie mint Diana. Szegény nagymamáját jól elvarázsolták. Remélem azért visszacsinálják valahogy. Jó rész volt, de a következőt már nagyon várom. Igazságtalan, hogy itt fejezték be. Akarom most.
2011. november 11. 17:34
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Ha jó a logikám... ugye a végén mondta a csávó, hogy nem csak Cassie Blackwell gyermek... előtte meg tanúi lehettünk egy jó kis beszélgetésnek, miszerint Faye anyjának köze volt Cassie apjához. Faye is sötét mágiával rendelkezik az ereiben? Király.
Jó rész volt. Voltak benne uncsi pillanataim, de a promot elnézve a következő rész szuper lesz és Cassieből is kicsit előjön végre a gonosz
Amúgy meg akkor Cassie és Faye féltestvérek.
Jó rész volt. Voltak benne uncsi pillanataim, de a promot elnézve a következő rész szuper lesz és Cassieből is kicsit előjön végre a gonosz
2011. november 11. 23:29
Idézet (Brittany @ 2011.11.11. 17:34)
Ha jó a logikám... ugye a végén mondta a csávó, hogy nem csak Cassie Blackwell gyermek... előtte meg tanúi lehettünk egy jó kis beszélgetésnek, miszerint Faye anyjának köze volt Cassie apjához. Faye is sötét mágiával rendelkezik az ereiben? Király.
Hiszed vagy sem, ezen akadtam fent legjobban én is a részben. És csak ennyi erre: TE JÓ ÚRISTEN! Annyira örülnék neki, ha Faye is feketemágiával rendelkezne, de most így belegondolva, nem is lenne hülyeség, mert minek a rosszlány imidzs, ha igazából alig van ereje? Ráadásnak, még jöne az is, hogy Faye és Cassie között a legnagyobb a kontraszt az egész sorozatban, szóval tényleg érdekes lenne, ha féltesók lennének. Nagyon remélem hogy ez lesz. Amúgy jó rész volt, a másikban remélem megtudjuk kire utalgatott az a csávó, és remélem Faye lesz az, plusz jön az a Gray kölök is. Wáááá Muszáj várni? Mert én nem bírom ki!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.