Spekuláció, hogy ki lehet a másik Blackwell:
1. A fiúk kizárva két okból! Mindkettővel flörtölt, csókolózott már Cassie, ergo szerelmi szála van. A második érvem pedig az, hogy már az első rész óta többször emlegették, hogy Adam és Cassie családjának egyesülnie kell, ahogy az a csillagokban van megírva, így ez azt jelentheti, hogy az két KÜLÖN család.
2. Diana és Melissa azért nem jöhet, mert mindkettejüknek él az apjuk - bár ki tudja, hogy valóban ők-e a lányok igazi szülei.
3. Faye azért lehet, mert említették, hogy az anyja akkoriban nagyon odavolt John Blackwellért. Azonban ez lehet beugratás is, mivel ez túl egyszerű lenne. És Faye-nek nincs is egyéni ereje, a többi lány meg nem is próbálkozott ilyennel, maximum Melissa, amikor próbálták együtt elmozdítani Faye mobilját.
4. Az utolsó mondat szó szerint így hangzott: "Cassie Blake is not the only child of Blackwell in the Circle.", ami annyit tesz magyarul, hogy "Cassie Blake nem az egyetlen Blackwell gyerek a körben.". Ez nem csak testvért jelenthet, hanem unokatestvért, így jól fel lett adva a lecke!
5. Melissát ki is tudnám zárni meg nem is. Amiért ki tudnám: a bőrszíne. Amiért nem: mégsem olyan fekete...
Ennyi lett volna, akinek van ötlete, írjon!
The Secret Circle (2011-2012)
2012. január 22. 20:58
LoveYaCherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 3 Azonosító: 167523 offline |
Idézet (Domcicc @ 2012.01.22. 19:56)
Mióta ismerve egy jó sorozatnak az, hogy van-e magyar szinkronja?
Mert nem igazán szeretem a feliratos filmeket.. és nem értem miért kell ok nélkül beszólogatni, csak azért mert új vagyok..
2012. január 22. 21:04
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (LoveYaCher @ 2012.01.22. 20:58)
Mert nem igazán szeretem a feliratos filmeket.. és nem értem miért kell ok nélkül beszólogatni, csak azért mert új vagyok..
Nem figyeltem, hogy mikor regisztráltál. Őszintén szólva, ha nem szólsz most, hogy új tag vagy, észre se veszem. Akárki írta volna, ez lett volna a válaszom.
Az oké, hogy nem szereted a feliratos filmeket, de nem ezt mondtad, hanem, hogy kételkedtél abban, hogy jó sorozat, mert nincs magyar szinkronja.
1 felhasználónak tetszik:
tothferi5
2012. január 22. 21:13
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Idézet (simoleon @ 2012.01.22. 20:25)
Spekuláció, hogy ki lehet a másik Blackwell:
1. A fiúk kizárva két okból! Mindkettővel flörtölt, csókolózott már Cassie, ergo szerelmi szála van. A második érvem pedig az, hogy már az első rész óta többször emlegették, hogy Adam és Cassie családjának egyesülnie kell, ahogy az a csillagokban van megírva, így ez azt jelentheti, hogy az két KÜLÖN család.
2. Diana és Melissa azért nem jöhet, mert mindkettejüknek él az apjuk - bár ki tudja, hogy valóban ők-e a lányok igazi szülei.
3. Faye azért lehet, mert említették, hogy az anyja akkoriban nagyon odavolt John Blackwellért. Azonban ez lehet beugratás is, mivel ez túl egyszerű lenne. És Faye-nek nincs is egyéni ereje, a többi lány meg nem is próbálkozott ilyennel, maximum Melissa, amikor próbálták együtt elmozdítani Faye mobilját.
4. Az utolsó mondat szó szerint így hangzott: "Cassie Blake is not the only child of Blackwell in the Circle.", ami annyit tesz magyarul, hogy "Cassie Blake nem az egyetlen Blackwell gyerek a körben.". Ez nem csak testvért jelenthet, hanem unokatestvért, így jól fel lett adva a lecke!
5. Melissát ki is tudnám zárni meg nem is. Amiért ki tudnám: a bőrszíne. Amiért nem: mégsem olyan fekete...
Nekem már komolyan mondom, fogalmam sincs, hogy ki lehet a másik Blackwell csemete. Először Faye-re tippeltem, de valóban, túl egyszerű lenne. A másik, ami nekem ezzel kapcsolatban feltűnő, hogy teljesen egymás ellentétei, így mindenki rá tippel, és pont ez lehet benne az átverés.
Melissa az, akire azt mondom, hogy talán. Hiszen eddig a háttérbe szorult, de most ezzel középpontba hozhatják a karakterét. Viszont hát a bőrszíne.. Szóval nem tudom.
simoleon
2012. január 23. 13:50
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Még tegnapelőtt néztem meg az 1x12-t, és nekem nagyon tetszett.
Nagyon élveztem ezt a múltban mászkálást, jó volt picit belepillantani a múltban történtekre. Jake iszonyat aranyos volt az egész részben, egyszerűen imádom. Nagyon meg is sajnáltam azmiatt, amiket látnia kellett a múltban...
Adam apja nekem egyre gyanúsabb. Mi oka lehetett azt hazudni Adamnek, hogy nem volt ott a hajón!? Közben meg ott volt, és elég furán is viselkedett.
A másik Blackwell gyerekről annyit, hogy szerintem Faye lenne a leglogikusabb, de pont ezért nem ő lesz az. Éppen ezért a másik voksomat Melissára raknám le, mert elég érdekes, hogy az ő apját eddig sohasem mutatták... Mindig csak megvan említve, hogy elutazott az apjához, de mi van, ha pont Blackwell apucit megy mindig látogatni? Nagyon esélyesnek tartom. Jake és Adam pedig eleve ki van zárva a Cassie-vel való szerelmi száluk miatt. Nem hiszem, hogy a készítők meg mernék ezt a lépést tenni azok után, hogy Cassie mindkettejükkel csókolózott. Csak nem akarnak itt vérfertőzést.
Nagyon élveztem ezt a múltban mászkálást, jó volt picit belepillantani a múltban történtekre. Jake iszonyat aranyos volt az egész részben, egyszerűen imádom. Nagyon meg is sajnáltam azmiatt, amiket látnia kellett a múltban...
Adam apja nekem egyre gyanúsabb. Mi oka lehetett azt hazudni Adamnek, hogy nem volt ott a hajón!? Közben meg ott volt, és elég furán is viselkedett.
A másik Blackwell gyerekről annyit, hogy szerintem Faye lenne a leglogikusabb, de pont ezért nem ő lesz az. Éppen ezért a másik voksomat Melissára raknám le, mert elég érdekes, hogy az ő apját eddig sohasem mutatták... Mindig csak megvan említve, hogy elutazott az apjához, de mi van, ha pont Blackwell apucit megy mindig látogatni? Nagyon esélyesnek tartom. Jake és Adam pedig eleve ki van zárva a Cassie-vel való szerelmi száluk miatt. Nem hiszem, hogy a készítők meg mernék ezt a lépést tenni azok után, hogy Cassie mindkettejükkel csókolózott. Csak nem akarnak itt vérfertőzést.
2012. január 23. 13:56
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
Jaj, ezt meg el is felejtettem betenni, pedig már 1 hete megcsináltam. Szóval... készítettem Adam és Cassie 1x11-beli bizonyos jelenetéről egy videót. Remélem megkukkoljátok!
10 felhasználónak tetszik:
liltoria,
Lady Suzy,
funny18,
Brittany,
Nina1122,
Bütyi92,
zsuzsye,
Cintii,
pillecukor3,
pink_bunny
2012. január 23. 18:29
allyangelchicken-y.™ |
Valaki magyarázza ezt el nekem... Melissának egyik szülője sem halt meg a tűzben? Azt hittem, hogy neki is csak egy szülője él. De most visszanéztem, és az 1x08 elején mondja Faye, hogy Melissa anyja aggódott Melissáért, és ezért elhagyta Mel a várost egy időre, vagy valami ilyesmi... az 1x12-ben meg mondja Diana, hogy Melissa Seattle-be ment az apjával. Ezt én nem vágom. Bár lehet, hogy konkrétan meg volt említve, hogy Melissa szülei élnek, de akkor én erről lemaradtam.
2012. január 24. 00:17
simoleonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 133 Azonosító: 122786 offline |
Na itt tuti lesz valami kavar, mert a 3-4. részben látható tűzbalesetes cikk képe alatt ott van az elhunytak listája, és rajta van egy olyan, hogy "Sophie Ann Glaser", szerintem most Melissának mostohája lehet, vagy lehet, hogy valóban ő a Blackwell gyerek.
2012. január 24. 15:57
Idézet (Lady Suzy @ 2012.01.22. 21:13)
Nekem már komolyan mondom, fogalmam sincs, hogy ki lehet a másik Blackwell csemete. Először Faye-re tippeltem, de valóban, túl egyszerű lenne. A másik, ami nekem ezzel kapcsolatban feltűnő, hogy teljesen egymás ellentétei, így mindenki rá tippel, és pont ez lehet benne az átverés.
Melissa az, akire azt mondom, hogy talán. Hiszen eddig a háttérbe szorult, de most ezzel középpontba hozhatják a karakterét. Viszont hát a bőrszíne.. Szóval nem tudom.
Én is így érzek, de még egy komoly érvem van Diana ellen, hogy Ő így is szerves része Cassie életének, ki van zárva hogy beraknák.
Igaz amit Fayeről mondtál, de lehet, hogy mégis Ő lesz hiszen nem kizárt, hogy egy kis pszichológiát is alkalmaztak, és pont azért lesz Ő mert túl egyértelmű, és ezért mindenki azt mondja - ami egyébként igaz is - hogy Ő nem mert túl könnyű. Az ereje miatt sincsen kizárva, hisz Cassie se akkor fedezte fel, amikor Adammal a villanykörtével bohóckodtak, hanem amikor komoly stressznek volt kitéve, ergo majdnem megölték a legjobb barátnőjét, és őt... Faye meg még nem került ilyen helyzetbe, szóval ez alapján Ő sincs kizárva...
Ja, és a 00:17-es kommentedre válaszolva, azt meg hogy él Melissa mind két szülője - amit egyébként én vetettem fel az oldaladon, amit imádok - elég furcsának tartok, mert nem említenék úgy hogy "Melissa anyja" ha jól tudják, hogy meghalt, és ez mindenki életében egy igen fájó pont.
Viszont amit még felfedeztem - így 5x megnézés után - a 12. epizódban, hogy Jake anyja azt mondta az apjának hogy Blackwell elárulta Ameliát, amiből nekem az jött le hogy bizony félre ke...khm, na hát értitek..
Ja, és lenne egy kérdésem Egy kör ugye 6 tagból áll, de ha jól számolom, akkor a szülők többen voltak mint hat. És hogy akkor néhányak anyja/apja nem rendelkezett erővel? Mert sehogy sem stimmelne hiszen:
Faye anyja, apja; Melissa anyja, apja; Jake anyja, apja; Cassie anyja, apja; Adam anyja, apja; Diana anyja, apja;
2012. január 28. 00:40
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
1x14 - Valentine stills HQ
12 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
Bütyi92,
Nina1122,
tothferi5,
Lady Suzy,
zsuzsye,
allyangel,
Blackheart.com,
Cintii,
pillecukor3,
pink_bunny,
BunnyGirl
2012. január 30. 12:24
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Néhány új stillkép és BTS az elmúlt részekből.
13 felhasználónak tetszik:
Boscorelli,
Domcicc,
simoleon,
Bütyi92,
Lady Suzy,
Nina1122,
tothferi5,
allyangel,
Blackheart.com,
Cintii,
pillecukor3,
pink_bunny,
kissbella10
2012. február 01. 23:52
funny18epiphany |
Idézet (funny18 @ 2012.01.30. 12:24)
Néhány új stillkép és BTS az elmúlt részekből.
Még pár still természetesen HQ-ban
11 felhasználónak tetszik:
Domcicc,
Bütyi92,
Brittany,
allyangel,
tothferi5,
Blackheart.com,
Cintii,
pillecukor3,
pink_bunny,
BunnyGirl,
Barbygirl95
2012. február 03. 23:59
funny18epiphany |
1x15 - Return stills HQ
10 felhasználónak tetszik:
Nina1122,
Bütyi92,
pillecukor3,
Domcicc,
tothferi5,
pink_bunny,
LULUPeas,
Blackheart.com,
minilivi,
kissbella10
2012. február 06. 17:46
minilivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.03.29. Hozzászólás: 762 Csatolások: 4858 Azonosító: 56461 offline |
Imádtam az előző részt. Nagyon nehéz eldöntenem, hogy örülök-e annak, hogy Cassie és Jake eltávolodtak, de az mindenképp jó, hogy Adammel közelebb kerültek egymáshoz. Diana már leállhatna, Adam és Cassie összetartoznak. Egyébként is Jake mekkora mocsok már, hogy felhívta Faye-et... -.- Dawn maradhatott volna halott, nem értem minek kellett visszahozni Cassie nagyon brutál volt a végén, még majdnem megijedtem. Nagyon várom már a következő részt, főleg látva a promót.
Nina1122
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.