The Secret Circle (2011-2012)
2012. április 12. 12:00
Nagy eséllyel el fogják kaszálni a sorozatot. Vannak ilyen szavazások, és tudom hogy nem ezeken áll vagy bukik minden, hanem azon hogy a csatorna hogy dönt, de ha csak van rá egy kicsi esély is hogy legyen 2. évad, akkor szavazzatok itt vagy itt, de a legjobb ha mind a kettőn.
2012. április 12. 13:15
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline |
1x20 epizódképek
forrás: Linkelt szöveg
2012. április 12. 18:54
Idézet (LULUPeas @ 2012.04.12. 18:48)
Hát nem valami jól áll a szénájuk sajnos. Nem fogják folytatni a sorozatot a kevés néző miatt, ha nem nyereséges a csatornának.
hánykor adják le a részeket ott?
2012. április 12. 18:58
bucii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.18. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 9 Azonosító: 171514 offline |
Idézet (ozoli @ 2012.04.12. 12:08)
Ez hülyeség! Tuti kijön belőle a 2.évad, de szerintem még több is!
ajánlom nekik hogy legyen 2. évad mertt én nem tom h micsinálok ha nem lesz... Jake and Adam
1 felhasználónak tetszik:
Barbygirl95
2012. április 12. 19:10
Idézet (ozoli @ 2012.04.12. 12:08)
Ez hülyeség! Tuti kijön belőle a 2.évad, de szerintem még több is!
én igazából nem tudok róla h az ilyen sorozatok közül eddig miket hagytak abba az 1 évad után, de én is azt gondolom h lesz 2. évad, hiszen mi értelme lenne ha most csak úgy hagynák az egészet
nem hinném h olyan gagyi sorozat lenne, meg Phoebe is elég híres , v legalábbis sokan szeretik
van ez a sorozat olyan jó h folytassák, de gondolom a finálé után fog a csatorna dönteni róla
én mindenesetre szavaztam
2012. április 12. 19:49
KatttahA Talk™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 1849 Csatolások: 686 Azonosító: 145297 offline |
Idézet (LULUPeas @ 2012.04.12. 12:00)
Nagy eséllyel el fogják kaszálni a sorozatot. Vannak ilyen szavazások, és tudom hogy nem ezeken áll vagy bukik minden, hanem azon hogy a csatorna hogy dönt, de ha csak van rá egy kicsi esély is hogy legyen 2. évad, akkor szavazzatok itt vagy itt, de a legjobb ha mind a kettőn.
ezt én is olvastam valamelyik oldalon.
ezt azért csinálják mert egy új sorozatot akarnak behozni. gondolom hogy ha egy új sorozatot akarnak akkor egy megy el.
amúgy meg a TSC-nek a legnagyobb a nézettsége a felsorolt sorozatok között szóval kicsi az esély rá de benne van a pakliba.
2012. április 12. 19:50
KatttahA Talk™ |
Én ezt olvastam:
Nem szépítem, van rá esély, hogy levegyék a The Secret Circle-t az adásról, mert a The CW sok új sorozatot szeretne behozni jövő ősszel. Ha tényleg levennék, akkor is végig menne ez az évad, de utána viszont nem játszanák.
A Vámpírnaplók, az Odaát, a Pletykafészek és a Hart of Dixie biztosan maradnak. Amiket biztosan törölnek az a Ringer és a Tuti Gimi. A veszélyeztettek - mint ahogy a TSC is - a Nikita és a 90210. Ezek közül a The Secret Circle-nek a legnagyobb a nézettsége, úgyhogy nem biztos, hogy leveszik (még nem lehet tudni), de gondoltam szólok, hogy ne érjen majd titeket akkora sokként, ha mégis így lesz...
forrás: http://secretcircle-web.gportal.hu/
Nem szépítem, van rá esély, hogy levegyék a The Secret Circle-t az adásról, mert a The CW sok új sorozatot szeretne behozni jövő ősszel. Ha tényleg levennék, akkor is végig menne ez az évad, de utána viszont nem játszanák.
A Vámpírnaplók, az Odaát, a Pletykafészek és a Hart of Dixie biztosan maradnak. Amiket biztosan törölnek az a Ringer és a Tuti Gimi. A veszélyeztettek - mint ahogy a TSC is - a Nikita és a 90210. Ezek közül a The Secret Circle-nek a legnagyobb a nézettsége, úgyhogy nem biztos, hogy leveszik (még nem lehet tudni), de gondoltam szólok, hogy ne érjen majd titeket akkora sokként, ha mégis így lesz...
forrás: http://secretcircle-web.gportal.hu/
2012. április 12. 20:32
tothferi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 207 Azonosító: 150941 offline |
Idézet (Katttah @ 2012.04.12. 13:15)
1x20 epizódképek
HQ képek valakinek esetleg?
2012. április 14. 10:10
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline |
Idézet (wannascream @ 2011.05.19. 17:09)
L.J. Smith könyvtrilógiájából készülő sorozat.
Szereplők:
Thomas Dekker - Adam Conant
Brittany Robertson - Cassie Blake
Phoebe Tonkin - Faye Chamberlain
Adam Harrington - Ethan Conant
Jessica Parker Kennedy - Melissa
Ashley Crow - Jane Blake
Emily Holmes - Amelia Blake
Egy promókép, és pár still (MQ):
Szereplők:
Thomas Dekker - Adam Conant
Brittany Robertson - Cassie Blake
Phoebe Tonkin - Faye Chamberlain
Adam Harrington - Ethan Conant
Jessica Parker Kennedy - Melissa
Ashley Crow - Jane Blake
Emily Holmes - Amelia Blake
Egy promókép, és pár still (MQ):
Szuperek a képek én már láttam az összes részt ami fent van!!!
2012. április 15. 13:40
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
1x20 - Traitor stills HQ
9 felhasználónak tetszik:
Beba13,
tothferi5,
SmileyZ,
Adrianna,
Lady Suzy,
Barbygirl95,
pink_bunny,
BunnyGirl,
Blackheart.com
2012. április 20. 15:11
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
TUDTAM! Annyira tudtam. Abban biztos voltam, hogy nem Faye az, bár őszintén reméltem, hogy tévedek, mert őt imádtam volna másik Blackwell gyerekként. Mellisát nagyon nem akartam ebben a szerepkörben viszont látni. Diana volt a tippem. És bejött Mekkora nőcsábász volt már ez a Blackwell? Cassie anyjával, Diana anyjával és Faye anyjával is kavart... pfff...
2012. április 21. 10:26
tothferi5visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.11. Hozzászólás: 159 Csatolások: 207 Azonosító: 150941 offline |
Első Faye promókép egész alakosan
phoebe-tonkin.us
phoebe-tonkin.us
2012. április 21. 13:27
én egyáltalán nem örülök annak aki a másik blackwille
már nem is várom a kövi részt, kezd egyre inkább nem érdekelni, a melissa adam páros ér valamit sztem, de dianas részeket egyenesen utáltam
remélem végül jól hozzák majd ki a dolgokat mert egyre inkább nem érdekel már a sorozat, kéne egy igazán jó rész már, mert nekem ez se jött be nagyon
már nem is várom a kövi részt, kezd egyre inkább nem érdekelni, a melissa adam páros ér valamit sztem, de dianas részeket egyenesen utáltam
remélem végül jól hozzák majd ki a dolgokat mert egyre inkább nem érdekel már a sorozat, kéne egy igazán jó rész már, mert nekem ez se jött be nagyon
LULUPeas
2012. április 21. 14:18
KatttahA Talk™ |
szerintem attól hogy Diana, Blackwell még nem jelenti az hogy Faye nem lehet az. amikor John beszélt Faye-el akkor én úgy gondolom hogy hazudott neki. legalábbis ajánlom nekik mert Faye jobb Blackwell lenni mint Diana
LULUPeas
2012. április 21. 14:32
Idézet (Katttah @ 2012.04.21. 14:18)
szerintem attól hogy Diana, Blackwell még nem jelenti az hogy Faye nem lehet az. amikor John beszélt Faye-el akkor én úgy gondolom hogy hazudott neki. legalábbis ajánlom nekik mert Faye jobb Blackwell lenni mint Diana
három blackwell már túlzás lenne, mintha mást nem tudnának kitalálni
nekem elég nagy csapás így is,
Diana-t annyira nem szeretem hogy az valami eszméletlen
egyáltalán nem tud lekötni akár milyen szerepben is látom, egyszer játszott drogosan rossz kislányt de nekem az se volt valami nagy durranás
még most se értem hogy ezzel mit akarnak majd kezdeni
esetleg feltámad benne a gonoszság, és rosszabb lesz mint faye??
nekem már valahogy az egész történet annyira elcsépelt
a legjobb lenne ha még egy olyan rész lenne mint a Header , az legalább ijesztő is volt
remélem újból megszeretem , talán a finálé ütős lesz
2012. április 21. 15:32
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
1x21 - "Prom" hivatalos képek (HQ)
7 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy,
tothferi5,
ssszzzandy,
Barbygirl95,
pink_bunny,
Blackheart.com,
SmileyZ
2012. április 21. 16:15
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Én azt mondom, nem tudhatjuk, hogy milyen lesz/lenne Diana, ha ő is használná a sötét mágiát. Kövi rész várós. Egyébként én is Diana-ban reménykedtem, és szerencsére bejött. Tuningolják fel a karakterét, és az eseményeket az év végére. El se hiszem, hogy mindjárt itt a finálé.
Jó lenne, ha a kövi részben visszatérnének a boszivadászok, és a démonok is!
Jó lenne, ha a kövi részben visszatérnének a boszivadászok, és a démonok is!
2012. április 21. 17:09
KatttahA Talk™ |
Idézet (VampireDiares4ever @ 2012.04.21. 14:32)
három blackwell már túlzás lenne, mintha mást nem tudnának kitalálni
egyáltalán nem tud lekötni akár milyen szerepben is látom, egyszer játszott drogosan rossz kislányt de nekem az se volt valami nagy durranás
a legjobb lenne ha még egy olyan rész lenne mint a Header , az legalább ijesztő is volt
én nem tudom hogy ez hogy lenne de ha én Blackwell helyében lettem volna akkor én nem álltam volna le két gyereknél, hiszen ő azt akarta hogy kör tele legyen sötét mágiával.
meg szerintem ha két Blackwell lenne akkor a rendezők úgy csinálták volna meg hogy Faye be ment volna a barlangba. de én nem tudom mivel nem vagyok a stáb tagja
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.