A színésznő csatlakozott a Save the Children nevű szervezet legújabb kampányához, mely a szülőket szeretné ösztökélni, hogy változtassanak gyermekeik szokásain.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jennifer Garner megmenti a gyermekeket
2011. május 23. 09:19
2011. május 23. 09:21
|
|
Clarissa_Fray |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 559 Csatolások: 0 Azonosító: 135431 offline
|
ez tök jó
manapság a legtöbb fiatal a gép előtt ül és tömi a fejét...
2011. május 23. 12:34
|
|
Varga Klaudyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.28. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 148166 offline
|
xP
2011. május 23. 12:34
|
|
Fülöp Reginavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.21. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 147736 offline
|
Jól teszi!!
2011. május 23. 16:27
Ez egy nagyon jó dolog. Mindig is kedveltem Jennifert és az élethez való hozzáállását is.
2011. május 23. 19:50
Annyira sajnálom, hogy az ilyen hírértékű cikkekhez alig írtok pár hozzászólást, amiknek a háromnegyede abból áll, hogy kedves tőle, szép tőle, jó dolog stb. Látszik, hogy csak a pontgyűjtésre megy ki a játék. Legalább írnátok pár sor kis véleményt, vagy valami, de a fórumozók 90%-ától ez nem telik ki. De szerintem el sem olvastátok a cikket, csak írtatok valamit, hogy még több hozzászólásotok legyen.
Témára térve, ezért szeretem én Jennifert.
Nem csak kiváló színésznő, de ő egyike azon kevesek közül, akik nem dadát fogad a gyerekei mellé és nem is ülteti le őket a tévé elé. Emiatt tényleg becsülni tudom őt, mert megmutatta, hogy az ilyen hivatás mellett is lehet gyereket nevelni.:)Az pedig tényleg abszolút rossz, hogy a mai gyerekek, főleg Amerikában ma már csak tévéz néznek és számítógépeznek.
Témára térve, ezért szeretem én Jennifert.
2011. május 23. 20:01
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nem sok mindent hallottam még róla,de ez alapján nagyon szimpatikusnak tűnik.Annyira jó olvasni mikor valaki nem fogad fel bébiszittert a saját gyerekeihez.
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.

0 felhasználónak tetszik: