Fluor Mizu című dala szinte szállóigévé vált azzal a sorral, hogy „álljunk össze, mint két kicsi legó”. Ám kiderült, ez nem is annyira eredeti ötlet...
A teljes cikkhez kattints ide!
Fluor legója nem eredeti
2011. május 25. 13:17
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Na jó, ez...
2011. május 25. 13:20
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
Már piszkosul unom a Mizut, de most Fluor mellé állok. Azért mert lehet h nem eredeti ötlet de attól még ha belegondolunk óriási siker lett itthon(bár én nem szeretem...) és igyis mindig minden sikeres dalt megszégyenitenek azzal h "lopta" ... MINDIG van ilyen, és vagy szimpla rosszindulat vagy csak annyira utálják egyesek h sikeres h megalázzák egy ilyennel... aki ezt kitalálta Gratulálok, de ettől még nem lesz semmi komoly dolog h ő most lopta... lehet h lopta...de lehet h nem... attól még egy sikeres dal...
2011. május 25. 13:21
Fluor tud angolul? Nem hinném, hogy ezt az igen tartalmas szöveget ő írta volna, én kinézem belőle, hogy csak odadobtak neki egy papírt, hogy nesze ezt nyavalyogd el...
2011. május 25. 13:22
|
|
VDFanniúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 149963 offline
|
végülis...nem tudhatta...
lehet nem tud angolul vagy ilyesmi, vagy nem a kedvencei közé tartozik a 2 néger elit csávó...
mizu számával akkor is tarolt, akár lopott, akár nem....
2011. május 25. 13:24
|
|
smiley22 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.20. Hozzászólás: 517 Csatolások: 10 Azonosító: 145921 offline
|
utálom ezt a csávót meg az értelmetlen dalait is! én nem mondanám a magyar LMFAO-nak sem az biztos... Amúgy meg erre nem tudok mit mondani...
1 felhasználónak tetszik:
trallali
2011. május 25. 13:26
|
|
moonprincess94Diva |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 31 Azonosító: 134163 offline
|
és??? a világon már szinte semmi sem eredeti...
2011. május 25. 13:27
|
Candy93új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 135615 offline
|
Csak gratulálni tudok... Hát igen, ez Magyarország... az összes felkapott előadó kis tehetségtelen senkiházi, akik nem tudnak semmit, csak lopni...
Ezt csinálja SP, Barbee, Bereczky, stb... A magyar zeneipar egy nagy rakás sz... Az ilyenek miatt szégyenlem, h ide születtem.
De ha már koppintanak, csinálnák jól. Az összes ilyennél az erdeti 100000000x jobb. Az LMFAO száma is sokkal jobb mint ez a gagyi mizu.
Ezt csinálja SP, Barbee, Bereczky, stb... A magyar zeneipar egy nagy rakás sz... Az ilyenek miatt szégyenlem, h ide születtem.
De ha már koppintanak, csinálnák jól. Az összes ilyennél az erdeti 100000000x jobb. Az LMFAO száma is sokkal jobb mint ez a gagyi mizu.
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.