Az MTV új sajátgyártású sorozata, aminek az alapja egy 25 évvel ezelőtti Michael J. Fox mozifilm, Az ifjú farkasember.
Indulás: 2011. június 5.
HQ promok:
Teen Wolf / Teen Wolf: Farkasbőrben (2011-2017)
2011. május 26. 14:39
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
47 felhasználónak tetszik:
Selz1992,
benyaw93,
Lindsay019,
katie993,
Adrianna,
Trinitti,
Esment,
zsofeeh,
miss_areo,
Ledina,
AmyVie,
zsuzsye,
House Of Wax,
iannina,
SmileyZ,
Alizgirl98,
robbstark,
Dancsyy97,
Lady Suzy,
Lolla,
ItsLénaa,
Katttah,
melasz12,
Minimanó94,
Coco Selly,
BunnyGirl,
Fucka2,
sg1992,
nicol bellox,
Cintii,
rencsi95,
belieber11,
TheDanush,
Luckie,
xxxddd,
Fancsilio,
Zsófi765,
Alison Lerman,
Nikikke,
barbyyy,
Genevieve,
Pixyy,
mikieger,
volley,
Dorci000,
Ginuu,
Kaysa
2011. május 28. 14:28
Már most hányingerem van.
2011. május 28. 16:33
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
Sok mindent még nem lehet belőle megállapítani, de szerintem egy nézést azért majd megér.
2011. június 08. 21:25
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
Megnéztem az első részt! Nekem felülmúlta a várakozásaimat! Komolyan, imádom...pedig csak 1 részt láttam
A srácok annyira de annyira helyesek áááh.
Köszönöm a képeket
A srácok annyira de annyira helyesek áááh.
Köszönöm a képeket
2011. június 11. 09:27
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Idézet (katie993 @ 2011.06.10. 10:34)
Valakinek van felirata a 2. részhez?
Én csak angolt találtam eddig.
Tegnap megnéztem az első két részt, nekem tetszett és tutira nézni fogom. Nem olyan hű-de-nagyon-jó sorozat, de még lehet az belőle. A The Vampire Diaries helyett úgyis kell valami, hogy kibírjam a kezdést, szóval... Azzal is úgy indultam az elején, hogy csak nyelvgyakorlás, aztán fanatikus lettem. Ki tudja ezzel hogy lesz...
1 felhasználónak tetszik:
benyaw93
2011. június 11. 18:40
Én az első részt magyar felirattal, a másodikat angol felirattal néztem meg. Húú, nagy rajongójuk lettem. Ez a TVD-t is túlteszi - szerintem. Jelenleg nem tudom eldönteni, hogy Tyler Poseyt, vagy Crystal Reedet szeretem-e jobban
2011. június 11. 21:08
A képek alapján azt hiszem, lesznek itt még érdekes részek
kis méretűek.
kis méretűek.
19 felhasználónak tetszik:
Lindsay019,
zsofeeh,
funny18,
andiii,
AmyVie,
House Of Wax,
SmileyZ,
zsuzsye,
robbstark,
Alizgirl98,
Lady Suzy,
melasz12,
Coco Selly,
Minimanó94,
Fucka2,
Cintii,
TheDanush,
barbyyy,
Pixyy
2011. június 12. 13:13
katie993kp |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 4442 Csatolások: 9860 Azonosító: 105388 offline |
1 db backstage kép (HQ)
10 felhasználónak tetszik:
Esment,
zsofeeh,
Lindsay019,
andiii,
House Of Wax,
SmileyZ,
robbstark,
Minimanó94,
Fucka2,
melasz12
2011. június 13. 23:04
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Tegnap én is megnéztem az első két részt. Szokásos tinisorozat, jó pasikkal és csajokkal, de tetszett. Az pilot részt kicsit elszúrták a fura kameramozgással és az érdekes vérfarkassal, de a második rész már jobb volt. A főszereplő srác is egyre szimpatikusabb, és a barátnője stílusát nagyon csípem. Colton pedig Várom a folytatást mert kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.
2011. június 14. 23:33
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline |
1x01 Pilot / Wolf Moon
Bevezetőrésznek nem volt annyira vészes, lehetett volna rosszabb is. Azért a CGI-rénszarvasok, meg a CGI-farkasok kicsit bénára sikerültek, de mivel jó arcokkal tolták tele, ezért kivételesen megbocsátható. A csávó feje szerintem hülyén néz ki olyna félig-farkasosan.
1x02 Second Chance at First Line
Hát ez mr valamivel érdekesebb volt szerintem, mint a másik. Remélhetőleg hasonlóan jobban beindulnak majd az események, mert az első két résztől még nem dobtam magam annyira hanyatt. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kihozni a sorozatból.
Egyébként ha bírjátok a jó humort, akkor érdemes elolvasni az itt található kritikát róla, én fél órát röhögtem rajta.
Bevezetőrésznek nem volt annyira vészes, lehetett volna rosszabb is. Azért a CGI-rénszarvasok, meg a CGI-farkasok kicsit bénára sikerültek, de mivel jó arcokkal tolták tele, ezért kivételesen megbocsátható. A csávó feje szerintem hülyén néz ki olyna félig-farkasosan.
1x02 Second Chance at First Line
Hát ez mr valamivel érdekesebb volt szerintem, mint a másik. Remélhetőleg hasonlóan jobban beindulnak majd az események, mert az első két résztől még nem dobtam magam annyira hanyatt. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak kihozni a sorozatból.
Egyébként ha bírjátok a jó humort, akkor érdemes elolvasni az itt található kritikát róla, én fél órát röhögtem rajta.
2011. június 16. 00:35
Na, tegnap sikeresen túlestem az új részen.
1x03 Pack Mentality
Hát ez már sokkal jobb lett, mint az előző kettő. Az elején először gáznak tartottam, hogy most ezt tuti csak álmodja, nem lehet ilyen hülyeség, erre persze igazam lett. Tehát ha jól vettem le, akkor most van egy másik, piros szemű muksó, aki ott guggolt a bokorban, és ő "változtatta át" a mi kis Scott barátunkat. Hát legalább Derekből jó kis mentor lesz, kialakult egy pár titok, és telelőtték pár olyan jelenettel a részt, ami akár még OMG-nek is elmehetne, ha már éppen az X-edik részen lennénk túl. Lényeg a lényeg, szerintem jó rész volt. Kíváncsi leszek, hogy a következő részben mi lesz a mi kis Derekünkkel, bár meghalni biztos nem fog, de azért röptében lelőni csúnya dolog volt..
Egyébként túl nagy a csend. Írjatok már ti is!
1x03 Pack Mentality
Hát ez már sokkal jobb lett, mint az előző kettő. Az elején először gáznak tartottam, hogy most ezt tuti csak álmodja, nem lehet ilyen hülyeség, erre persze igazam lett. Tehát ha jól vettem le, akkor most van egy másik, piros szemű muksó, aki ott guggolt a bokorban, és ő "változtatta át" a mi kis Scott barátunkat. Hát legalább Derekből jó kis mentor lesz, kialakult egy pár titok, és telelőtték pár olyan jelenettel a részt, ami akár még OMG-nek is elmehetne, ha már éppen az X-edik részen lennénk túl. Lényeg a lényeg, szerintem jó rész volt. Kíváncsi leszek, hogy a következő részben mi lesz a mi kis Derekünkkel, bár meghalni biztos nem fog, de azért röptében lelőni csúnya dolog volt..
Egyébként túl nagy a csend. Írjatok már ti is!
2011. június 17. 20:13
katie993kp |
Most végeztem a 3. résszel. És ááááá
Spoiler kezdete
Az elején megrémültem, hogy Scott mit tesz szegény lánnyal, de aztán megnyugodtam
Húúúú, annyira vártam, mikor változik át Derek! (Scott-nak valahogy jobban áll a farkas "fej" Derek marajon csak ilyen szexi
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz az "alfa". Remélem mutatni is fogják majd, és nem csak beszélni fognak róla.
Tudtam én, hogy imádni fogom ezt a sorozatot. Ezutá a rész után meg főleg
A legjobb rész a Derek-Scott-harc volt.
Remélem Derek NEM HAL meg!!! mert akkor ..
Spoiler vége
Spoiler kezdete
Az elején megrémültem, hogy Scott mit tesz szegény lánnyal, de aztán megnyugodtam
Húúúú, annyira vártam, mikor változik át Derek! (Scott-nak valahogy jobban áll a farkas "fej" Derek marajon csak ilyen szexi
Kíváncsian várom, hogy milyen lesz az "alfa". Remélem mutatni is fogják majd, és nem csak beszélni fognak róla.
Tudtam én, hogy imádni fogom ezt a sorozatot. Ezutá a rész után meg főleg
A legjobb rész a Derek-Scott-harc volt.
Remélem Derek NEM HAL meg!!! mert akkor ..
Spoiler vége
Cintii
2011. június 17. 22:47
funny18epiphany |
Jó kis animáció
Most túlestem én is az új részen, még épp időben vagyok
Egyre jobb lesz ez a sori, bár az elején még kételkedtem benne, mert a pilot kicsit gyengére sikerült. Na de ez a rész volt az eddigi legjobb.
Derültek ki érdekes dolgok, bár még mindig nem olyan bőbeszédű ez a Derek. Az egyszavas válaszait nagyon bírtam. Scott egyre aranyosabb és olyan édesek együtt Alisonnal. Scott és Derek verekedése volt a csúcspontja a résznek. Nagyon tetszett ahogy megoldották. Izgi volt. Alfára kíváncsi vagyok én is, de ha emlékeztek a pilotban volt egy fura vérfarkas az nem lehetett ő? Én Derekre gondoltam, de mivel itt nem változott át csak az arca akkor lehet, hogy Alfa volt vagy nem? Na mindegy majd kiderül! Kövezzetek meg, de én Jacksont is bírom. Szerintem lesz ő még jó fej, bár most nem mutat sokat belőle
Most túlestem én is az új részen, még épp időben vagyok
Egyre jobb lesz ez a sori, bár az elején még kételkedtem benne, mert a pilot kicsit gyengére sikerült. Na de ez a rész volt az eddigi legjobb.
Derültek ki érdekes dolgok, bár még mindig nem olyan bőbeszédű ez a Derek. Az egyszavas válaszait nagyon bírtam. Scott egyre aranyosabb és olyan édesek együtt Alisonnal. Scott és Derek verekedése volt a csúcspontja a résznek. Nagyon tetszett ahogy megoldották. Izgi volt. Alfára kíváncsi vagyok én is, de ha emlékeztek a pilotban volt egy fura vérfarkas az nem lehetett ő? Én Derekre gondoltam, de mivel itt nem változott át csak az arca akkor lehet, hogy Alfa volt vagy nem? Na mindegy majd kiderül! Kövezzetek meg, de én Jacksont is bírom. Szerintem lesz ő még jó fej, bár most nem mutat sokat belőle
2011. június 17. 23:36
katie993kp |
Idézet (funny18 @ 2011.06.17. 22:47)
Biztos, hogy az Alfa volt, legalábbis Derek ezt mondta Scott-nak, hogy "az" harapta meg. (Lassan kezdem elveszíteni a fonalat... na jó, nem
Cintii
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.