Amy Winehouse-nak megint meggyűlt a baja az alkohollal, ezért bejelentkezett egy klinikára.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megint elvonón van Amy Winehouse
2011. május 28. 13:44
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
emerkettő
2011. május 28. 13:48
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Szomorú, hogy egy fiatal nő ennyire ostobán és önzőn éli az életét. Elherdálja a tehetségét és már jóformán nem is ép ember. Már ott tartok, hogy sajnálni se tudom.
1 felhasználónak tetszik:
BunnyGirl
2011. május 28. 15:31
Nem akarok gonosz lenni, de szerintem neki már mindegy, de komolyan.. egy igazi idegroncs, csont sovány, igénytelen és a sok éjszakázástól szerintem a hangja sem lesz már az igazi soha.. Még ha sikerül is leszoknia (amit nem hiszek) akkor biztos nem lesz már akkora sikere mint régen.. -szerintem-
2011. május 28. 15:56
|
|
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline
|
Szegény, de azért ez már nagyon durva!
2011. május 28. 17:10
|
|
CariDeefan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.03. Hozzászólás: 820 Csatolások: 26 Azonosító: 89015 offline
|
Szegény... de hát maga hibája...
2011. május 28. 18:46
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Megértem hogy az apja elküldte elvonóra,ő csak jót akar neki.Látszik hogy egyedül nem tudja megoldani a problémáit,lehet hogy rövid időre leáll vele de utána valamikor úgyis elcsábul.Remélem most már nem fog visszaesni.
Kapcsolódó sztárok
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Perrie Edwards szerint Zayn Malik megcsalta őt Gigi Hadiddal
Meglepő dolgot árult el.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.