Minden évben megrendezik az Eurovíziós Dalfesztivál gyerekváltozatát is – ám idén veszélyben lehet a lebonyolítás.
A teljes cikkhez kattints ide!
Veszélyben a Junior Eurovízió
2011. május 31. 17:23
2011. május 31. 17:46
Olyan szép az orosz nyelv.
A kislány gondolom már most nagy népszerűségnek örvend hazájában, gondolom később még sikeresebb lesz, egyszer lehet a nagyok között is fel fog lépni. Bár a gyermek dalversenynek nem sok értelmét látom.
A kislány gondolom már most nagy népszerűségnek örvend hazájában, gondolom később még sikeresebb lesz, egyszer lehet a nagyok között is fel fog lépni. Bár a gyermek dalversenynek nem sok értelmét látom.
2011. május 31. 17:54
![]() |
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 ![]() |
Szerintem fölösleges a műsor ha csak ilyen kevés a jelentkező és lehet hogy nagyon gáz de én még nem is halottam Junior Euróvízióról.Aranyos ez a lány bár magát az orosz nyelvet nem szeretem.

2011. május 31. 17:57
![]() |
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 ![]() |
Tök felesleges ez az egész...

2011. május 31. 18:00
![]() |
tengericsillagComme ci, comme ça |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1188 Csatolások: 4572 Azonosító: 139069 ![]() |
Szerintem egy gyereknek nagy élmény, hogy egy ilyesfajta versenyen részt vehet, de nem hiszem, hogy átérzi, hogy ő most egy ország "kiválasztottja".
A másik dolog meg az, amit a cikk is taglal. A "felnőtt" versenynek sem volt túlontúl nagy nézettsége (nem azt mondom, hogy kevesen nézték, de szerintem az emberek 40%-a nem nézte), és akkor még ez? Ezt maximum az nézi, aki szereti a gyerekeket.
A másik dolog meg az, amit a cikk is taglal. A "felnőtt" versenynek sem volt túlontúl nagy nézettsége (nem azt mondom, hogy kevesen nézték, de szerintem az emberek 40%-a nem nézte), és akkor még ez? Ezt maximum az nézi, aki szereti a gyerekeket.
2011. május 31. 18:04
![]() |
coke.r u mine ? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 2321 Csatolások: 85 Azonosító: 147979 ![]() |
Erről még nem is hallottam.
Szerintem jó dolog,bár nem hiszem,hogy annyira nagy lenne iránta az érdeklődés,sőt,a legtöbb országnak nincs ilyen híres,fiatal énekese.
Szerintem jó dolog,bár nem hiszem,hogy annyira nagy lenne iránta az érdeklődés,sőt,a legtöbb országnak nincs ilyen híres,fiatal énekese.
2011. május 31. 18:05
![]() |
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 ![]() |
nagyon jó hangja van a kislánynak

2011. május 31. 18:17
![]() |
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2352 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 ![]() |
hát, nem tudom................a lány úgy 7évesnek néz ki és úgy is énekel, és ez nekem nem jön be. Az ilyen gyerekek nagyon rossz útra fognak menni, de ez az egész műsor egy giccs(a felnőtt is az)
2011. május 31. 18:21
Gyerekvízió -.-"
Nem irigylem őket, akármilyen tehetségesek, akkor sem.
Nem irigylem őket, akármilyen tehetségesek, akkor sem.
Kapcsolódó sztárok

Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Súlyos komplikáció? - Mike Tyson szerint ez volt a baja Jamie Foxx-nak
Mike Tyson elárulta, mi történhetett vele.

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.

Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Shawn Mendes és Camila Cabello Taylor Swift koncertjén randizott
Megjelentek a The Eras turné egyik állomásán.