A rendhagyó döntő – melyben négy tehetség küzdött a fődíjért – véget ért: László Attila nyerte a Csillag születiket.
A teljes cikkhez kattints ide!
László Attila nyerte a Csillag születiket
2011. június 05. 01:12
2011. június 05. 01:41
Lehet neki is az lesz majd a sorsa mint Árpikának: eltűnik 2 hónapon belül a süllyesztőben. Mondjuk neki több esélye lehet, mert nem mesét talál ki, hanem énekel, csak a kérdés az, hogy mennyire fogja az embereket érdekelni az, amit csinál. Engem személy szerint hidegen hagy, szóval ha ő lesz az új tinisztár, akkor sem fogom sztárolni.

2011. június 05. 01:55
![]() |
sz.fannie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.04. Hozzászólás: 607 Csatolások: 242 Azonosító: 121776 ![]() |
Cynthia már boccs de szerintem ez nemvolt szép tőled marha nagy böszmeségeket hordtál itt össze...nekem azzal semmi bajom sincs ha nem nézed ez teljesen a te dolgod deee kicsit tájékozódj már mielőtt ilyeneket írsz..
egyébként gratulálok!!én szurkoltam neki!!és ezzel a többiek pályafutása is elindult nem csak az övé..vagy legalábbis Ádámé biztosan mert őt muszáj hogy valaki megtalálja!!
egyébként gratulálok!!én szurkoltam neki!!és ezzel a többiek pályafutása is elindult nem csak az övé..vagy legalábbis Ádámé biztosan mert őt muszáj hogy valaki megtalálja!!
2011. június 05. 02:20
![]() |
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 ![]() |
nem Patakyval énekelt?
2011. június 05. 06:52
Szabó Ádámnak kellet volna megnyerni!!!
2011. június 05. 07:15
![]() |
katikacskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.16. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 136542 ![]() |
Nagyon örülök, hogy megnyerte, nagyon ügyes fiu,SOK SIKET kivánok tovabbra is.

2011. június 05. 07:40
![]() |
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 ![]() |
örülök hogy ő nyerte meg egyemeg ^^ szegény biztos nem gondolta volna hogy megnyerheti és szerintem mi sem gondoltuk volna. gratulálok neki.
és nehogy veszekedés legyen h én ennek szorkultam annak kellet volna megnyernie mert itt már mind nyert. és nem nem patakival énekelt az teca volt. attila asszem balázs fecóval énekelt

2011. június 05. 07:54
![]() |
zsokuc0312 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.01.31. Hozzászólás: 809 Csatolások: 0 Azonosító: 144476 ![]() |
nem ennek a gyereknek kellett volna nyerni!olyan erőltetett hangja van és a tájszólása!Szabó ádám a nyerő és őt illette volna ez a cím!

2011. június 05. 07:57
Én Szabó Ádámnak szurkoltam, szerintem neki kellett volna megnyerni...na mindegy
De azért gratulálok Attilának!

2011. június 05. 08:14
![]() |
MileyCyrus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.25. Hozzászólás: 839 Csatolások: 135 Azonosító: 94141 ![]() |
gratula,azt hittem még lesz egy darabig

Kapcsolódó sztárok

Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Kézenfogva sétált Disneylandben Ariana Grande és új szerelme
Felvállalták a kapcsolatukat.

Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
Jessica Chastain keményen kiállt Sophie Turner mellett
A színésznő Sophie pártját fogja.

Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Meglepetés! Nicole Scherzinger Európába költözött
Új életet kezdett a híresség.

Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Kiderült, mit hallhatott Joe Jonas azon a bizonyos felvételen, amely miatt elvált Sophie Turnertől
Tovább zajlik a drámájuk.

Sophie Turner és Joe Jonas együtt ebédelt a válás bejelentése után - ilyen volt a hangulat
Sophie Turner és Joe Jonas együtt ebédelt a válás bejelentése után - ilyen volt a hangulat
Közösen ebédeltek, mint egy család.

Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Kiderült Joe Jonas és Sophie Turner második kislányának neve!
Nagyon cuki nevet kapott.

Sophie Turner Taylor Swifttel trollkodta Joe Jonast
Sophie Turner Taylor Swifttel trollkodta Joe Jonast
Nem sokkal a válásuk előtt.

Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Nem titkolja tovább - Harry Styles kézenfogva sétált új szerelmével
Ilyen boldog új szerelme mellett.