Az egykor Szép Helénaként ismerté vált Diane Kruger ma ünnepli 35. születésnapját. A nemzet aranya és a Becstelen Brigantyk sztárja hosszú utat tett meg ennyi év alatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Boldog születésnapot, Diane Kruger!
2011. július 15. 21:40
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline |
Boldog születésnapot!
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2011. július 15. 21:48
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Egyetértek dave095, én is már sejtettem, hogy duracell írta a cikket, ami pedig nagyon is jól sikerült! =D
Ja, és Boldog szülinapot Diane!
Ja, és Boldog szülinapot Diane!
2 felhasználónak tetszik:
duracell,
Lindsay019
2011. július 15. 21:50
Mire el sikerült olvasni Dave, egyetértek. Ki is írhatta volna mint a világ legnagyobb Diane Fanja? A cikkel is egyetértek. Falusi, és nem vágyik sokra, nem akar nagyobb hírnevet..., bár 1 filmben láttam, ott eléggé szimpatikus volt, de nem tudom melyikbe. Boldog szülinapot neki. Most vettem észre nincs a kedvenceim között, pedig Anna Holtz-ként, Beethoven életének filmjében, imádtam. Meg kellett néznünk, dolgozat volt belőle, szóval nagyon jó színésznő. Köszi a cikket. Akkor innen volt ismerős, így meg se tudtam volna
2011. július 15. 22:04
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Jajj duracell de édes vagy!
Egyébként boldogat Diane-nak
Egyébként boldogat Diane-nak
1 felhasználónak tetszik:
duracell
2011. július 15. 22:14
allyangelchicken-y.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 2143 Csatolások: 97 Azonosító: 133609 offline |
egy szülinapról cikket írni? ennyi erővel minden nap írhatna valaki egy ilyen cikket, mert egy sztárnak szülinapja van
na mindegy, engem nem zavar, csak hirtelen ez jött le boldog szülinapot, Diane!
na mindegy, engem nem zavar, csak hirtelen ez jött le boldog szülinapot, Diane!
2011. július 15. 22:39
Idézet (misssha @ 2011.07.15. 22:22)
nem kötekedésképpen, de mindennap van egy szülinapja valamilyen sztárnak. akkor mindennap cikket kell írni róla?
Mert kerek szám van, ilyenkor lehet, ha 5-re, vagy 0-ra végződik, az életéve. És ő igazán megérdemli.
Lindsay019,
duracell
2011. július 15. 23:04
Mi lenne, ha nem a cikket kritizálnátok? Örüljetek annak, hogy nem csak a tehetségtelen diznisekről és bíbőrről kell olvasnotok, mert a fórum 80%-a le akarja nyomni a maradék 20%-ának a torkán azt a sok tehetségtelen tinisztárocskát. Becsüljétek egy kicsit jobban a másról szóló cikkeket is! Sajnálatra méltó, hogy nektek csak dizni, bíbőr és ezek léteznek, akik a "sztár" szót szégyenítik meg. Hiszen a legjobb jóindulattal is jó magam csak celebeknek tudnám őket nevezni. Szégyen, hogy egy szelikés cikkhez több 100 hozzászólást tudtok írni, de egy olyan tüneményhez, mint amilyen Diane, nem csak hogy írni nem vagytok képesek, de néhányan kritizálnak is. Igen is, jó, hogy nem csak azokról a tucat tinisztárokról vannak cikkek, hanem másokról is. Nem is értem, hogy Diane mivel érdemelte ki azt, hogy itt izéltek, hogy egy szülinapért miért kell cikk. Megjegyzem egy szelike soha sem fog még a kisujjához sem felérni. Itt is tükröződik az, hogy a fórum színvonala hol is van jelenleg és, hogy mire tartanak a fórumozók igényt. Diane igen is megérdemli, hogy legalább 1-2 cikk legyen róla. Vegyüljetek a szelikés, bíbőrős cikkekbe, úgyis van elég. Ez engem felháborított. Alig van 1-2 normális cikk és olykor az is kritizálva van.
Lindsay019,
duracell
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.