Nagyon tetszik nekem is ez a szám Olyan Lucys
A képet én is ismertem De azért sok szeretettel várjuk a többi képet
Imádom a Cinderella sztorikat, gyermekkoromban az volt a kedvenc mesém A Selena Gomez változat is tetszik, bár én szeretem Selenát is. Kíváncsi vagyok a filmre.
És amíg nagy sajnálatunkra a hosszú szünet lesz PLL-ből, addig legalább láthatjuk őt más szerepben is Visszatérve ahhoz, amit az elején beszéltetek, hogy el van nyomva a PLL-ben. Ezt én is észrevettem, Spencer karakterének adják a legnagyobb teret. De hátha most egy kicsit a többi lány is előtérbe kerül. Bár szerintem aki a legjobban el van nyomva az Shay Mitchell
Sajnos még várnom kell a Sorority Wars filmmel, nem találom sehol De amúgy a filmhez készült szinkron? Vagy szerintetek ne rontsam el az élményt és nézem meg eredeti hangon?
Lucy Hale
2011. július 21. 22:58
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Á, ne viccelj, még felirat sincs hozzá Küldök privit a linkkel
Igen, Shay van a legjobban elnyomva, és mikor végre egy jó szál jutna neki, a következő részben, mintha meg se történt volna, vissza Troianhoz. Azért Lucy és Ash nála több szerepet kapnak.
Igen, Shay van a legjobban elnyomva, és mikor végre egy jó szál jutna neki, a következő részben, mintha meg se történt volna, vissza Troianhoz. Azért Lucy és Ash nála több szerepet kapnak.
2011. július 21. 23:03
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.21. 22:53)
Nagyon tetszik nekem is ez a szám Olyan Lucys
Imádom a Cinderella sztorikat, gyermekkoromban az volt a kedvenc mesém A Selena Gomez változat is tetszik, bár én szeretem Selenát is. Kíváncsi vagyok a filmre.
És amíg nagy sajnálatunkra a hosszú szünet lesz PLL-ből, addig legalább láthatjuk őt más szerepben is Visszatérve ahhoz, amit az elején beszéltetek, hogy el van nyomva a PLL-ben. Ezt én is észrevettem, Spencer karakterének adják a legnagyobb teret. De hátha most egy kicsit a többi lány is előtérbe kerül. Bár szerintem aki a legjobban el van nyomva az Shay Mitchell
Sajnos még várnom kell a Sorority Wars filmmel, nem találom sehol De amúgy a filmhez készült szinkron? Vagy szerintetek ne rontsam el az élményt és nézem meg eredeti hangon?
Sajnos magyar felirat sem készült hozzá nemhogy szinkron, de én valamilyen szinten örülök is neki, mert így nem kell valami nyervogós lány hangját hallgatni a Lucyé helyett. Sajnos el van nyomva ő is meg Shay is bár szerintem igyekeznek ezt kiküszöbölni, de nem mindig lehet. Valaki mindig el lesz nyomva akár akarják akár nem.
2011. július 21. 23:03
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Idézet (Domcicc @ 2011.07.21. 22:58)
Á, ne viccelj, még felirat sincs hozzá Küldök privit a linkkel
Nahát, hogy mik vannak még felirat sincs egy Lucy Hales filmhez Hát igen, hogyha eltűnne akkor fel sem tűnne nekem Ezer köszönet a segítségért Itt már mindenki látta rajtam kívül, már nem várhat tovább a megnézése
2011. július 21. 23:46
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Hohó, lemaradtam
Köszi, a linket. Azt hiszem ennek mindenképp szerepelnie kellett ebben a topikban, és van egy olyan sejtésem, hogy nem ez lesz az utolsó
Ez velem is pontosan ugyanígy volt. Amikor először meghallgattam megdöbbentem, rögtön írtam is funnynak, úgy éreztem ezt az információt meg kell vele osztanom
Ezután letelt először a szám, replay gomb, megint, replay gomb, nem is tudom, talán 7-8x biztos meghallgattam első alkalommal
Szerintem mindenképp eredeti. Sajnos felirat tényleg nincs hozzá, egy helyen találtam magyart, meg is volt a link és a fájlnév, de már letörölték, úgyhogy valójában az nem létezik már. Okos ötlet volt.
Bár, egyébként annyira nem nehéz a film angolja
Annyiban vitatkoznék, hogy nem biztos, hogy az olyan rossz lenne, mert hallottam/láttam én már zseniális szinkronokat, ami után az angol tűnt teljesen gagyinak
Persze, ez valószínűtlen, hogy itt is ilyesmi lett volna, nagyobb a valószínűsége annak, amit te is írsz, hogy gagyi lett volna a szinkron. Viszont az kár, hogy felirat nincs, ha az lenne, teljesen megfelelő lenne.
De az is igaz, hogy Lucy hangját nem lehetne pótolni szinkronokkal És abszolút megértem, miért írtad egyébként. Nem akarok offolni, de csak egy mondat erejéig, angolul néztem szinte mindig is Anna Kendrick filmeket, egy szinkronosnak esélyt adtam, kár volt. Úgyhogy megértelek funny
Amit szerintem sose fognak tudni megvalósítani. A való élet törvénye, hogy egy társaságban (legyen az focicsapat, vagy egyszerű baráti brancs) mindig van egy kis hierarchia, akarva-akaratlanul is, ez benne van. Szerintem itt a sorozatban is hasonlóról van szó, mind a négy lánynak nem tudnak teret adni, szerintem lehetőség sem lesz rá.
Most így belegondolva, nem is emlékszem olyan sorozatra, ahol nagyjából egyenlően lettek volna kezelve a főszereplők
Bizony, ez igaz
Idézet (funny18 @ 2011.07.21. 22:39)
Teljes verzió
Köszi, a linket. Azt hiszem ennek mindenképp szerepelnie kellett ebben a topikban, és van egy olyan sejtésem, hogy nem ez lesz az utolsó
Idézet (Domcicc @ 2011.07.21. 22:53)
Most folyamatosan ezt hallgatom, köszi, hogy belinkelted
Ez velem is pontosan ugyanígy volt. Amikor először meghallgattam megdöbbentem, rögtön írtam is funnynak, úgy éreztem ezt az információt meg kell vele osztanom
Ezután letelt először a szám, replay gomb, megint, replay gomb, nem is tudom, talán 7-8x biztos meghallgattam első alkalommal
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.21. 22:53)
Szerintem mindenképp eredeti. Sajnos felirat tényleg nincs hozzá, egy helyen találtam magyart, meg is volt a link és a fájlnév, de már letörölték, úgyhogy valójában az nem létezik már. Okos ötlet volt.
Bár, egyébként annyira nem nehéz a film angolja
Idézet (funny18 @ 2011.07.21. 23:03)
Sajnos magyar felirat sem készült hozzá nemhogy szinkron, de én valamilyen szinten örülök is neki, mert így nem kell valami nyervogós lány hangját hallgatni a Lucyé helyett.
Annyiban vitatkoznék, hogy nem biztos, hogy az olyan rossz lenne, mert hallottam/láttam én már zseniális szinkronokat, ami után az angol tűnt teljesen gagyinak
Persze, ez valószínűtlen, hogy itt is ilyesmi lett volna, nagyobb a valószínűsége annak, amit te is írsz, hogy gagyi lett volna a szinkron. Viszont az kár, hogy felirat nincs, ha az lenne, teljesen megfelelő lenne.
De az is igaz, hogy Lucy hangját nem lehetne pótolni szinkronokkal És abszolút megértem, miért írtad egyébként. Nem akarok offolni, de csak egy mondat erejéig, angolul néztem szinte mindig is Anna Kendrick filmeket, egy szinkronosnak esélyt adtam, kár volt. Úgyhogy megértelek funny
Idézet (funny18 @ 2011.07.21. 23:03)
Sajnos el van nyomva ő is meg Shay is bár szerintem igyekeznek ezt kiküszöbölni, de nem mindig lehet. Valaki mindig el lesz nyomva akár akarják akár nem.
Amit szerintem sose fognak tudni megvalósítani. A való élet törvénye, hogy egy társaságban (legyen az focicsapat, vagy egyszerű baráti brancs) mindig van egy kis hierarchia, akarva-akaratlanul is, ez benne van. Szerintem itt a sorozatban is hasonlóról van szó, mind a négy lánynak nem tudnak teret adni, szerintem lehetőség sem lesz rá.
Most így belegondolva, nem is emlékszem olyan sorozatra, ahol nagyjából egyenlően lettek volna kezelve a főszereplők
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.21. 23:03)
Itt már mindenki látta rajtam kívül, már nem várhat tovább a megnézése
Bizony, ez igaz
2011. július 22. 00:15
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Ez a hierarchia dolog igaz, bár mondjuk itt a PLL-ben nem arról van szó, hogy ki a főnök (egyértelműen Alison volt), egyszerűen az írók mellékesnek tartják Troian mellett a többieket. Még csak meg se próbál parancsolgatni, vezetőnek lenni, csak több jelenete van. Mondjuk a sorozat elején meg Lucyval foglalkoztak valamivel többet, mert ő volt ismertebb a négy főszereplő közül. Aztán hagyták a saját medrében evickélni a karakterét.
Jóbarátok
Egyébként azóta is azt a számot hallgatom
Idézet (Boscorelli @ 2011.07.21. 23:46)
Jóbarátok
2011. július 26. 02:10
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Hoztam megint egy számot a Cinderella Story: Once Upon A Songból, hogy megint legyen miről beszélgetnünk.
Imádnivaló egy szám bár sokkal populárisabb mint az előző, de engem meggyőzött. Most már tűkön ülök, annyira várom a szeptembert
És igen ezt a két számot hallgatom minden nap
Imádnivaló egy szám bár sokkal populárisabb mint az előző, de engem meggyőzött. Most már tűkön ülök, annyira várom a szeptembert
2011. július 26. 22:47
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Hu hát ez nagyon jó szám, kedvet kaptam táncolni is rá
Fülbemászó egy zene az biztos És azt nem lehet tudni, hogy szeptember hanyadikán lesz a premier és hol lehet megnézni már akkor?
Szerk.: megtaláltam a film topicját ott irod, hogy szeptember 6-án
Fülbemászó egy zene az biztos És azt nem lehet tudni, hogy szeptember hanyadikán lesz a premier és hol lehet megnézni már akkor?
Szerk.: megtaláltam a film topicját ott irod, hogy szeptember 6-án
1 felhasználónak tetszik:
funny18
2011. július 26. 22:53
funny18epiphany |
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.26. 22:47)
Hu hát ez nagyon jó szám, kedvet kaptam táncolni is rá
A film topikjába is beírtam, hogy sajnos csak DVD-n jelenik meg Amerikában Szeptember 6-án. Gondolom, hogy lesz valami promotálása, de ennyi. Az ilyen filmeket nem istenítik annyira. Igen ez most sokkal pörgősebb és tényleg első hallgatásra megszereti az ember.
2 felhasználónak tetszik:
csicsi20,
Boscorelli
2011. július 26. 23:02
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Idézet (funny18 @ 2011.07.26. 22:53)
A film topikjába is beírtam, hogy sajnos csak DVD-n jelenik meg Amerikában Szeptember 6-án. Gondolom, hogy lesz valami promotálása, de ennyi. Az ilyen filmeket nem istenítik annyira. Igen ez most sokkal pörgősebb és tényleg első hallgatásra megszereti az ember.
Időközben megtaláltam a film topicját, csak te gyors vagy és már válaszoltál is Csak DVD-n és Amerikában? Ez nem igazság Reménykedek benne, hogy egy Lucy Hales fan oldalra felteszik vagy legalább a youtubra.. mert végső megoldásként ezzel a két lehetőséggel is megelégednék Te beszerzed Amerikából? Amilyen fanatikus vagy kinézem belőled
funny18
2011. július 26. 23:06
DomciccDekker's bitch |
Idézet (funny18 @ 2011.07.26. 02:10)
Hoztam megint egy számot a Cinderella Story: Once Upon A Songból, hogy megint legyen miről beszélgetnünk.
Ezt most folytonosan fogom hallgatni Így másodjára már a szöveg felét tudom, ez így könnyű lesz
Szerintem fen lesz akkor dvdripben torrenten a megjelenés után pár nappal/héttel
2011. július 26. 23:06
funny18epiphany |
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.26. 23:02)
Időközben megtaláltam a film topicját, csak te gyors vagy és már válaszoltál is Csak DVD-n és Amerikában? Ez nem igazság Reménykedek benne, hogy egy Lucy Hales fan oldalra felteszik vagy legalább a youtubra.. mert végső megoldásként ezzel a két lehetőséggel is megelégednék Te beszerzed Amerikából? Amilyen fanatikus vagy kinézem belőled
Szerintem már a megjelenés napján elérhető lesz Jó is lenne, de azt hiszem, hogy a mi lejátszónk nem bírja az amerikai DVD-ket. Ha esetleg Angliába megjelenne onnan be lehetne szerezni és az működne is. Azért bízom benne, hogy hozzánk is elér majd egyszer ha már a Selenás is bejött
2011. július 26. 23:29
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Sziasztok lányok
Ez a dal is jó, bár nálam azért még a Run this town a favorit.
Mindenesetre köszi funny Ezt is fogom hallgatni
Ami a zenehallgatási szokást illeti, én mostanában csak countryt hallgatok, Lucy Halelel felváltva.
Érthető Én most a hétvégén vagy 20x meghallgattam minimum, ami azt illeti, elég rossz idő volt
Hát sajnos
Pedig, el tudtam volna viselni Lucyról, egy nem is tudom, 2-300 képből álló premier képsorozatot
Azt hiszem ez nem fog összejönni, de talán néhány kép lesz azért, remélem, majd nyitott szemmel figyelem én is
Én is onnan szerzem majd be. A kedvenc boltom Amerikában van, állandóan náluk szoktam "vásárolni"
De az is lehet, hogy már a megjelenés előtt
Nem ritka egyébként, nagy premier filmek esetében persze ilyenek nincsenek, de úgynevezett tv-filmeknél elő szokott ez fordulni, legalábbis én már találkoztam hasonlóval.
Ez a dal is jó, bár nálam azért még a Run this town a favorit.
Mindenesetre köszi funny Ezt is fogom hallgatni
Ami a zenehallgatási szokást illeti, én mostanában csak countryt hallgatok, Lucy Halelel felváltva.
Idézet (Domcicc @ 2011.07.22. 00:15)
Érthető Én most a hétvégén vagy 20x meghallgattam minimum, ami azt illeti, elég rossz idő volt
Idézet (funny18 @ 2011.07.26. 22:53)
Az ilyen filmeket nem istenítik annyira.
Hát sajnos
Pedig, el tudtam volna viselni Lucyról, egy nem is tudom, 2-300 képből álló premier képsorozatot
Azt hiszem ez nem fog összejönni, de talán néhány kép lesz azért, remélem, majd nyitott szemmel figyelem én is
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.26. 23:02)
Te beszerzed Amerikából?
Én is onnan szerzem majd be. A kedvenc boltom Amerikában van, állandóan náluk szoktam "vásárolni"
Idézet (Domcicc @ 2011.07.26. 23:06)
Szerintem fen lesz akkor dvdripben torrenten a megjelenés után pár nappal/héttel
De az is lehet, hogy már a megjelenés előtt
Nem ritka egyébként, nagy premier filmek esetében persze ilyenek nincsenek, de úgynevezett tv-filmeknél elő szokott ez fordulni, legalábbis én már találkoztam hasonlóval.
2011. július 26. 23:33
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Hát majd a torrent oldalak kisegítenek minket vagy Domcicc Mert hiába vagyok rajta 2 torrent oldalon is ahova nehéz bejutni, a Sorority Wars nem volt ott.
Amugy ahogy nézem most az évről-évre képeit fekete hajjal olyan fura. Nem azt mondom, hogy nem szép, mert úgyis gyönyörű De én a barnára szavazok
Amugy ahogy nézem most az évről-évre képeit fekete hajjal olyan fura. Nem azt mondom, hogy nem szép, mert úgyis gyönyörű De én a barnára szavazok
Boscorelli
2011. július 26. 23:41
BoscorelliLost but Won |
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.26. 23:33)
Oh, hát én nem válogatok
Nekem mind a két hajszínnel tetszik Fekete vagy barna, nem is tudnék választani, de az biztos, hogy szőkén, vagy vörösen nem tudnám sohasem elképzelni.
Ha már képek, én a profilképet cserélném le. Szép-szép, jó fotó, csak sok olyan van, amelyek nekem jobban tetszenek
De persze nem én vagyok a szerkesztő, úgyhogy nem is akarnék belebeszélni, csak egy apró észrevétel. Szerintetek butaság?
Domcicc
2011. július 26. 23:48
funny18epiphany |
Idézet (Boscorelli @ 2011.07.26. 23:41)
Oh, hát én nem válogatok
Nekem mind a két hajszínnel tetszik Fekete vagy barna, nem is tudnék választani, de az biztos, hogy szőkén, vagy vörösen nem tudnám sohasem elképzelni.
Ha már képek, én a profilképet cserélném le. Szép-szép, jó fotó, csak sok olyan van, amelyek nekem jobban tetszenek
De persze nem én vagyok a szerkesztő, úgyhogy nem is akarnék belebeszélni, csak egy apró észrevétel. Szerintetek butaság?
Én is mindkét hajszínnel szeretem bár a feketét szerencsére gyorsan elfelejtette.
Nekem a profilképével semmi bajom sincs mert az egyik kedvencem a Seventeen magazinos képek közül, de mivel mindig aktuális kell így én is váltanék a PLL promoképei valamelyikére mert azon gyönyörű (meg mindegyik képén) bár ez is csak egy vélemény és igazából semmi közöm hozzá.
Domcicc
2011. július 26. 23:52
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Idézet (Boscorelli @ 2011.07.26. 23:41)
Oh, hát én nem válogatok
Úristen a szőke nagyon nem állna jól neki Vörös-t valahogy eltudom képzelni, mert szerintem illene neki. Bár attól függ, hogy milyen vörös
Szerintem sem a legjobb képe. Nekem azok a kedvenceim, amelyeken látszik közelről a nagy szeme. Ezen sajnos nem látszik annyira, de imádom a fülbevalóját ezen a képen
Ám most ő együtt van/volt David Henrivel a Wizards of Waverly Placeből?
Domcicc
2011. július 26. 23:55
funny18epiphany |
Idézet (csicsi20 @ 2011.07.26. 23:52)
Ám most ő együtt van/volt David Henrivel a Wizards of Waverly Placeből?
Csak voltak együtt és állítólag Selena miatt mentek szét. Akkor ismerkedtek meg amikor a Wizards of Waverlyben szerepelt Lucy és a barátnőjét alakította.
2011. július 27. 00:08
DomciccDekker's bitch |
Nekem is barnán tetszik a legjobban, a vöröset még el tudnám csak-csak képzelni, de a szőke Ne!
Együtt volt David Henrie-val? Nem is tudtam Hát mondjuk meg kell hagyni, nem olyan rossz pasi. Mondjuk ez mikor volt, 3 éve? Kikkel járt még Lucy?
Együtt volt David Henrie-val? Nem is tudtam Hát mondjuk meg kell hagyni, nem olyan rossz pasi. Mondjuk ez mikor volt, 3 éve? Kikkel járt még Lucy?
csicsi20
2011. július 27. 00:14
funny18epiphany |
Idézet (Domcicc @ 2011.07.27. 00:08)
Nekem is barnán tetszik a legjobban, a vöröset még el tudnám csak-csak képzelni, de a szőke Ne!
Igen kb. 3 éve, de volt olyan is amikor különmentek majd megint összejöttek. David az eddigi legismertebb, de a mostani barátja is ismert, de a többiekről nem lehet tudni semmit.
csicsi20
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.