Idézet (Domcicc @ 2011.08.16. 19:34)
Gondolatolvasó vagy
Pont ma gondoltam rá, hogy fel kéne éleszteni a topikot, csak ürügyet kerestem
Bizony
Én is gondolkoztam már rajta, hogy írok, de mégse írhatok minden PLL rész után, amit megnézek, mert annak van külön topikja. És ezután jött ez-az ötlet, és gondoltam, megpróbálom megtalálni újból ezt az interjút, és sikerült.
Köszi ezt az interjút, bár ismerős meg régebbi, de azért még nagyon hasznos, főleg azoknak, akik nem ismerik annyira Lucyt!
Szívesen. Hát tényleg régi, ez igaz, de arra gondoltam, hátha még nem olvastátok
Egyébként hasonlítunk Lucyval, én se szeretek repülni, nekem is az a legnagyobb fóbiám. Nem szeretem a túl nagy magasságot
Csak, hogy én is jöjjek valamivel:
Azt nem tudom, tudjátok-e, vagy szoktátok-e nézni, de az egyik rendezője a PLL-nek, Norman Buckley, szokott kirakosgatni twitterre képeket a forgatásról szinte napi rendszerességgel. Ami nekem Lucyról legutoljára nagyon tetszett, az a Holly-val közös képe, annyira aranyosak
Külön tetszik, hogy nem a színészek neveit írják a székekre, hanem a karaktereikét.
(És persze az iPhone elmaradhatatlan kellék a kezükből
)
Én nem ismertem még, nincs twitterem. Köszi
Piper, akarom mondani Holly nem változott semmit, ugyanolyan most is még, mint anno a Charmedben. Elragadóak így ketten együtt. Kicsit tényleg olyanok, mint anyja-lánya
Idézet (funny18 @ 2011.08.16. 19:52)
Hazel?! I Said Brown that's like... not the same. LOL
Jó kis videó. De tipikus egyébként
Nekünk pasiknak a türkizkék is zöld, nem nagyon használunk ilyeneket, hogy hazel?!
Csak egyszerűen barna. Ian jól mondta