Starity

Lucy Hale

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 03. 00:02 #81
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5974
Csatolások: 135801
Azonosító: 67913
Én is megpróbálok hozzátenni egy kicsit. Lucy és Ian Ryan Seacrest (rádió)műsorában jártak. Nem is oly rég, augusztus 29-én. Már néhány fotó elő is került róla, nem nyitottam külön topikot, mert szerintem bélyegképek blush.gif
De, egyenlőre még csak ezek a fotók vannak a neten, és arra gondoltam, hátha érdekelne titeket wink.gif

Ha más nem, talán egy-két jó avatart lehet, hogy lehet belőle készíteni beer.gif

http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_1.jpg http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_2.jpg http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_3.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_4.jpg http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_5.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_6.jpg http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_7.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_8.jpg http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_9.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_10.jpg http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_11.jpg
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_12.jpg http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/02/ianlucy_13.jpg
4 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, csicsi20, nicol bellox
2011. szeptember 03. 00:10 #82
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.03. 00:02)
Én is megpróbálok hozzátenni egy kicsit. Lucy és Ian Ryan Seacrest (rádió)műsorában jártak. Nem is oly rég, augusztus 29-én. Már néhány fotó elő is került róla, nem nyitottam külön topikot, mert szerintem bélyegképek blush.gif 
De, egyenlőre még csak ezek a fotók vannak a neten, és arra gondoltam, hátha érdekelne titeket wink.gif
Ha más nem, talán egy-két jó avatart lehet, hogy lehet belőle készíteni beer.gif

Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy már megvolt. rohog.gif Amúgy a közös kép is jó lett, nekem nagyon tetszik wub.gif
Maga az interjú is elég viccesre sikeredett. Nem tudom, hogy hallottátok-e? Poénkodnak rendesen benne.
Sajnos még nincs a képekből HQ, és nem is tudom, hogy lesz-e, de azért reménykedem benne. biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: csicsi20, Boscorelli
2011. szeptember 12. 00:46 #83
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.09.03. 00:10)
Hát erre csak annyit tudok mondani, hogy már megvolt.  rohog.gif

Mármint, hogy már készítettél avatarokat ezekből a képekből? smileeee.gif Egyébként szerintem is jó fotók, Lucy mosolya igazán tetszik nekem. blush.gif

Amúgy a közös kép is jó lett, nekem nagyon tetszik wub.gif

Örülök neki wink.gif

Maga az interjú is elég viccesre sikeredett. Nem tudom, hogy hallottátok-e? Poénkodnak rendesen benne. 
Sajnos még nincs a képekből HQ, és nem is tudom, hogy lesz-e, de azért reménykedem benne.  biggrin.gif

Nem, én sajnos nem láttam. Youtube-on elérhető szerinted? wink.gif
Hát, a HQ-ban én se igazán bízok, nem tudom igazából, van-e rá reális esély, de azt kell mondjam, már egy MQ-nak is örülnék, ami igaz nagyjából 1Mpx. Ezek, amiket találtam igazából tényleg bélyegek sajna sad.gif

Idézet (Domcicc @ 2011.09.03. 00:01)
Egyébként ez sosem értettem, mi nők simán elmondjuk egy nőről a véleményünk, pasik miért nem tehetik ezt meg? Mármint tudom, miért, csak akkor is 'izé' ez az egész.. Na jó, ezt lehet máshol kéne kitárgyalni rohog.gif

Na igen, azért a kettő alapvetően más wink.gif
Egyébként be kell vallanom valamit nektek, engem nem szokott zavarni, hogy, ha nem mindig tudjuk tartani a témát, és engedünk magunknak egy kis kitérőt. Szerintem (bár lehet tévedek) ebben a topikban 4-en vagyunk, mondjuk nem én vagyok a házigazda, de azt el kell mondanom, hogy egy kis off téma, engem sose fog zavarni. Meg aztán, az-az elméletem, hogy úgy jó beszélgetni, valamiről, ha néha mást is belekeversz. Mondok egy példát. Country topikban is volt szó már a rövid italokról és sörről pardon.gif

De látnátok a film és sorozatzenék topikot. Van néhány oldal off és kisregény, amit gonzales7-el hoztunk össze, még akkor, amikor nem volt népszerű a topik. smileeee.gif

Bár, most így végiggondolva, ez a hozzászólásom nem igazán kapcsolódik Lucyhoz, úgyhogy kicsit eltértem a témától. blush.gif

Úgyhogy most így a végén arra gondoltam, hogy belinkelek itt egy HQ képet Lucy-ról, ami 3 napja készült. Ne haragudj Évi, ismét az a lány, akit nem kedvelsz, nem tudom láttad-e már a képet, de arra gondoltam, Lucy miatt mégis érdekes lehet smileeee.gif
Katt wink.gif
2 felhasználónak tetszik: csicsi20, funny18
2011. szeptember 12. 18:46 #84
csicsi20
csicsi20
♥ AckleHolic ♥

Státusz... dreams come slow and they go so fast
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1664
Csatolások: 109
Azonosító: 119601
Sajnos én sem hallottam az interjút sad.gif Funny ha tudsz linket, akkor örömmel fogadjuk rolleyes.gif

Igen, ezt a problémát, hogy a pasik nem tudnak a férfiakról véleményt formálni én is ismerem. Bár nem értem... kedves Bosco kifejthetnéd miért van ez igy laugh.gif

Ki ez a lány Lucy mellett? unsure.gif Nem szabad őt kedvelnünk? rohog.gif Amúgy csodálkoznék, ha funny még nem látta volna a képet, de Bosco próbálkozni mindig lehet wink.gif beer.gif

Na de ma megnéztem a Cinderella Story: Once Upon a Song cimű filmet. Nagyon jó, én 10-re értékeltem. Szerintem ti is e körül fogjátok értékelni. Egy észrevételem van, ami másként is meglehetett volna oldani, méghozzá a befejezést. De ezenkívül minden tetszett, Lucy főleg heart.gif Na de nem akarok spoilerezni, mert lehet hogy valamelyikőtök még nem látta beer.gif
2011. szeptember 12. 19:15 #85
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Igen már megvolt belőlük az avatar. Kicsit unatkoztam és akkor csináltam párat magamnak biggrin.gif
Sajnos ez csak a hanganyagja, videó sajnos nem készült csak sok kép

Igazából lehet kedvelni a csajt, csak nekem nem megy mert mindenhol ott van ahol Lucy dry.gif Valamilyen Sarahnak hívják. rolleyes.gif
Engem nem zavar, ha néha kicsit elkalandozunk, de én próbálok infókat keríteni, hogy kicsit érdekesebb legyen. Én láttam a filmet és nálam erős 9-es, Lucy és Freddie miatt. Nagyon aranyosak voltak, jó poénok és jó dalok. A vége lehetett volna szerintem is érdekesebb bár a célközönségnek szerintem megfelel heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, Boscorelli, csicsi20
2011. szeptember 20. 22:58 #86
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Kedves hölgyek, szép estét! hi.gif

Idézet (csicsi20 @ 2011.09.12. 18:46)
Igen, ezt a problémát, hogy a pasik nem tudnak a férfiakról véleményt formálni én is ismerem. Bár nem értem... kedves Bosco kifejthetnéd miért van ez igy  laugh.gif

Hát ez úgy van, hogy tudunk véleményt mondani a másikról, csak épp nem szeretünk. pardon.gif
Most érted, te mit gondolnál mondjuk egy pasasról, ha ezt olvasnád itt a fórumon, hogy az egyik topika ezt írja: "Ian milyen jól nézett ki." _nevet.gif
Én amúgy csak azt nézem meg, hogy öltözik más férfi. Volt rá példa, hogy megdicsértem nyakkendőt, pedig szerintem szörnyen nézett ki, de nem akartam bunkó lenni. pardon.gif
Múltkor belekezdtem egy hozzászólásba, hogy szerintem miért nem volt jó Chace Crawford öltöny/ing választása, de inkább nem küldtem el, mert mondom, jön valaki okos, és belelát valamit, ami nagyon nincs. Azt meg, hogy szeretem az öltönyöket/ingeket/elegáns ruhákat nem mindig akarom odaírni a végére, mert hosszútávon unalmas. rohog.gif
Egy Ed Westwick hozzászólásban elemeztem ruházatot, onnan ismerhetik ezt a mániámat, akik olvasták. smileeee.gif

de Bosco próbálkozni mindig lehet  wink.gif

Oké, te mondtad. wink.gif
(Igen-igen, nem bírtam kihagyni, hogy ezt ne ragadjam ki, ebben a környezetben. rohog.gif Elnézést csicsi. pardon.gif)

Na de ma megnéztem a Cinderella Story: Once Upon a Song cimű filmet...

Én még sajnos nem láttam sad.gif
De igyekszem, viszont előbb már a PLL első évadot illene befejeznem. Ma egyébként pont belehúztam, ledaráltam négy részt is. Nem is volt rossz, Lucy poénját bírtam: "Én csak azért vagyok itt, hogy Hanna magasabbnak látsszon" laugh.gif

Hú, meg amikor elhívta a kiállításra Ezrát, az igen, a fickó helyében tuti nem kaptam volna levegőt. Ahogy láttam, Ian is hasonlóképp szerepelt a szituációban. rohog.gif

Idézet (funny18 @ 2011.09.12. 19:15)
Igen már megvolt belőlük az avatar. Kicsit unatkoztam és akkor csináltam párat magamnak  biggrin.gif

Biztos vagyok benne, hogy nagyon jók lettek wink.gif

Sajnos ez csak a hanganyagja, videó sajnos nem készült csak sok kép

Köszi, hogy kikerested nekünk air_kiss.gif
Nekem volt benne egy apró spoiler, de semmi baj, nem zavart ám, most amúgy is rengeteg kérdés felmerült bennem a sorozattal kapcsolatban, remélem a következő részek adnak valami választ majd. smileeee.gif
Nagyon szépen köszi a videót friends.gif

Igazából lehet kedvelni a csajt, csak nekem nem megy mert mindenhol ott van ahol Lucy dry.gif  Valamilyen Sarahnak hívják.  rolleyes.gif

Igen, és ott ahol (bocsi az off képért) Thomas is, szinte hihetetlen. Mondjuk a Lucy-s közös képe miatt én is irigykedek, mert én is szeretnék közös fotót Lucyval. blush.gif

Ma lett egy új forrásom. rolleyes.gif
És ilyenkor mindig megnézem a legnagyobb kedvencekről hátha van plusz kép, így megnéztem Lucy-t is. Egy ideig azt hittem, milyen fantasztikusan új képet találtam. Aztán. Megnézem a filmes topikot, és realizáltam, hogy csupán fél évet késtem. rohog.gif

Ez-az a kép. Nekem nagyon megtetszett, komoly a tekintete, és talán egy kicsit gonosz is, de jól áll. wub2.gif
A kést utólag vettem csak észre, én leragadtam az arcánál. Nagyon szép. http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/20/1.gif

Engem nem zavar, ha néha kicsit elkalandozunk, de én próbálok infókat keríteni, hogy kicsit érdekesebb legyen.

Bocsi, akkor én most elkalandozok egy kicsit. Amúgy beszélgethetünk ám nyugodtan a PLL részekről is, ha van kedvetek, meséltétek, hogy a sorozat topik már nem az igazi, engem nem zavar, ha egy-két jelenetet/epizódot, kivesézünk, ahogy akarjátok wink.gif
1 felhasználónak tetszik: csicsi20
2011. szeptember 21. 20:20 #87
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.20. 22:58)

Egy Ed Westwick hozzászólásban elemeztem ruházatot, onnan ismerhetik ezt a mániámat, akik olvasták. smileeee.gif

Én emlékszem rá, mert olvastam azt a hozzászólásodat biggrin.gif

Idézet
Hú, meg amikor elhívta a kiállításra Ezrát, az igen, a fickó helyében tuti nem kaptam volna levegőt. Ahogy láttam, Ian is hasonlóképp szerepelt a szituációban. rohog.gif 
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jók lettek wink.gif
Köszi, hogy kikerested nekünk air_kiss.gif

Az egy nagyon jó rész volt. Lucy ruhája nagyon tetszett, meg persze az is, hogy Ezrával ment el. biggrin.gif Szívesen és köszi, hogy így bízol bennem biggrin.gif
Idézet
Igen, és ott ahol (bocsi az off képért) Thomas is, szinte hihetetlen. Mondjuk a Lucy-s közös képe miatt én is irigykedek, mert én is szeretnék közös fotót Lucyval. blush.gif

Na most határozottan megutáltam még jobban a csajt. dry.gif Mondom én, hogy mindenütt ott van. rolleyes.gif Jaj Thomas milyen kis helyes.
Köszi a képet air_kiss.gif
Idézet
Egy ideig azt hittem, milyen fantasztikusan új képet találtam. Aztán. Megnézem a filmes topikot, és realizáltam, hogy csupán fél évet késtem. rohog.gif 
Ez-az a kép. Nekem nagyon megtetszett, komoly a tekintete, és talán egy kicsit gonosz is, de jól áll. wub2.gif 
A kést utólag vettem csak észre, én leragadtam az arcánál. Nagyon szép. http://iaro.3dmax.hu/images/2011/09/20/1.gif
Bocsi, akkor én most elkalandozok egy kicsit. Amúgy beszélgethetünk ám nyugodtan a PLL részekről is, ha van kedvetek, meséltétek, hogy a sorozat topik már nem az igazi, engem nem zavar, ha egy-két jelenetet/epizódot, kivesézünk, ahogy akarjátok wink.gif

Igen az a kép a Sikoly 4 részéből van és annyira végülis nem régi. Kis kegyetlen fejet vág szerintem, de nagyon jól sikerült. Elkalandozhatunk a részek felé is, de előtte szólj, hogy hol tartasz, hogy fel tudjunk rá készülni. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc, csicsi20
2011. szeptember 21. 22:36 #88
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.09.21. 20:20)
Én emlékszem rá, mert olvastam azt a hozzászólásodat biggrin.gif

Tudom wink.gif

Az egy nagyon jó rész volt. Lucy ruhája nagyon tetszett, meg persze az is, hogy Ezrával ment el. biggrin.gif

Ja igen, a ruha. Az is jó volt biztosan, nem emlékszem rá laugh.gif Mert én ott felvettem ezt az állást: ohmy.gif amikor elkezdte lefelé húzni a cipzárt. rohog.gif

Nem tudtam mi fog következni, de ötletes volt.
Úgy szeretem azokat a nőket, akikben van fantázia és kreativitás. Öö, bocsi, tényleg, ez nem az a topik pardon.gif

Köszi, hogy így bízol bennem biggrin.gif

Ez csak természetes friends.gif

Na most határozottan megutáltam még jobban a csajt. dry.gif Mondom én, hogy mindenütt ott van. rolleyes.gif  Jaj Thomas milyen kis helyes.

És tényleg, az szinte az összes kedvenceddel van közös képe. Paul Wesley-vel közöset még nem találtam, de ha meglesz ígérem megmutatom azt is, számíthatsz rám wink.gif

Köszi a képet air_kiss.gif

Nagyon szívesen air_kiss.gif

Igen az a kép a Sikoly 4 részéből van és annyira végülis nem régi. Kis kegyetlen fejet vág szerintem, de nagyon jól sikerült. Elkalandozhatunk a részek felé is, de előtte szólj, hogy hol tartasz, hogy fel tudjunk rá készülni.  biggrin.gif

Szerintem is elég kemény arcot vág, de megtetszett, nagyon is. Szexi. wub.gif blush.gif

Hát, én most pont befejeztem az első évadot. Épp ma. Nem mondom, ez-az utolsó pár rész itt a végén elég jó volt, az évad közepe kicsit uncsi volt, nem tagadom, talán ezért is haladtam lassan. Örülök, hogy ez a Sean gyerek végre kikerült Hanna életéből, mert elég finnyás alaknak tűnik nekem. rolleyes.gif
Nem kifejezetten azért, mert nemet mondott a pajtában Hannának, hanem mert, semmi sem jó neki, ha várni kellett öt percet valamire, minden baja volt. Ugyanakkor voltak normális momentumai is, de ettől még nem szimpatikus nekem.

Azon viszont meglepődtem, hogy Spencer és Toby összejöttek. Mondjuk, teljesen jól néznek ki együtt thumbsup.gif Toby számomra végig szimpatikus volt, mert nem hittem el azt, amit mondtak róla. Szegény srácba sokszor belerúgtak, olykor már sajnáltam is. Kíváncsi vagyok, hogy lesz tovább majd, együtt maradnak-e Spencerrel, avagy sem. smileeee.gif

Aria drága, olyan kis édes, amikor féltékenykedik. blush.gif Ezt nagyon bírom bennem, olyankor bevágja a durcát, vagy elkezd hadarva beszélni rohog.gif és Ian csak kapkodja a fejét, de ahogy észrevettem, általában el is éri a célját. smileeee.gif
Egyet nem értettem itt a végén, hogy miben hazudott Ezra neki? Mert hirtelen feltűnt a csajszi a múltból, és szegény Lucy rögtön ideges lett. laugh.gif

Emily-t megkedveltem a végére, az évad elején olyan kicsit magának való volt, hogy is mondjam think.gif
Tutyi-mutyi? Tuti nem ez a jó kifejezés, de hátha tudjátok mire gondolok wink.gif Itt a végén tetszett, hogy pontosan tudta, hogy mit akar, és nem hagyta magát, hogy Paige játszadozzon vele. Érdeklődve figyeltem az Ő változását, mert Maya-val ugyanolyan volt, mint amilyen Paige volt vele.

Hanna. wub.gif Annyit nevettem rajta az egész évadban, nagyon bírom a csajt, mármint Ashley-t. smileeee.gif Jól kitalálták a karakterét, kicsit nagyszájú, helyenként nagyon vicces, de, amikor kell, akkor nagyon komoly tud lenni. Azon viszont meglepődtem, hogy a lányoknak egymás között is mennyi titkuk van. Mármint Hanna nem beszélt az anyjáról, Aria sokáig Ezráról, Emily arról, hogy más, mint a többiek, és végül Spencer, róla most nem jut hirtelen eszembe semmi, de tuti volt valami. smileeee.gif

Ian most akkor meghalt, vagy sem? Mert hirtelen eltűnt. Ami még érdekel, hogy ki lökte őt le? unsure.gif
Na meg, ki ez a Garrett? Ő lenne A? Nagyon úgy tűnt nekem, mert mindenhol ott van, elég idegesítő figura, kétszínű, megjátssza a nagy havert, közben a háttérben shaftel. Nem bírom az ilyen alakokat.

A régi események bejátszásánál, amikor visszaemlékeznek a lányok, nekem mindannyian, hát, nem tudok rajta szépíteni (bocsi) kicsit lúzernek tűnnek. Mintha akkor Alisonnal teljesen más emberek lettek volna, mint most, hogy Ő nincs, és kvázi "egyedül vannak".
3 felhasználónak tetszik: Domcicc, funny18, csicsi20
2011. szeptember 21. 23:03 #89
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Húha, mi van itt. laugh.gif
Én is emlékszem az Ed Westwickes öltönyös hsz-edre. wink.gif Tetszett is, mert végre nem csak mi mondtunk róla véleményt (ami általában kimerül a sóhajtozásban és nyáladzásban).
Kezdem én is nagyon nem kedvelni ezt a csajt, mármint amelyik mindenkivel fotózkodik. Mázlista...Ha lesz Paullal is közös képe, megkeressük és levadásszuk? rohog.gif
Azon a képen Lucyról pluszba dob egyet a kés. biggrin.gif Tetszik, hogy ott nem kislányos a tekintete. smileeee.gif

Oh, végeztél az évaddal? Nagyon belehúztál! w00t.gif
Spencer és Toby tényleg aranyosak együtt. wub.gif
Nem hazudott neki, az volt a baja, hogy nem mondta el, hogy korábban mi volt közte és Jackie között. Aztán hirtelen megjelent a csaj a városban. Fú, én is féltékeny lettem volna a helyében.
Calebről nem mondtál semmit, van róla is valami véleményed?

Igen, elég - hogy is mondjam think.gif - suták voltak, míg Ali rajtuk tartotta a kezét, azért voltak vele, mert ő volt a legerősebb, Ali emelte fel őket, segítette őket, és ugyanakkor ő is volt a leghátráltatóbb tényező az életükben. Semmit se tehettek anélkül, hogy ő ne tudott volna róla, de ő maga rengeteg mindent eltitkolt ugyebár. Úgy gondolom, hogy abban az egy évben, amíg nem tartották a kapcsolatot, mindannyiuknak sikerült magukra találniuk a világban, és mikor Alison temetése és A üzenetei újra összerántotta őket, már határozottabbak voltak, tudták, hogyan irányítsák ők maguk az életüket. Persze az Alis korszak mindig egy sérülés marad rajtuk, de ezt nem nagyon ismerik be. Ali tette őket azzá, akik, és ő is teheti ezt tönkre. Szóljatok, ha rosszul látom a dolgot. biggrin.gif
A többire nem tudok spoiler-mentesen válaszolni. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, Boscorelli, csicsi20
2011. szeptember 22. 00:19 #90
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.09.21. 23:03)
Húha, mi van itt. laugh.gif

wink.gif

Én is emlékszem az Ed Westwickes öltönyös hsz-edre. wink.gif Tetszett is, mert végre nem csak mi mondtunk róla véleményt (ami általában kimerül a sóhajtozásban és nyáladzásban).

Még mindig ugyanaz a véleményem egyébként. smileeee.gif
Amúgy megértem, látnátok mit szoktam művelni az Ashley Greene topikokban rohog.gif
Általában mindig tréfálok Orsival és beleveszem valahogy Ashley-t is, de még panasz nem érkezett. Orsi azt mondta nekem jókat mosolyog, nekem pedig így megéri smileeee.gif
Ashley hát öö, szerintem tudjátok mit gondolok róla. Vagyis, inkább úgy mondom, hogy remélem nem tudjátok. _nevet.gif laugh.gif

Kezdem én is nagyon nem kedvelni ezt a csajt, mármint amelyik mindenkivel fotózkodik. Mázlista...Ha lesz Paullal is közös képe, megkeressük és levadásszuk? rohog.gif

Na de lányok?! wink.gif

Azon a képen Lucyról pluszba dob egyet a kés. biggrin.gif Tetszik, hogy ott nem kislányos a tekintete. smileeee.gif

Felőlem lehet kislányos, vadmacskás, akármilyen, pasi szemmel mindig is nagyon wub.gif wub.gif

Oh, végeztél az évaddal? Nagyon belehúztál! w00t.gif 
Spencer és Toby tényleg aranyosak együtt. wub.gif

Aham, az elmúlt két napban ledaráltam kb 10 részt smileeee.gif
Hú, egy valamit kihagytam. Borzasztóan idegesített az intro, kb már a harmadik résznél. laugh.gif
Ez a zene, meg a megvalósítás, jaj. Tőlem olyan messze állt, mint ide Seattle. És az elég durva. rohog.gif

Én ott jöttem rá, hogy tuti lesz valami köztük, amikor együtt aludtak a hotel szobában. Látszott Spenceren, hogy igencsak zavarban van, aranyos volt. De, mikor elkezdték a különórákat, már akkor látszott, hogy van valami köztük, vagy legalábbis lesz. smileeee.gif

Nem hazudott neki, az volt a baja, hogy nem mondta el, hogy korábban mi volt közte és Jackie között. Aztán hirtelen megjelent a csaj a városban. Fú, én is féltékeny lettem volna a helyében.

De hát elmesélte a story-t, hogy megkérte stb. Vagy arra gondolsz, hogy ezt korábban kellett volna elmondania?
Én csak azért kérdeztem, mert ott Aria Ezra fejéhez vágta, hogy eddig Ő (mármint Ezra) volt az egyetlen pasi, aki nem hazudott neki. De nem is értettem Aria-t egyébként, az Ő kapcsolatukra miért releváns, hogy mi volt x éve Ezra életében? Jó, most megjelent az ex, de ez nem jelent semmit. Nem értettem miért gurult be ennyire, Ezra nem ugrott Jackie nyakába, vagy hasonló. wink.gif

Calebről nem mondtál semmit, van róla is valami véleményed?

Jó srác. Vele szimpatizáltam, mert ki tudta hozni Ashleyből, amit én is szerettem volna (látni). Ezt a csábos mosolyt. wub.gif
Teljesen más volt vele Hanna, mint Seannal. Seannal kb. nulla érzelem volt a kapcsolatukban, viszont ezzel a sráccal mintha nem is ugyanaz a Hanna lett volna. És nekem az utóbbi Ashley jobban tetszett. Jó volt látni Őt ilyennek, kár, hogy nem belém volt szerelmes. rohog.gif (Ez tréfa volt, bocsi. pardon.gif) Fürdőszobás résznél, amikor kiment az anyja, utána rendesen végigmérte a pasit, a kis ártatlan Hanna. acute.gif
Persze-persze laugh.gif

Igen, elég - hogy is mondjam think.gif - suták voltak, míg Ali rajtuk tartotta a kezét, azért voltak vele, mert ő volt a legerősebb, Ali emelte fel őket, segítette őket, és ugyanakkor ő is volt a leghátráltatóbb tényező az életükben...

Ali számomra ellenszenves karakter, nem szeretem az ilyen "uralkodó" típusú embereket, akik léptem-nyomon belerúgnak az első emberbe, zsarolnak, stb. Még a saját barátait is ostorozta, nem is egyszer. Egyedül Spencer mert vele szembeszállni. Azt viszont nem gondoltam volna, hogy Emily szerelmes volt belé, legalábbis, amíg ki nem derült igaz.
Lehet, hogy Ő emelte fel őket, de szerintem Spencernek volt igaza, hogy igazából nem nekik van szükségük Alire, hanem Allisonnak senki nélkülük.
Hát igen, irányították a saját életüket, az már más kérdés, hogy sült el olykor. rohog.gif
Hazudnak a szüleiknek, van, hogy egymásnak is, a titkaik pedig mindig felszínre kerülnek. Azt nem értem, hogy ők négyen miért nem bíznak meg jobban egymásban?

Számomra aki nagyon fura volt még, az Hanna barát barátja, a számítógép guru, hogy is hívják? think.gif
Lucas. Elején kedves volt Ashleyvel, majd amikor Ő nem akart vele járni, akkor indokolatlanul sz*mét volt. Itt a végén pedig ismét jó arc volt, amikor visszahozta Hanna szívszerelmét. smileeee.gif
2011. szeptember 27. 18:48 #91
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Lucy-nak új szerkesztője van. yahoo.gif
Gratulálok funny air_kiss.gif
4 felhasználónak tetszik: funny18, adry1415, Domcicc, csicsi20
2011. szeptember 27. 20:22 #92
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
És már új profilkép is van. beer.gif
El kell ismernem, nem rossz kép, Lucy tetszik nekem rajta, csak számomra a PLL promoshoot képeken még szebb. blush.gif
De, persze, te vagy a szerkesztő drága funny, ha Neked ez tetszik, akkor nekem is wink.gif
1 felhasználónak tetszik: adry1415
2011. szeptember 27. 20:29 #93
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.27. 18:48)
Lucy-nak új szerkesztője van. yahoo.gif
Gratulálok funny air_kiss.gif

Köszönöm szépen blush.gif

Idézet (Boscorelli @ 2011.09.27. 20:22)
És már új profilkép is van. 
El kell ismernem, nem rossz kép, Lucy tetszik nekem rajta, csak számomra a PLL promoshoot képeken még szebb. 
De, persze, te vagy a szerkesztő drága funny, ha Neked ez tetszik, akkor nekem is

Féltem, hogy nem tetszik, de majd meghallgatom a többiek véleményét is és ha nekik sem jön be akkor lecserélem. Együttműködő vagyok biggrin.gif

És akkor hoztam egy kis bulizós számot Lucy barátaitól főszerepben Lucy-vel heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc, csicsi20
2011. szeptember 27. 23:03 #94
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.09.27. 20:29)
Köszönöm szépen  blush.gif

Szívesen wink.gif

Féltem, hogy nem tetszik, de majd meghallgatom a többiek véleményét is és ha nekik sem jön be akkor lecserélem. Együttműködő vagyok biggrin.gif

De aranyos vagy. blush.gif
Szerintem ez is nagyon jó kép, klasszul kivágtad az eredetiből, nekem tetszik az eredmény wink.gif

És akkor hoztam egy kis bulizós számot Lucy barátaitól főszerepben Lucy-vel heart.gif

Képzeld, az a baleset történt, hogy elindítottam. Közben Johnny honlapján jártam, mert új képet kerestem profilképnek, és ott igaz mennek frankó számok mialatt böngészel. Na most elindítottam ezt is, és épp akkor kezdődött egy új szám, a honlapon. Ez a dal volt, az, és közben ezt a videót néztem, ahol viszont az elején nincs ének. Egy pillanatig azt hittem, hogy ezt a Johnny dalt fogják előadni.
Bár, révén, hogy Lucy a girl from Tennessee, így szinte kizártnak tartom, hogy ne ismerné ezt a számot. Áh, végre egy country rajongó, ezt nagyon bírom benne, és milyen jó, hogy én ezt megtudtam. wink.gif

Nem is tudom miért, de helyenként ez a szám, amit linkeltél, engem a Rain on me című dalra emlékeztet. De lehet tévedek smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, csicsi20
2011. szeptember 27. 23:20 #95
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.09.27. 23:03)
Szívesen wink.gif
De aranyos vagy. blush.gif 
Szerintem ez is nagyon jó kép, klasszul kivágtad az eredetiből, nekem tetszik az eredmény wink.gif

Akkor jó, de biztonság kedvéért vágtam ki az említett promokból is. wink.gif
Idézet
Képzeld, az a baleset történt, hogy elindítottam. Közben Johnny honlapján jártam, mert új képet kerestem profilképnek, és ott igaz mennek frankó számok mialatt böngészel. Na most elindítottam ezt is, és épp akkor kezdődött egy új szám, a honlapon. Ez a dal volt, az, és közben ezt a videót néztem, ahol viszont az elején nincs ének. Egy pillanatig azt hittem, hogy ezt a Johnny dalt fogják előadni.
Bár, révén, hogy Lucy a girl from Tennessee, így szinte kizártnak tartom, hogy ne ismerné ezt a számot. Áh, végre egy country rajongó, ezt nagyon bírom benne, és milyen jó, hogy én ezt megtudtam. wink.gif 
Nem is tudom miért, de helyenként ez a szám, amit linkeltél, engem a Rain on me című dalra emlékeztet. De lehet tévedek smileeee.gif

Hát nem is tudom. Lucy-s dal hamarabbi, de lehet, hogy van benne egy kis hasonlóság. Nekem mind a két dal tetszik blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc
2011. szeptember 27. 23:51 #96
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.09.27. 23:20)
Akkor jó, de biztonság kedvéért vágtam ki az említett promokból is.  wink.gif

Én úgy szoktam, ha több esélyes képem van, hogy kipróbálom mindet, profilképnek, és amelyik legjobban tetszik, úgy, hogy ki van téve, arra esik a választásom. Volt már úgy, hogy egy kép nagyon tetszett, arra gondoltam, hogy ez majd biztos jó lesz profilképnek, aztán mégsem lett olyan jó. smileeee.gif

Idézet (funny18 @ 2011.09.27. 23:20)
Hát nem is tudom. Lucy-s dal hamarabbi, de lehet, hogy van benne egy kis hasonlóság. Nekem mind a két dal tetszik blush.gif

Nekem ez a Lose Control nem annyira bejövős, de hallgatható még bőven. Szóval köszi szépen, Lucy gyönyörű benne wub.gif wub.gif
Viszont a Rain on me, az szerintem se vészes, sőt, kifejezetten nem is rossz. beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2011. szeptember 28. 01:52 #97
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Nincs most energiám hosszabb reagálásra, úgyhogy csak annyit, hogy szerintem nagyon szép a profilképen Lucy, a ruhát is szeretem, ami rajta van, bár nekem a promóképeken is tetszik. laugh.gif Sőt.
A dal tetszett, holnap majd tombolok rá és meghallgatom a többi belinkelt dalt is. Honnan ismerősek nekem ezek a srácok? think.gif
Gratulálok Funny! w00t.gif
1 felhasználónak tetszik: funny18
2011. szeptember 29. 05:21 #98
candice1997
candice1997
visszatérő vendég
Hozzászólás: 438
Csatolások: 91
Azonosító: 161276
Én nagyon szeretem őt heart.gif
2011. szeptember 29. 11:48 #99
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (Domcicc @ 2011.09.28. 01:52)
Holnap majd meghallgatom a többi belinkelt dalt is.

Hogy tetszettek? wink.gif

Ezt a videót most találtam, nem tudom láttátok-e, Ian születésnapján készült.
Nekem egy i love Lucy póló kéne, de még jobb lenne, ha Lucy viselne I love Bosco pólót rohog.gif

Nos íme, öhm, most megnéztem, Ian születésnapja valóban nem régen volt. És meg is lepődtem nem kicsit, mert nem tudtam, hogy Németországban született. smileeee.gif

2011. szeptember 29. 12:11 #100
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

Oh, tényleg, elfeledkeztem írni ide. A Rain Over Me egyébként szerintem azért tetszik jobban az embereknek, mert eladhatóbb formában készült, pedig igen hasonló a kettő. Nekem mindkettő tetszik, de meg kell valljam, Johnny Cash még jobban tetszett. rohog.gif Szeretem a számait, és A nyughatatlan című film is remek, Joaquin szerintem jól alakította Johnnyt.

Na de most már Lucyról beszéljek. biggrin.gif Én egy I love Ezria pólót kérek, ha lehet. laugh.gif Amúgy ezt a videót már láttam, de nem baj, többször is érdemes megnézni, Lucy nagyon édes, ahogy egész végig rág. blush.gif Iannek meg az a mosoly.. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok