Idézet (funny18 @ 2012.01.12. 22:25)
Igen eszméletlen csinos volt nálam is lekörözte az Ashley-ket. Valahogy most Ash Greene-nek nem jött be a ruhája, de attól függetlenül szép volt.
Igen, ez a ruha most olyan átlagos volt. Nem volt olyan jó, mint az
iHeartRadio-s.
De ahogy mosolygott, és a haja is, nagyon szép volt ismét, nekem tetszett.
Bár-bár tény, s való, én szerintem Lucy volt az est fénypontja. Ezzel a ruhával mindenkit elvarázsolt, ahogy néztem a fórumokon mindenhol a Lucy Hale PCA topik az egyik legnépszerűbb.
Főleg, hogy fotósok is
észrevették ám, amit én, vagyis, hát öö, ezért nem mertem írni a topikba. De ne nézzetek rossznak, ezt a képet nem én csináltam, tényleg van egy ilyen kép, nem vágtam ki funny képeiből.
A fotós az biztos, hogy 1) férfi 2) vendégem egy sörre
Azon tűnődtem, képeket látva, hogy mennyivel jobb pasinak lenni. Mármint, ne értsetek félre, most nem azért
De némelyik leányzó frizurája igazi mestermunka, gondolom, nem két percet kell előtte szenvedni a fodrásznál. Nekünk pasiknak jó, csak hajat mosunk beszárítjuk, egy kis állítás, és máris jó, fél óra maximum.
Favorite Cable TV Drama: Dexter, Game of Thrones, Pretty Little Liars, True Blood, White Collar
Erős mezőny és örülök, hogy nyertek. Személy szerint én szeretem a TB-t is nagyon, de ilyenkor valahogy egyértelmű amikor szavazni kell, hogy a PLL mindent visz.
Igen ezt megértem, mindenkinek van azért legnagyobb kedvence. Én is a Castle-re szavaztam volna, ha tudom, hogy kell.
De örülök, hogy díjat nyertek, nagyon jó az a sorozat is, nem igaz Dóri?
Ami ezt a mezőnyt illeti, ismerem mindegyik sorozatot, illetve, hallottam róluk, de egy részt se láttam az ellenfelek közül egyikből sem.
Mindenesetre, nagy nevek, valóban, és így még nagyobb elismerés, a PLL-nek, hogy nem gyenge mezőnyben kerültek ki győztesként.
És még egy videó. Lehet, hogy unjátok, de Shay hatalmas. A műsor előtt még videózik.
Shay nagyon jó fej.
Ezt a videót is köszönjük, eleinte azt hittem másik oldalán ATB ül.
De aztán beugortt, hogy mit keresne Ő ott.
Tényleg, volt is egy csoportképük a lányoknak, de Troian, hogy-hogy nem ment el?