Starity

Lucy Hale

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. december 04. 13:51 #161
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12072
Csatolások: 195680
Azonosító: 107508
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.04. 10:23)
Köszönöm szépen az infót. Nos tényleg, képei alapján abszolút meg lettem győzve, hogy Ő a magyar Sarah.
Az szép teljesítmény, ennyi nagy sztárt elkapni pár nap alatt, gratula Dóri. meghajolo.gif 
Dehogyis nem, nagyon jó képek lettek. wink.gif Igaz Évi? 
Oh, köszönöm. blush.gif friends.gif
Lucy-ra kicsit visszatérve, megnéztem a legújabb témában található képet. És már 3 éve is nagyon szép hosszú haja volt. blush.gif Ezt sikerült megállapítanom. tongue.gif

Igen ez így van. Nagyon jó képek lettek yes.gif
Én Robert Pattinson-t szerettem volna látni, de valahogy nem volt kedvem messzire elmenni egy talán miatt.

Igen, bár ez a cikk nekem nem nagyon tetszik. Nem szeretem ha Selenához hasonlítják. rolleyes.gif Sajnos abban az időben ez volt. blink.gif
2011. december 04. 14:15 #162
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5974
Csatolások: 135801
Azonosító: 67913
Idézet (funny18 @ 2011.12.04. 13:51)
Én Robert Pattinson-t szerettem volna látni, de valahogy nem volt kedvem messzire elmenni egy talán miatt.

Legközelebb gyere nyugodtan, bár Robert Pattinson (és más nagy sztárok) akkor is talán lesz, de Dóri és én nem wink.gif friends.gif

Idézet (funny18 @ 2011.12.04. 13:51)
Igen, bár ez a cikk nekem nem nagyon tetszik. Nem szeretem ha Selenához hasonlítják.  rolleyes.gif Sajnos abban az időben ez volt.  blink.gif

Igen, ezt megértem.
Selena mindenhol ott van, és mindenkit hasonlítanak hozzá. unsure.gif Legutóbb pl. Rachel Bilson-t láttam, szintén Kriszti által hozott újságban.
Mondjuk Ők ketten aztán szerintem tényleg nem hasonlítanak. Azt elismerem Lucy és Selena egy kicsit valóban hasonlítanak egymásra. De szerintem Lucy sokkal nőiesebb, jobb a stílusa, szebb a mosolya, és bájosabb is. wub.gif

Apropó 2008, előbb is be akartam linkelni, de elfelejtettem, ez a kedvenc képem róla. Hihetetlen jól sikerült. wub2.gif
2011. december 05. 10:38 #163
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Arra gondoltam, hogy mivel ismét nem jó a feltöltés, és szerintem a Télapó se tudja mikor javul meg, így pár képet megmutatok Lucy legújabb rendezvényes képei közül, a kedvenceimet. blush.gif
Eddig 19 van, legalábbis, az én forrásaimon, ebből kettő PLL cast kép. De a többit majd hozza nekünk funny wink.gif
Első - Második - Harmadik - és egy cast kép.
Nos lányok, szerintetek ki volt a legszebb? wink.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. december 09. 15:59 #164
- törölt felhasználó -    
Imádtam a Little pretty liars-ben!!
Nagyon szép hangja van, és szimpatiku aranyos lány!! smileeee.gif
2011. december 11. 11:56 #165
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Ismét én, ismét képekkel. blush.gif
Igazság szerint, nagyon megtetszett mindkettő, és úgy láttam, már régebben hoztam képeket (6 kerek napja biggrin.gif - de akkor rossz volt a feltöltés és nem tudhattam, hogy mikor javul meg, csak jót akartam blush.gif), úgyhogy arra gondoltam, hátha nem baj, ha ismét megosztok két fotót bájos Lucy-ról.

Az első képen nagyon elegáns wub.gif
A másodikon pedig Ashley-vel együtt, öhm, hát.. wub.gif
3 felhasználónak tetszik: nicol bellox, Domcicc, funny18
2011. december 14. 13:37 #166
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Nahát-nahát Lucy milyen hírt osztott meg twitteren. wink.gif
Most láttam, hogy a 2. évad fináléjában kiderül, ki is A valójában. Na erre kíváncsi leszek. smileeee.gif
2012. március 19-én lesz a finálé, plusz pár nap a felirat smileeee.gif

Köszi Lucy meghajolo.gif
2011. december 18. 23:49 #167
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.14. 13:37)
Nahát-nahát Lucy milyen hírt osztott meg twitteren. wink.gif 
Most láttam, hogy a 2. évad fináléjában kiderül, ki is A valójában. Na erre kíváncsi leszek.  smileeee.gif 
2012. március 19-én lesz a finálé, plusz pár nap a felirat smileeee.gif 
Köszi Lucy  meghajolo.gif

Igen nagyon kis pletykás. Jó nem is nyílt titok volt amit megosztottak velünk is. biggrin.gif
Végetért a 2. évad forgatása és ez meg is látszik a lányok külsején. Ashley ma debütált az új hajával és Lucy sem tétlenkedett. Ő is megosztotta a világgal az új haját. Nekem nagyon tetszik és ugyanolyan hosszú lett mint az enyém. laugh.gif Nagyon jól áll neki. heart.gif
Kép 1 és 2. A második képen feltűnik Tyler Blackburn (Caleb) is. biggrin.gif

Bosco: Mind a két kép amit hoztál szuper. Az első akkor készült amikor a Sugar Factory-ba mentek. Imádom a ruciját még mindig heart.gif
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc
2011. december 21. 23:31 #168
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2011.12.18. 23:49)
Igen nagyon kis pletykás. Jó nem is.  biggrin.gif

De egy picit azért mégis. tongue.gif

Végetért a 2. évad forgatása és ez meg is látszik a lányok külsején. Ashley ma debütált az új hajával

Ashley új haját én is láttam, és öhm, nagyon-nagyon tetszett. blush.gif
Szerintem hihetetlen jól áll neki. wub.gif Meg is lepődtem, bevallom.
És amikor ilyen aranyosan mosolyog, végem van. blush.gif
Nektek lányoknak annyi eszköz van a kezetekben, hogy feldobjátok a mi kedvünket. Nem ér. tongue.gif

Kép 1 és 2. A második képen feltűnik Tyler Blackburn (Caleb) is.  biggrin.gif

Öö, az Ő haja miben változott? blush.gif Én nem nagyon vettem észre, de lehet csak béna vagyok, de ezen a két képen, mintha ugyanolyan lenne, vagy mégse. think.gif

Bosco: Mind a két kép amit hoztál szuper. Az első akkor készült amikor a Sugar Factory-ba mentek. Imádom a ruciját még mindig heart.gif

Szívesen, örülök, ha tetszik. friends.gif
Hát-hát, a második zavarba ejtő volt, bevallom, becsületesen, de Lucynak már voltak idén olyan rendezvényei, ahol úgy jelent meg, hogy mi férfiak, zavarba jöttünk. Valójában, mindegyik ilyen volt. rohog.gif
Komolyra fordítva, nagyon szép, aranyos, dekoratív, elegáns, mégis rendkívül vonzó tüneményes lány. Lehetetlen nem imádni. blush.gif
Még a sorozatban is.

Na jó, mégis belinkelek néhány régi kedvencet, bár úgyis láttátok már, de nagyon jók, az egyik kutyás és a másik is az, és a harmadik pedig egy alvós. wub.gif És elismerem, képmániás vagyok. blush.gif
1 felhasználónak tetszik: nicol bellox
2011. december 23. 21:47 #169
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Nagyon jó lett az új profilkép. Nekem tetszik. wub.gif
És, Lucy lett a legmenőbb PLL lány, 671 rajongója van, at the moment, AshBenzo-nak pedig 662. wink.gif

Igen, tudom, fontos infó volt. rohog.gif De meg akartam veletek osztani, hogy megfigyeltem. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: kriszti145, funny18, Domcicc
2011. december 23. 21:59 #170
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2011.12.23. 21:47)
Nagyon jó lett az új profilkép. Nekem tetszik. wub.gif 
És, Lucy lett a legmenőbb PLL lány, 671 rajongója van, at the moment, AshBenzo-nak pedig 662. wink.gif 
Igen, tudom, fontos infó volt. rohog.gif De meg akartam veletek osztani, hogy megfigyeltem. blush.gif

Örülök, hogy ilyenekre figyelsz biggrin.gif Nekem is nagyon tetszik az egész promoshoot így muszáj volt berakni, de várom már az egyéni képeket is. wink.gif

Idézet (Boscorelli @ 2011.12.21. 23:31)
Öö, az Ő haja miben változott?  blush.gif Én nem nagyon vettem észre, de lehet csak béna vagyok, de ezen a két képen, mintha ugyanolyan lenne, vagy mégse. think.gif

Látszik, hogy pasiból vagy. Az ilyeneket nem veszitek észre. tongue.gif A haja hossza konkrétan, de szerintem egy kicsit a színe is bár elég rossz a kép. Ha lesz jobb majd észreveszed a változásokat. biggrin.gif

Idézet (Boscorelli @ 2011.12.21. 23:31)
Komolyra fordítva, nagyon szép, aranyos, dekoratív, elegáns, mégis rendkívül vonzó tüneményes lány. Lehetetlen nem imádni. blush.gif

Nem is említve a színészi játékát és a szép hangját. wub.gif
1 felhasználónak tetszik: Domcicc
2012. január 08. 18:05 #171
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Boldog és sikeres új évet itt is lányok. wub.gif beer.gif

Idézet (funny18 @ 2011.12.23. 21:59)
Örülök, hogy ilyenekre figyelsz

Én? Mindenre. tongue.gif Igazi detektív vagyok. rohog.gif

Látszik, hogy pasiból vagy. Az ilyeneket nem veszitek észre.

Hát öö blush.gif
De, mentségemre fel tudom hozni, hogy Ashley-ét észrevettem. w00t.gif Egyébként, továbbra is nagyon tetszik. blush.gif Vele kapcsolatban arra lennék egyszer kíváncsi, hogy milyen lenne, ha befestené a haját, bár, akkor a legutóbbi promoképhez hasonló képek teljes sötétségbe borulnának. biggrin.gif

De, most így belegondolva, elég sötét a háttér, a lányok ruhái is, és három lány hajszíne is. Egyetlen élénkebb szín AshBenzo hajszíne és a lányok bőrszíne. smileeee.gif
Persze, szerintem is nagyon jó kép ám, és nagyon köszi, le is lett mentve. wink.gif wink.gif

Nem is említve a színészi játékát és a szép hangját. wub.gif

Hűha, most visszaolvasva, 6 különböző módon, de valójában ugyanazt mondtam. biggrin.gif
Viszont igazad van, remek színésznő, és én is szeretem hallgatni a hangját wink.gif
Tyű, amikor a Run this town-t megmutattad, nem bírtam kikapcsolni a youtube lejátszómat, folyamatosan a újrajátszás gombot nyomogattam, mihelyst véget ért. smileeee.gif

Kicsit elkanyarodva, bevallom, némiképp függő lettem, most, hogy elkezdték vetíteni az új részeket, én is belehúztam, hogy behozzak egy kicsit a lemaradásomból. Na meg, kellett egy kis kikapcsolódás a tanulásból, és ez a sorozat most tökéletesnek bizonyult hozzá. Már S02E11 jön majd, eddig minden nagyon tetszik, szerintem, jó sorozat lett. thumbsup.gif
2 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc
2012. január 12. 09:18 #172
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Skacok, én sok újat most nem nagyon nagyon tudok mondani, Lucy, tegnapi rendezvényen, azta ohmy.gif wub2.gif

Szerintem, Ő volt a legszebb. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: funny18
2012. január 12. 21:44 #173
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2012.01.12. 09:18)
Skacok, én sok újat most nem nagyon nagyon tudok mondani, Lucy, tegnapi rendezvényen, azta ohmy.gif wub2.gif
Szerintem, Ő volt a legszebb. smileeee.gif

Igen szerintem is. Gyönyörű volt heart.gif És mázlisták voltunk, mert nem sokkal a rendezvény előtt már láthattuk a ruháját. Feltöltött Keegan (Toby) egy képet a twitterére ahol együtt pózoltak Lucyval.

Hatalmas gratulációm a lányoknak. Megnyerték a Kedvenc Kábel TV-s dráma díját pompom.gif Örülök, hogy az én szavazatom is hozzájárul ehhez. blush.gif

Íme a videó
4 felhasználónak tetszik: Domcicc, Boscorelli, csicsi20, nicol bellox
2012. január 12. 22:17 #174
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2012.01.12. 21:44)
Igen szerintem is. Gyönyörű volt heart.gif És mázlisták voltunk, mert nem sokkal a rendezvény előtt már láthattuk a ruháját. Feltöltött Keegan (Toby) egy képet a twitterére ahol együtt pózoltak Lucyval.

Hát, ez a ruha fenomenális volt. De igazából csak a kisasszony miatt, aki benne volt. Ennyire gyönyörűnek én még azt hiszem sose láttam. blush.gif
Ashley-k is ott voltak, nagyon csinosak voltak mindketten, de Lucy?! wub.gif wub.gif

Hatalmas gratulációm a lányoknak. Megnyerték a Kedvenc Kábel TV-s dráma díját pompom.gif

Részemről is grat. Azok alapján, amiket én eddig láttam, teljesen megérdemelten nyert a PLL, én is nekik adtam volna, bár, most nem ugrik be, kik voltak az ellenfelek. think.gif

Örülök, hogy az én szavazatom is hozzájárul ehhez.  blush.gif
friends.gif

Köszi a videót. wink.gif
3 felhasználónak tetszik: funny18, Domcicc, csicsi20
2012. január 12. 22:25 #175
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2012.01.12. 22:17)
Hát, ez a ruha fenomenális volt. De igazából csak a kisasszony miatt, aki benne volt. Ennyire gyönyörűnek én még azt hiszem sose láttam. blush.gif 
Ashley-k is ott voltak, nagyon csinosak voltak mindketten, de Lucy?!  wub.gif wub.gif 
Részemről is grat. Azok alapján, amiket én eddig láttam, teljesen megérdemelten nyert a PLL, én is nekik adtam volna, bár, most nem ugrik be, kik voltak az ellenfelek. think.gif
friends.gif
Köszi a videót. wink.gif

Igen eszméletlen csinos volt nálam is lekörözte az Ashley-ket. Valahogy most Ash Greene-nek nem jött be a ruhája, de attól függetlenül szép volt.

Kemény ellenfelek voltak:
Favorite Cable TV Drama: Dexter, Game of Thrones, Pretty Little Liars, True Blood, White Collar
Erős mezőny és örülök, hogy nyertek. Személy szerint én szeretem a TB-t is nagyon, de ilyenkor valahogy egyértelmű amikor szavazni kell, hogy a PLL mindent visz.

És még egy videó. Lehet, hogy unjátok, de Shay hatalmas. A műsor előtt még videózik. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc, csicsi20
2012. január 13. 19:25 #176
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2012.01.12. 22:25)
Igen eszméletlen csinos volt nálam is lekörözte az Ashley-ket. Valahogy most Ash Greene-nek nem jött be a ruhája, de attól függetlenül szép volt.

Igen, ez a ruha most olyan átlagos volt. Nem volt olyan jó, mint az iHeartRadio-s.
De ahogy mosolygott, és a haja is, nagyon szép volt ismét, nekem tetszett. wub.gif
Bár-bár tény, s való, én szerintem Lucy volt az est fénypontja. Ezzel a ruhával mindenkit elvarázsolt, ahogy néztem a fórumokon mindenhol a Lucy Hale PCA topik az egyik legnépszerűbb. rohog.gif

Főleg, hogy fotósok is észrevették ám, amit én, vagyis, hát öö, ezért nem mertem írni a topikba. De ne nézzetek rossznak, ezt a képet nem én csináltam, tényleg van egy ilyen kép, nem vágtam ki funny képeiből.
A fotós az biztos, hogy 1) férfi 2) vendégem egy sörre rohog.gif

Azon tűnődtem, képeket látva, hogy mennyivel jobb pasinak lenni. Mármint, ne értsetek félre, most nem azért biggrin.gif De némelyik leányzó frizurája igazi mestermunka, gondolom, nem két percet kell előtte szenvedni a fodrásznál. Nekünk pasiknak jó, csak hajat mosunk beszárítjuk, egy kis állítás, és máris jó, fél óra maximum. biggrin.gif

Favorite Cable TV Drama: Dexter, Game of Thrones, Pretty Little Liars, True Blood, White Collar
Erős mezőny és örülök, hogy nyertek. Személy szerint én szeretem a TB-t is nagyon, de ilyenkor valahogy egyértelmű amikor szavazni kell, hogy a PLL mindent visz.

Igen ezt megértem, mindenkinek van azért legnagyobb kedvence. Én is a Castle-re szavaztam volna, ha tudom, hogy kell. biggrin.gif
De örülök, hogy díjat nyertek, nagyon jó az a sorozat is, nem igaz Dóri? wink.gif

Ami ezt a mezőnyt illeti, ismerem mindegyik sorozatot, illetve, hallottam róluk, de egy részt se láttam az ellenfelek közül egyikből sem. blush.gif
Mindenesetre, nagy nevek, valóban, és így még nagyobb elismerés, a PLL-nek, hogy nem gyenge mezőnyben kerültek ki győztesként.

És még egy videó. Lehet, hogy unjátok, de Shay hatalmas. A műsor előtt még videózik. _nevet.gif

Shay nagyon jó fej. wink.gif
Ezt a videót is köszönjük, eleinte azt hittem másik oldalán ATB ül. rohog.gif
De aztán beugortt, hogy mit keresne Ő ott. biggrin.gif

Tényleg, volt is egy csoportképük a lányoknak, de Troian, hogy-hogy nem ment el? think.gif
2012. január 13. 20:15 #177
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2012.01.13. 19:25)
Igen, ez a ruha most olyan átlagos volt. Nem volt olyan jó, mint az iHeartRadio-s. 
De ahogy mosolygott, és a haja is, nagyon szép volt ismét, nekem tetszett. wub.gif 
Bár-bár tény, s való, én szerintem Lucy volt az est fénypontja. Ezzel a ruhával mindenkit elvarázsolt, ahogy néztem a fórumokon mindenhol a Lucy Hale PCA topik az egyik legnépszerűbb. rohog.gif 
Főleg, hogy fotósok is észrevették ám, amit én, vagyis, hát öö, ezért nem mertem írni a topikba. De ne nézzetek rossznak, ezt a képet nem én csináltam, tényleg van egy ilyen kép, nem vágtam ki funny képeiből.
A fotós az biztos, hogy 1) férfi 2) vendégem egy sörre rohog.gif

Írhattál volna egy két dicsérő szót. wink.gif Ezen igazából meg sem lepődök. A rendezvények nagy többségén mindig készülnek ilyen képek és tuti, hogy pasik csinálják. Mi csajok közelebbről láthatjuk a cipőket, a pasik meg a szép lábakat csodálhatják. Mindenki jól jár biggrin.gif

Könnyebb a pasiknak ez biztos, de azért ti is odafigyeltek magatokra akárcsak mi. Igen nem két perc alatt készülnek el, de azért szeretjük magunkat kényeztetni ki így ki úgy és azt is ha valaki értékeli. biggrin.gif

Igen ezt megértem, mindenkinek van azért legnagyobb kedvence. Én is a Castle-re szavaztam volna, ha tudom, hogy kell. 

Nem olyan bonyolult. Van a PCA-nak egy honlapja amin lehetett szavazni regisztráció nélkül, többször is. wink.gif

Tényleg, volt is egy csoportképük a lányoknak, de Troian, hogy-hogy nem ment el? think.gif

Igazából erre nem tudok választ adni. Talán új projekten dolgozott vagy csak szimplán nem akart részt venni benne vagy a barátjával töltötte az estét. Valamelyik biztosan közrejátszott, de azért láthattuk őt felvételről az este folyamán. biggrin.gif
2012. január 13. 20:47 #178
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2012.01.13. 20:15)
Írhattál volna egy két dicsérő szót.  wink.gif

A Radio-s rendezvényhez? Írtam. smileeee.gif
Hát őszinte leszek, szóhoz se jutok még mindig azok a képek láttán. blush.gif

Ezen igazából meg sem lepődök. A rendezvények nagy többségén mindig készülnek ilyen képek és tuti, hogy pasik csinálják. Mi csajok közelebbről láthatjuk a cipőket, a pasik meg a szép lábakat csodálhatják. Mindenki jól jár biggrin.gif

Hát igen, ha így vesszük, tényleg mindenki jól jár. Nekem a cipő eszembe se jutott. blush.gif
Lucy-é pedig olyan szép, öö, a cipője. biggrin.gif

Igen nem két perc alatt készülnek el, de azért szeretjük magunkat kényeztetni ki így ki úgy és azt is ha valaki értékeli.  biggrin.gif

Az biztos, én mindenképp értékelem. blush.gif

Nem olyan bonyolult. Van a PCA-nak egy honlapja amin lehetett szavazni regisztráció nélkül, többször is.  wink.gif

Köszönöm szépen wink.gif

Igazából erre nem tudok választ adni. Talán új projekten dolgozott vagy csak szimplán nem akart részt venni benne vagy a barátjával töltötte az estét. Valamelyik biztosan közrejátszott, de azért láthattuk őt felvételről az este folyamán.  biggrin.gif

Ühüm értem.
Én kicsit hiányoltam, főleg az első videónál, amit belinkeltél, négyből hárman ott vannak, kár, hogy Troian hiányzott. Azt hiszem, elég ritka az olyan rendezvény, amire mindannyian elmennek. Mert, ha jól emlékszem, tavaly a TCA-ról Shay hiányzott, vagy, nem? blush.gif
Comic-conra egyáltalán nem jár a PLL, de kár, az a rendezvény nagy kedvenc. smileeee.gif
De nem, milyen jó lenne egy PLL-es Comic-Con panel, mint volt tavaly TVD-ből is, szerintem jó lenne így együtt látni őket. smileeee.gif
2012. január 13. 21:07 #179
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
Idézet (Boscorelli @ 2012.01.13. 20:47)
A Radio-s rendezvényhez? Írtam. smileeee.gif

Speciel én nem arra a rendezvényre gondoltam, de mindegy.

Idézet (Boscorelli @ 2012.01.13. 20:47)
Ühüm értem.
Én kicsit hiányoltam, főleg az első videónál, amit belinkeltél, négyből hárman ott vannak, kár, hogy Troian hiányzott. Azt hiszem, elég ritka az olyan rendezvény, amire mindannyian elmennek. Mert, ha jól emlékszem, tavaly a TCA-ról Shay hiányzott, vagy, nem? blush.gif 
Comic-conra egyáltalán nem jár a PLL, de kár, az a rendezvény nagy kedvenc. smileeee.gif 
De nem, milyen jó lenne egy PLL-es Comic-Con panel, mint volt tavaly TVD-ből is, szerintem jó lenne így együtt látni őket. smileeee.gif

Igen tavaly Shay nem ért rá és Troian igen. Kár, hogy most kimaradt a jóból, de sajnos ez van. Volt fontosabb dolga is.

Eddig még nem voltak Comic-Con-on és szerintem ezután se lesznek pedig milyen jó lenne. smileeee.gif Winter Press Tour-ra viszont szoktak menni.

Egy kis videó megint a PCA-ról.
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, Domcicc
2012. január 13. 21:29 #180
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (funny18 @ 2012.01.13. 21:07)
Speciel én nem arra a rendezvényre gondoltam, de mindegy.

Elnézést, akkor félreértettem. Azt hittem arra gondolsz, hogy az ottani kommentáromba írhattam volna egy-két dicsérő szót. smileeee.gif
Azt hiszem, én a végén jövök majd, és megköszönök minden képet, és Lucy-t is megdicsérem, természetesen, hiszen káprázatos volt. smileeee.gif

Idézet (funny18 @ 2012.01.13. 21:07)
Egy kis videó megint a PCA-ról.

Aranyos. wink.gif
Hale kisasszony milyen lelkes. wub.gif
Azt hiszem, most nem egyezik az ízlésünk, nekem nem a Zöld lámpás a kedvenc szuperhősöm. smileeee.gif
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok