Az USA-ban és Kanadában már nagy sikereknek örvendő együttest, hazánkban még csak kevesen ismerik. Viszont a következő néhány percben ti is megismerkedhettek velük, ha tovább olvastok.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ismerkedj meg a Hot Chelle Rae-vel!
2011. július 17. 21:32
2011. július 17. 21:52
Én nem is olyan rég hallottam a Tonight Tonight Tonight című számokat,és kifejezetten tetszett.Kifejezetten olyan dal ami alatt felszabdulhat az ember,amit jó hallgatni.Nagy jövőt jósolok nekik.Ha így folytatják,befuthatnak.
2011. július 17. 21:55
NEm hallotam róluk, de szerintem sikeresek lehetnek!
2011. július 17. 22:23
A Tonight Tonightot már hallottam valamelyik zenecsatornán, és megtetszett első hallásra. Most, hogy újra meghallgattam, már imádom. 
A Bleed is tetszik.
Csak így tovább, nagyon jók.
A Bleed is tetszik.
Csak így tovább, nagyon jók.
2011. július 17. 22:23
De durva, hogy 2 napja írtam a cikket és kiadták. Ma már teljesen lemondtam róla, nem is gondoltam rá, most meg feljövök és leesett az állam.
Na de térjünk a lényegre. Véletlenül akadtam rájuk, csak böngésztem új zenéket keresve. Az AT40-re tévedtem, ahol a listát figyelve, láttam, hogy rajta van a Tonight, tonight című daluk. Egyből a youtube felé vettem az irányt, ahol meghallgattam, de először nem nyerte el a tetszésemet. Szerencsére nem adtam fel a keresést. Ráakadtam a Bleed című dalukra, ami után azonnali újraélesztésre volt szükségem, annyira tetszett.
Ezután nem tudom mit csináltak, hogy még jobban megszerettem őket, és már a Tonight, tonight is őrülten tetszett, de lényegtelen. Azóta állandóan csak őket hallgatom, egyik dalukat sem tudom megunni. Ryannek és Nashnek elképesztő hangja van, kár, hogy Nash inkább a gitározást részesíti előnyben. ♥ Ian és Jamie pedig szintén nagyon ügyesek. ♥ Ahogy egy interjúból tapasztaltam mindegyikőjük nagyon közvetlen és humoros. Aaannyira szeretem őket.
Na de térjünk a lényegre. Véletlenül akadtam rájuk, csak böngésztem új zenéket keresve. Az AT40-re tévedtem, ahol a listát figyelve, láttam, hogy rajta van a Tonight, tonight című daluk. Egyből a youtube felé vettem az irányt, ahol meghallgattam, de először nem nyerte el a tetszésemet. Szerencsére nem adtam fel a keresést. Ráakadtam a Bleed című dalukra, ami után azonnali újraélesztésre volt szükségem, annyira tetszett.
Ezután nem tudom mit csináltak, hogy még jobban megszerettem őket, és már a Tonight, tonight is őrülten tetszett, de lényegtelen. Azóta állandóan csak őket hallgatom, egyik dalukat sem tudom megunni. Ryannek és Nashnek elképesztő hangja van, kár, hogy Nash inkább a gitározást részesíti előnyben. ♥ Ian és Jamie pedig szintén nagyon ügyesek. ♥ Ahogy egy interjúból tapasztaltam mindegyikőjük nagyon közvetlen és humoros. Aaannyira szeretem őket.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

0 felhasználónak tetszik: