Olimpia 2012 - London
2012. július 26. 22:01
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Most olvasom a Kővágó Zolis híreket. Csalódott vagyok, mert benne is nagyon reménykedtem, de a saját hibájából nem lesz ott a játékokon. A sportolói hozzáállása nem tetszik, tudom, hogy bántja, de elvégre ő tette ilyenné a helyzetét. No hát, így végképp magyar diszkoszos nélkül maradtunk...
1 felhasználónak tetszik:
Appalache
2012. július 28. 16:57
meg van az első érme a magyaroknak Csernoviczki Éva Judo-ban egy Bronz érem!
2012. július 29. 19:18
Óóóó, már vártam a fórumtémát.
Na igen, hajrá magyarok. Drukkoljunk minden erőnkkel, legalább 2-3 aranyat hozzanak össze. Tegnap néztem az úszókat, bocsánatot kérek de szerintem iszonyatosan leszerepeltünk...Cseh Laci, és Gyurta még csak a döntőben sincsenek benne, ami azért elég elkeserítő. A judo-sokról azonban nem is gondoltam volna hogy ilyen ügyesek lesznek... Gratulálok Csernoviczki Éva bronzérméhez, nagyon-nagyon ügyes volt!!! Ma pedig ki is nyerte az ezüstérmet? Jaaa igen, Ungvári Miki. Ő is fantasztikusan küzdött, bár szerintem neki az aranyra is lett volna esélye.
Még csak 2 napja tart, de már van érem. Jók vagyunk.
Hajrá Magyarország!!!
Na igen, hajrá magyarok. Drukkoljunk minden erőnkkel, legalább 2-3 aranyat hozzanak össze. Tegnap néztem az úszókat, bocsánatot kérek de szerintem iszonyatosan leszerepeltünk...Cseh Laci, és Gyurta még csak a döntőben sincsenek benne, ami azért elég elkeserítő. A judo-sokról azonban nem is gondoltam volna hogy ilyen ügyesek lesznek... Gratulálok Csernoviczki Éva bronzérméhez, nagyon-nagyon ügyes volt!!! Ma pedig ki is nyerte az ezüstérmet? Jaaa igen, Ungvári Miki. Ő is fantasztikusan küzdött, bár szerintem neki az aranyra is lett volna esélye.
Még csak 2 napja tart, de már van érem. Jók vagyunk.
Hajrá Magyarország!!!
2 felhasználónak tetszik:
Minimanó94,
pillecukor3
2012. július 29. 19:31
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Annyira, de annyira szorítottam ma a vízilabdásainknak, de hogy kikaptunk 14-10 -re. Ahogy lőttünk egy gólt, azonnal egyenlítettek.
Mindenesetre hajrá kedden Montenegró ellen!!- ha minden igaz.-
2012. július 29. 19:55
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Nagy gratula Csernoviczki Évinek a bronz érmét.
Annyi biztos,hogy az első napi érmünket neki köszönhetjük.
Csodálatos volt!
És megérdemli a gratulációt Ungvári Miklósnak is.Hihetetlen,hogy egy pontot sem tudtak szerezni ellene,csak is a végső összecsapásnál.
Remélem,hogy aranyat hozunk ma még haza Szilágyi Áron által.Nagyon jól vív,ennek aranynak kell lennie.
Annyi biztos,hogy az első napi érmünket neki köszönhetjük.
Csodálatos volt!
És megérdemli a gratulációt Ungvári Miklósnak is.Hihetetlen,hogy egy pontot sem tudtak szerezni ellene,csak is a végső összecsapásnál.
Remélem,hogy aranyat hozunk ma még haza Szilágyi Áron által.Nagyon jól vív,ennek aranynak kell lennie.
2012. július 29. 20:18
Idézet (Minimanó94 @ 2012.07.29. 19:31)
Annyira, de annyira szorítottam ma a vízilabdásainknak, de hogy kikaptunk 14-10 -re. Ahogy lőttünk egy gólt, azonnal egyenlítettek.
Kikaptunk 14-10-re? Ne csináld..ez nem igaz. Pedig nagyon szurkoltam nekik. Na de hajrá kedden.
2012. július 29. 20:21
Mon.Harley ღ♥ღ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 802 Azonosító: 159358 offline |
Idézet (Minimanó94 @ 2012.07.29. 19:31)
ÓÓÓÓ! Ezt nagyon sajnálom. Minden esetre,
Kedden is szurkolok ezerrel!!!
Porcicca
2012. július 29. 20:30
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
A Csernoviczki Éva nagyon ügyes volt
Porcicca
2012. július 29. 20:58
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
ELSŐ ARANY!!!
Szilágyi Áronnak!!
szerk.: nagy örömben kihagytam, hogy kardvívás egyéniben.
Szilágyi Áronnak!!
szerk.: nagy örömben kihagytam, hogy kardvívás egyéniben.
11 felhasználónak tetszik:
FruzShina.,
PulyPuly,
gonzales7,
pillecukor3,
Johinna,
Lady Suzy,
Minimanó94,
Vampiregirl1,
An_d_a,
Rowan,
Törpemókus
2012. július 29. 21:02
Idén nagyon ügyesek a magyarok D Csak így tovább Alázzuk le őket! ^^
2012. július 29. 22:03
háá komolyan amikor a Szilágyi vívott elment az adás!
a szomszédnál sem volt nem tudtuk hogy megnyerte e vagy sem!aztán megnézte a szomszéd neten! és NYERT!!!
elég nagy vihar volt itt!
de végre van Arany érem is!
a Judós srácot háááá eléggé szívatták a döntőben maradjunk annyiba! a Grúz csinálta azt az egy gáncsolást az elején utána végig passzív volt és még csak figyelmeztetést sem kapott!
nem csodálom hogy csalódott a magyar srác! de azért szerintem szép az az ezüst!
a szomszédnál sem volt nem tudtuk hogy megnyerte e vagy sem!aztán megnézte a szomszéd neten! és NYERT!!!
elég nagy vihar volt itt!
de végre van Arany érem is!
a Judós srácot háááá eléggé szívatták a döntőben maradjunk annyiba! a Grúz csinálta azt az egy gáncsolást az elején utána végig passzív volt és még csak figyelmeztetést sem kapott!
nem csodálom hogy csalódott a magyar srác! de azért szerintem szép az az ezüst!
2 felhasználónak tetszik:
Bessie,
Boscorelli
2012. július 29. 22:08
Idézet (PulyPuly @ 2012.07.29. 21:02)
Idén nagyon ügyesek a magyarok D Csak így tovább Alázzuk le őket! ^^
Ez mondjuk túlzás,ami az úszást és a vizilabdát illeti,a korábbiakhoz képest csalódtam.
De én is örülök a szerzett érmeknek,ügyesek voltak.Remélem lesz még részünk további sikerekben.
2012. július 29. 22:23
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2012.07.29. 22:08)
Ez mondjuk túlzás,ami az úszást és a vizilabdát illeti,a korábbiakhoz képest csalódtam.
Ebben a kettőben én is csalódtam, bár vízilabdában szinte éreztem, hogy elvérzünk a szerbek ellen/bár khmm spanyol bíró és számtalan orrbaverés a szerbek kezéből, ítélet meg nuku/, mindenesetre Kemény Dénesnek gyorsan kell találni valami megoldást, mert innentől már nem szabad meccset veszteni.
Szilágyi Áron előtt pedig meghajolok
Hihetetlenül büszke vagyok rá és gondolom minden egyes magyar, bevallom közvetlenül a győzelme után mosolyogtam és sírtam egyszerre. Csodaszépen kardozott, minden elismerésem
2012. július 30. 11:53
Minden elismerésem Szilágyi Áronnak, aki meghozta a magyar csapat első aranyérmét. Iszonyat ügyes volt, nem gondoltam volna hogy már a 3. nap olimpiai bajnok is lesz a magyar csapat közt.
Karakas Hedvig pedig továbbjutott. (Utolsó pár másodperben sikerült neki...el se akartam hinni.. )
Karakas Hedvig pedig továbbjutott. (Utolsó pár másodperben sikerült neki...el se akartam hinni.. )
2012. július 30. 20:36
az mennyire szégyen már az Angolokra nézve hogy hibásan és más dallamokkal játszották le a Magyar himnuszt a Szilágyi érem átadásakor???
én élőben nem láttam az eredmény hirdetést csak másnap felvételről és először azt hittem rosszul hallok vagy a felvétellel van valami! de NEM!
látom azért egy kisebb nemzetközi "botrány" lett belőle amit jogosnak érzek!
én élőben nem láttam az eredmény hirdetést csak másnap felvételről és először azt hittem rosszul hallok vagy a felvétellel van valami! de NEM!
látom azért egy kisebb nemzetközi "botrány" lett belőle amit jogosnak érzek!
2012. július 30. 23:21
Johinnasólarljós |
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.30. 21:59)
háá sajnos az úszóink eddig nagyon leszerepelnek!
nem vagyok otthon nagyon úszásban de azért ettől többet vártam tőlük legalább egy bronz érmet! vagy döntős szereplést!
nem vagyok otthon nagyon úszásban de azért ettől többet vártam tőlük legalább egy bronz érmet! vagy döntős szereplést!
Teljesen jól érzed, mára sem ennyi járt volna ki, ebből sokkal több mindent lehetett volna kihozni.
Cseh Laci akárhogy is nézzük kőkeményen a világ élvonalába tartozik, és ha csak 2. helyen is, de ott volt minden világversenyen Phelps mögött, most pedig még döntőt sem produkált. Talán ő a legnagyobb csalódás eddig, bár Gyurtától is a tegnapi 4. hely /és nem kell szépíteni/ is elég gyenge, ma Katinka szépet úszott, meg is lepődtem, így még van miért reménykedni és szurkolni.
A mai napon még bosszús voltam a cselgáncs miatt, pláne amikor Hédi a román ellen játszott és bírói döntés szerint a román volt aktívabb, így ő jutott döntőbe. Szerintem baromira elnézték és most nem csak a magyar szemem "mondja" ezt, hanem ez szimplán nyilvánvaló volt.
2012. július 31. 10:42
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (Johinna @ 2012.07.30. 23:21)
Teljesen jól érzed, mára sem ennyi járt volna ki, ebből sokkal több mindent lehetett volna kihozni...
Azért ez ilyen formában nem teljesen igaz.
A világ úszó élvonala évről-évre változik, ezért is mondják mindig, hogy kinek hányadik ideje van az éppen aktuális évben. Legalábbis Eurosporton így megy, M1 kommentátora katasztrofális szerintem.
Laciban szerintem nagyon benne volt az a 400 vegyes blama, mert az-az egyik erős száma (egyetlen hosszú pályás vb aranya épp ebből a számból van), és elég könnyen kiesett belőle, pedig, ha megússza ugyanazt, mint idén májusban, Debrecenben, akkor 2. helyen jutott volna be a döntőbe. Az már más kérdés, hogy ott már ugyanaz az idő csak az 5. helyre lett volna jó, de legalább ott lett volna, és ha ötödikként ér célba, úgy, hogy mindent megtett, akkor egész egyszerűen volt négy jobb úszó..
200 pillangón szinte esélye se volt, engem is meglepett a dolog, Bence leúszta Őt, egy ideig azt hittem, Phelps is kiesik majd, de Ő odalépett az utolsó 50-60m-en. Azt nem tudom, mennyire volt benne az elrontott vegyes, de talán az Ő szereplése tényleg kicsit meglepetés, negatív értelemben, gondolom Ő is mást várt magától, nem is lehet könnyű feldolgozni, 3 olimpiai ezüst után.
Gyurta Dani esetében nagyot tévedtél. Ha megnézed az eredményeit, akkor látszik, hogy neki az igazi erőssége, a 200 mell, nem a 100. Ennek ellenére negyedik lett, úgy, hogy ezen a távon, három úszásból háromszor(!) javította meg az országos csúcsot. Négy éve ugyanebben a számban 24. lett 1:01.31-el, most a döntőben negyedik igaz, 59.53-al. Ezt az teljesítményt semmiképp se tudom gyengének nevezni.
De majd ma, a 200 mellen.
A judo meg sajnos olyan, mint a vízi és kézilabda, mármint, hogy a bíróknak túl nagy beleszólásuk van. Az ilyen sportokat kevésbé szeretem. Nem tudom én se, hogy hozták ki a románt győztesnek, maximálisan passzív volt, volt, hogy a bíró felállította őket, ő még ücsörgött többször is, és igazította a haját.
Az elődöntőbe jutott még csak azzal a győzelmével, nem a döntőbe. De mondjuk végül is ez mindegy is, lényeg, hogy sajnos a bírók döntöttek szegény Hédi sorsáról, ennél az éremfeldobásnak is több értelme van, ott még lehet a szerencse faktor, így meg, ha kifog ilyen bírókat, akkor ez van...
Tetszik eddig ez a londoni olimpia főleg, mert mi is jobban kezdtünk, mint Pekingben, és szerintem a végén is jobbak leszünk majd.
Egyedül a kínaiak, akik unszimpatikusak nekem, most is. Négy éve azt akarták elhitetni a világgal, hogy He Kexin és a többi kínai tornászlány betöltötte a 14-et, most meg jött egy kínai 15 éves lány, aki annyit úszik a 400m-es vegyes gyors szakaszán, mint Ryan Lochte? Én meg persze el is hiszem...
2012. július 31. 11:11
Lisa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 175495 offline |
Idézet (Mkb Veszprém @ 2012.07.26. 19:30)
Imádom az összes sportot énis
kézilabdát imádoom van kedvenc játékosod.??
kézilabdát imádoom van kedvenc játékosod.??
Van.
Kéziből Császár Gábor.
És Vívásból Szilágyi Áron.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.