Leighton üveggel támadt édesanyjára – vallotta Constance, aki szintén beperelte lányát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Leighton Meester rátámadt édesanyjára?
2011. július 26. 23:50
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline |
2011. július 26. 23:53
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Megőrít Leighton anyja! Még ő van felháborodva?
Ő volt az, aki elköltötte azt a pénzt amiből a gyereke lehet meg is gyógyulhatott volna!
Ő volt az, aki elköltötte azt a pénzt amiből a gyereke lehet meg is gyógyulhatott volna!
2011. július 27. 00:02
Ez undorító. Tuti, hogy kitalált, ha mégsem, akkor meg biztosan meg volt Leighton oka rá... azok alapján ,amiket olvasni erről a nőről, én már azért megtépném, hogy rám néz... -.-"
2011. július 27. 00:06
Lainieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 155248 offline |
Ez a nő nemnormális. Igaz, hogy a GG-ben egy gonosz/ördögi tinédzsert játszik, de Leighton ennél végül is nagyon kedves lány. Semmi botránya, semmi múlt, semmi. Én ezt nem hiszem el róla.
2011. július 27. 00:09
na ilyen anya nekem akkor se kellene ha tombolán nyerném... Leighton sosem az agresszív oldaláról volt híres és nem hiszem el amit állít az anyja. Azt megértem,hogy kiakadt én is kiakadtam volna.
2011. július 27. 00:20
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Lainie és mangooocskaa egyetértek.
2011. július 27. 00:29
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Nem ismerem ezt a Leighton-t de ez durva milyen egy szemét anyja van, bár annak sem nevezhető, aki a saját lányát bepereli.
2011. július 27. 00:39
Leighton-t nem így ismerjük, mindig is egy kedves, önfeláldozó lány volt. Az utóbbit például az öccsével "kamatoztatta" elég rendesen. Nem sokak hajlandóak lefaragni a milliókból, családjuk kedvéért. Inkább az jellemző a sztárokra ,hogy csak a hírnév miatt (!) nagy segély szervezeteket segítenek, hogy reklámozzák saját magukat. Nem hogy a saját rokonaiknak segítenének. Szégyen.
Azok után Leighton anyjának nem hiszek, amikor közölte ,hogy neki fodrászhoz kell menni hajat hosszabítani. No meg a plasztikai műtét sem maradhat el. Milyen anyuka az ilyen?!
Azok után Leighton anyjának nem hiszek, amikor közölte ,hogy neki fodrászhoz kell menni hajat hosszabítani. No meg a plasztikai műtét sem maradhat el. Milyen anyuka az ilyen?!
2011. július 27. 00:51
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Az eszem megáll! Annál a perlekedős cikknél még nem voltam ennyire dühös, de ez már több a sokknál! Leighton önzetlenül segít a kisöccsén, az a hárpia elszedi a pénzt, és még neki áll feljebb??!! Milyen világban élünk? Én kiállok Leigh mellett, az anyja egy idióta! -.-"
2011. július 27. 01:02
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2085 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 online |
Ez komolyan egy SZÜLŐ?! Még ha Leigh semmit sem törődne velük, még akkor sem lenne joga ilyen súlyos és minden valószínűség szerint koholt vádakkal illetni. Így meg aztán végképp nem fog több pénzt kapni, ha rossz fényt vet a lányára. Nem csak bunkó, de úgy látszik, kedvességen kívül másnak is híján van. Szegény Leight sajnálom csak, mert ilyen szülőt szerintem senki sem kívánna még az ellenségeinek sem.
2011. július 27. 01:24
az anyja pénzéhes, és saját magán kívül nem vesz figyelembe senkit sem
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.