Bye Bieber, Hey Grimmie
2011. augusztus 01. 11:09
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Ja és azt kihagytam, hogy gyönyörűen zongorázik. Nézzétek meg ezt a feldolgozást: http://www.youtube.com/watch?v=Xs1NBNj4EI0
Vagy ezt, ez a saját száma: http://www.youtube.com/watch?v=LdI13Ze8PzM
Vagy ezt, ez a saját száma: http://www.youtube.com/watch?v=LdI13Ze8PzM
2011. augusztus 01. 11:15
|
|
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline
|
Nem,nem fér meg, Justin takarodj! Szentem egy csomóan ennek nagyon örülnének. Jó, lesz aki majd sír meg ilyenek, de túl élik.
Am meg mindig is erre vártam, hogy valaki lesöpörje Miss Justint a színpadról. Köszönöm Istenem, hogy meghallgattad a kérésemet.
(am még nem söpörte le Justint, ezt tudom, de nem kell sok és ma-holnap Justin már csak emlék marad... már akinek
)
Am meg mindig is erre vártam, hogy valaki lesöpörje Miss Justint a színpadról. Köszönöm Istenem, hogy meghallgattad a kérésemet.
(am még nem söpörte le Justint, ezt tudom, de nem kell sok és ma-holnap Justin már csak emlék marad... már akinek
2011. augusztus 01. 11:23
|
|
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline
|
Szerintem sokkal tehetségesebb, mint Bieber-de ez csak saját vélemény, amivel nagyon sokan egyetértenek.
2011. augusztus 01. 11:42
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
inkább Grimmie mint Bieber
Christina nagyon tehetséges
2011. augusztus 01. 11:45
Na végre már azt várom amikor bibőrke amikor már tiszta roncs lesz akkor fogja mondani nem szeretnek már az emberek .
2011. augusztus 01. 11:53
|
|
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2705 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline
|
aztaa ezt a csajt már én is láttam szuper jó feldolgozásai vannak fent
gyönyörűen énekel
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Meggyilkolták a Top Gun: Maverick színészét
Brutális gyilkosság történt.
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Az Üvöltő szelek rendezője bánja, hogy nem mutatta meg Margot Robbie szőrös testrészét
Utólag kivágta a jelenetet.
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Előkerült egy régebbi videó az Off Campus sztárjáról - a rajongók totálisan felháborodtak
Felpörgött a rajongótábor egy podcast részlet miatt.

0 felhasználónak tetszik: