Bye Bieber, Hey Grimmie
2011. augusztus 01. 12:01
Christina rettentő tehetséges....jobb mint Rebecca Black
2011. augusztus 01. 12:07
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet
de a napjainkban híressé vált R&B
???
Íme egy tökéletes bizonyíték arra, hogy az emberek nem csak azt értelmezik teljesen félre, hogy mi az R&B és mi nem az.
Még ha az ember csak kicsit van képben, akkoris tudja, hogy az RnB már a kilencvenes években is bőven jelen volt, híres volt és virágkorát élte. De akkor még igazán nem mondtam semmit, csak -legalábbis eddig azt hittem- ez még a nagyon 'aligtudokvalamitazRnBről' embereknek is világos lehet.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Rhythm_and_blues
A tudás áldás.
Amúgy meg a témához szólva: ha ebben található a legminimálisabb RnB is, akkor én sün vagyok.
Idézet
A kérdés csak az, hogy Justin csillaga tényleg leáldozóban van, vagy megfér két tiniikon egymás mellett?
Ha csak kettő lenne, boldogok lennénk.
2011. augusztus 01. 12:07
BlackPrincess...stb.Like Daniel |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.09.25. Hozzászólás: 2523 Csatolások: 62 Azonosító: 135221 offline |
Majd meghallgatom!
2011. augusztus 01. 12:08
Christina sokkal tehetségesebb, mint Justin. Szóval szerintem elképzelhető, hogy lesz akkora sztár.
2011. augusztus 01. 12:10
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2001 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline |
Én Christinát már vagy 2 éve ismerem, imádom. Régebben enyém volt az adatlapja (delena3 néven), de törölték "Törölhető YouTube sztár" néven.. Na, íme, ki a törölhető YT sztár? D Christina. Remélem nagyon befut! ^^
2011. augusztus 01. 12:17
Istenem a Bieber fanok, nehogy már csak azért "senkizzék" le Christinát mert, azt mondják , hogy Biebert letaszítja. Hagyjuk már. Szerintem meg lesznek egymás mellett, mert mindkettő tehetséges. Christinának pedig gyönyörű hangja van, el kell ismerni. És szerintem nem fogja letaszítani "csak úgy" Justint. Pont.
2011. augusztus 01. 12:21
Nem kedvencem Christina, de hogy bíberkománál ezerszer tehetségesebb az is biztos. Christinát még mindig inkább ezerszer szívesebben látnám a viva tv-n percenként...Bár nem nézek vivát, de értitek...
2011. augusztus 01. 12:27
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Christina már nagyon régóta hallat magáról a youtube-on, szóval épp itt volt az ideje, hogy valaki rá tegye atyai kezét és segítse a karrierjét az meg hogy Dzsásztinnal mi van, hidegen hagy.
2011. augusztus 01. 12:30
K.Zsuzsikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 2103 Csatolások: 391 Azonosító: 127884 offline |
Néztem pár videót róla és a hangja tényleg szép. Zongorázni is szépen tud. Sokkal jobb mint Justin! Sok sikert neki a továbbiakban!
2011. augusztus 01. 12:31
nekem mind1 csak ne legyen olyan nyálas mint Justin
2011. augusztus 01. 12:54
Én akkor lennék elégedett ha egyiket se látnám
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.