Bye Bieber, Hey Grimmie
2011. augusztus 01. 12:54
LOVEAdam28új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.05. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 135678 offline |
én nemtom h ki ez a csaj.....de ha lekörözi Biebert akk imádom:)...........a hangja tuti 1000x jobb mint Dzsásztináé
2011. augusztus 01. 13:00
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Szeretem ezt a lányt!Nagyon tehetséges,szép,és nem egy 13-14 éves felkapott lány.Nem tudom,ki "fedezte fel",vagy magától tört-e föl a csúcsra.Ha az utóbbi,szerintem Biebert tutira lekörözi!
Csak ne legyen nagyképű,mint Bieber.Elismerem: Bieber valóban egy tehetséges gyerek,bár a hangja olyan mint egy lányé,de legalább nem hamis.Csak az a baj,hogy a tehetséges gyereket már nem látom benne,csak egy tinisztárt,akinek agyára ment a hírnév és a saját arcképe....
Csak ne legyen nagyképű,mint Bieber.Elismerem: Bieber valóban egy tehetséges gyerek,bár a hangja olyan mint egy lányé,de legalább nem hamis.Csak az a baj,hogy a tehetséges gyereket már nem látom benne,csak egy tinisztárt,akinek agyára ment a hírnév és a saját arcképe....
2011. augusztus 01. 13:01
Idézet (janet7 @ 2011.08.01. 12:07)
???
Íme egy tökéletes bizonyíték arra, hogy az emberek nem csak azt értelmezik teljesen félre, hogy mi az R&B és mi nem az.
Még ha az ember csak kicsit van képben, akkoris tudja, hogy az RnB már a kilencvenes években is bőven jelen volt, híres volt és virágkorát élte. De akkor még igazán nem mondtam semmit, csak -legalábbis eddig azt hittem- ez még a nagyon 'aligtudokvalamitazRnBről' embereknek is világos lehet.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Rhythm_and_blues
A tudás áldás.
Amúgy meg a témához szólva: ha ebben található a legminimálisabb RnB is, akkor én sün vagyok.
Ha csak kettő lenne, boldogok lennénk.
Íme egy tökéletes bizonyíték arra, hogy az emberek nem csak azt értelmezik teljesen félre, hogy mi az R&B és mi nem az.
Még ha az ember csak kicsit van képben, akkoris tudja, hogy az RnB már a kilencvenes években is bőven jelen volt, híres volt és virágkorát élte. De akkor még igazán nem mondtam semmit, csak -legalábbis eddig azt hittem- ez még a nagyon 'aligtudokvalamitazRnBről' embereknek is világos lehet.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Rhythm_and_blues
A tudás áldás.
Amúgy meg a témához szólva: ha ebben található a legminimálisabb RnB is, akkor én sün vagyok.
Ha csak kettő lenne, boldogok lennénk.
Én is néztem egy nagyot ezen
Idézet
a napjainkban híressé vált R&B
És még az a durva, hogy kiírják, hogy megtalálható rajta R&B dal, amit nagyon kétlek, mert meghallgattam pár dalát és mindegyik teljesen pop, semmi köze az R&B-hez, de a wikipedia-s linket nem hiszem, hogy bárki megnézné De lehet azért "napjainkban híres R&B", mert ma már mindent annak mondanak, egy pop számot is ma már simán le R&B-znek, ami tényleg elég idegesítő. Amit én se nagyon tudok behatárolni, azt inkább pop-nak mondom, mintsem Rhythm and Blues-nak
De azért remélem, hogy inkább őt fogják szeretni, nem Justint, mert tényleg van hangja a csajnak (am minek ebben a cikkben is benne lennie Bieber-nek? )
2011. augusztus 01. 13:17
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Szerintem is Christina a tehetségesebb
Hajrá
Hajrá
2011. augusztus 01. 13:24
BiankaBiebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 18 Azonosító: 140992 offline |
engem idegesít a csaj mert olyan erőltetteten énekel nembejövős de azért sok sikert neki. (: Justin meg mindig a csúcson lesz szóval..ezt értelmetlennek találom. mindegy.
2011. augusztus 01. 13:27
Tomasevic92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 235 Csatolások: 0 Azonosító: 124604 offline |
Bieber a csúcson maximum akkor lesz ha megmászik egy hegyet, a világ 4/5 része utálja ezt nem nevezném "csúcsnak"
2011. augusztus 01. 13:43
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline |
Ezek ketten azért más kategória. Bíbörnek élőben semmi hangja, a csaj viszont elég jól énekel. De Justint ettől függetlenül sztárolják, Christina meg valszeg sose lesz olyan népszerű, mint ő, hiába van sokkal jobb hangja(egyébként elég sok hasonlóan jó hangú csaj van youtube-on, szal ő se valami nagy különlegesség). külsőre meg mindkettő tucat.
2011. augusztus 01. 13:47
miért mindig mással kell összehasonlítani mindenkit?
Amúgy a csajnak tényleg jó hangja van és remélem hogy Őt többen fogják szeretni,mint a Justin Tehetségtelen Biebert!!
Amúgy a csajnak tényleg jó hangja van és remélem hogy Őt többen fogják szeretni,mint a Justin Tehetségtelen Biebert!!
2011. augusztus 01. 13:53
hát igen...."sok közük van egymáshoz",vagyis kb semmi.Én utálom justint,viszont a csaj szerintem nagyon tehetséges,és jó hangja van és nem mű,ahogy justinnak,szóval:sok sikert neki!(előre is bocsánat fanok,ez magánvélemény)
2011. augusztus 01. 14:03
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Vannak jó számai, nincs rossz hangja, de kicsit idegesítő és selena fedezte fel, hát... XD meg milyen képet vág mindig? Mint akinek kiütötték az alsó fogsorát xD
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.