A producerek, és ez által a rendezők nagy része is szeret A-listás, karrierjük csúcsán lévő színészekkel dolgozni. Tarantino sok minden más mellett ebben is különbözik az átlagtól. Neki is vannak természetesen kedvenc színészei, mint például Harvey Keitel, vagy Samuel L. Jackson, de emellett előszeretettel osztja ki a főszerepet hanyatló pályájú sztárokra, akik több-kevesebb sikerrel élnek az újonnan kapott PR-értékükkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tarantino, az újrafelfedező
2011. augusztus 05. 18:57
2011. augusztus 05. 19:47
Mindig is szerettem mint rendező és elismerem a munkáit és tehetségét.Az itt leírtak pedig csak bizonyítják hogy az utóbbiból van neki bőven.
2011. augusztus 05. 20:44
![]() |
blackpearlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.22. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 136930 ![]() |
nagyon jó rendező szeretem nagyon
2011. augusztus 05. 22:22
![]() |
Szimikelolúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 153669 ![]() |

2011. augusztus 06. 06:40
![]() |
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 ![]() |
Michael Madsen szerintem élete egyik legnagyobb hibáját követte el, amikor nem vállalta a szerepet a Ponyvaregényben.
Bár mondjuk én őt így is szeretem.
Tarantinoban az a jó, hogy a filmjein nem érzem azt a nagyon erőltetett hollywoodi ízt. Neki van egy saját stílusa, amiről akkor is felismered, ha véletlenül tudomásod sincs róla, hogy az ő filmjét nézed. Így róla valóban elmondható, hogy valami különbözőt, valami egyedit alkotott a munkásságával. Én nem bánom, hogy a legtöbbször nem A-listás hollywoodi színészeket látok a filmjeiben, hanem olyanokat, akiket egy kicsit mellőznek. Az itt felsorolt nevek miatta lettek igazán ismertek. Ő erre is képes. Komolyan mondom, Tarantino előtt le a kalappal.

Tarantinoban az a jó, hogy a filmjein nem érzem azt a nagyon erőltetett hollywoodi ízt. Neki van egy saját stílusa, amiről akkor is felismered, ha véletlenül tudomásod sincs róla, hogy az ő filmjét nézed. Így róla valóban elmondható, hogy valami különbözőt, valami egyedit alkotott a munkásságával. Én nem bánom, hogy a legtöbbször nem A-listás hollywoodi színészeket látok a filmjeiben, hanem olyanokat, akiket egy kicsit mellőznek. Az itt felsorolt nevek miatta lettek igazán ismertek. Ő erre is képes. Komolyan mondom, Tarantino előtt le a kalappal.

2011. augusztus 06. 10:20
![]() |
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 ![]() |
Tarantino egy mester, a kedvenc rendezőm. Minden tiszteletem neki, eddig még egy alkotásában sem csalódtam.
Szerintem ő a maga egyedi humorával és világnézetével egy külön Tarantino-műfajt teremtett.
Várom már az új filmet bár Kevint annyira nem szeretem, de azért hátha.

Várom már az új filmet bár Kevint annyira nem szeretem, de azért hátha.

2011. augusztus 06. 10:35
![]() |
Szimikelolúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.23. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 153669 ![]() |

Kapcsolódó sztárok

Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Selena Gomez és Zayn Malik összejött?
Szárnyra kelt egy pletyka róluk.

Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mit üzent neki Hailey Bieber a botrányukkal kapcsolatban
Selena Gomez elárulta, mi történt.

Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Hailey Bieber ismét üzent Selena Gomeznek
Újra reagált Selena Gomez szavaira.

Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
Ezért nem tudott aludni Paul Wesley és Ian Somerhalder a Vámpírnaplók forgatásán
A két színész elárult egy titkot.

Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Ian Somerhalder felesége mindenórás terhes: hamarosan megszületik a sztárpár második gyermeke
Babát vár a felesége.

Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Ez a véleménye Gigi Hadidnak Selena Gomez és Zayn Malik kapcsolatáról
Kiderült, hogy érez a modell.

Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Emily Ratajkowski és Harry Styles randizgat? Videó
Újabb pasira vetett szemet.

Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
Lady Gagát teljes sminkben fotózták le Harley Quinnként a Joker forgatásán
New Yorkban forgattak, ahol Lady Gagát is lefotózták.