Idézet (Clélia @ 2012.07.08. 00:52)
Én is szeretem a DareDevil-t de csak a képregényt ha nem tudják jól megfilmesíteni akkor inkább hagyják az egészet adják oda olyannak aki ért hozzá és remekelni fog
Igen Jennifer mint Elektra az is egy nagy szégyen volt éppen ezért mondom hogy jobban meg kellene csinálni,de olvastam is hogy már tervezik és Matt szerepére Josh Hartnett esélyes akit viszont én nem tartok elég jónak. Elektra egy erős karakter és remélem az új DD filmben nem egy vézna, divat csajt fogok viszont látni, és a vezér is remélhetőleg a helyére kerül
Én nem szeretem Ryan Reynolds-ot de a green lantern karaktert igen és azt sem neki kellett volna odaadni. Végre viszont egy igen jó választás Henry Cavill mint Clark Kent, Superman. Henry nem ismert, hasonlít is a karakterre, szimpatikus is és ez már egy jó kiinduló pont számomra
Már csak az új Arrow sorozatra leszek kíváncsi, mert örülök annak, hogy végre nem egy tejfölösszájú kapta meg a szerepet hanem egy olyan aki férfiasan néz ki
nem gondoltam hogy van rajtam kívül ezen a fórumon olyan aki nálam kritikusabb szemmel nézi a képregény filmeket!
nem láttam a Zöld lámpást nem is tervezem megnézni!
én is azt gondolom hogy be kellene fejezni a képregény hősök moziba történő betuszkolását!
sokszor szarul esik olvasni ezen filmek miatt a sok nagy tudású laikus és dilettáns szövegét a képregényekről és a képregény hősökről és az ezekből készült filmekről!
pedig ha tudnák hogy pl. Tony Stark mekkora egy képmutató karakter és néha tényleg egy szemét szuperhős!
de hááá Robert Downey jr.karakterébe úgy beleszeretett mindenki hogy kár minden szóért!
de igen nekem is tetszettek a Vasember filmek!
azért Stark nem teljesen ilyen mint a filmben nahh mindegy!
igen én is örültem Henry Cavillnek!
a Tudorok sorozatban láttam őt először ahol kedveltem a karakterét és őt magát is!