A híres brightoni csapat stábja szavak nélkül töltött fel két teljesen új videoklipet a fiúk VEVO-csatornájára. Az említett kisfilmek az Is It Me? és a Junk Of The Heart (Happy) című dalokhoz készültek.
A teljes cikkhez kattints ide!
A The Kooks két videoklippel tér vissza
2011. augusztus 20. 11:31
![]() |
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4452 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 ![]() |

2011. augusztus 20. 11:44
![]() |
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 ![]() |
"a srácok ehhez is összedobtak egy szintén igencsak ízléses videót." lehet hogy ízléses.. de ugyan olyan unalmas , közönséges zene / klip mint a többi... nincsen az embereknek annyi fantáziájuk hogy valami újat kitaláljanak !
2011. augusztus 20. 18:08
![]() |
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4452 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 ![]() |
láttam egy kommentelőt az egyik videó alatt, aki meg merte kockáztatni, hogy ez lesz a srácok eddigi legjobb albuma. őszintén: én egyszerűen imádom mind a két videoklipet. talán ezek a kedvenc videóim jelenleg az Ooh La meg a She Moves In Her Own Way-en kívül. Persze a többit is szeretem, de ezek a favoritok (ami a klipeket illeti).
Alig várom már, hogy szeptember 12-e legyen, még egy ok, amiért iskolába szeretnék már járni. (úristen, ez de stréberesen hangzott..)
Szóval szerintem mind a kettő 10/10.
paul
Alig várom már, hogy szeptember 12-e legyen, még egy ok, amiért iskolába szeretnék már járni. (úristen, ez de stréberesen hangzott..)
Szóval szerintem mind a kettő 10/10.

2011. augusztus 22. 14:07
![]() |
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 ![]() |
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, orgasm to my ears... :DDD Jöjjön már ki az a rohadt album!
P

2011. augusztus 22. 18:42
![]() |
Mrs. Frankenstein |
Idézet (nadee @ 2011.08.22. 14:07)
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, orgasm to my ears... :DDD Jöjjön már ki az a rohadt album!
P

aka eargasm (nekem is ez)

2011. augusztus 27. 11:54
![]() |
Strawberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.19. Hozzászólás: 228 Csatolások: 207 Azonosító: 129539 ![]() |
héé mi van itt? ezt nem hagyhatom,hogy azok legyenek többségbe akiknek nem tetszik!
Én imádom,és rohadt jó és áaajafsjkdhgkjdfg. :3
Én imádom,és rohadt jó és áaajafsjkdhgkjdfg. :3

Kapcsolódó sztárok

Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Bella Thorne-t eljegyezték - Elképesztő gyűrűt kapott
Több mint 10 karátos gyémántgyűrűt húztak az ujjára.

Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Megvan az első közös fotó Timothée Chalamet-ről és Kylie Jennerről
Új fotó a két hírességről!

Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Justin és Hailey Bieber Dél-Franciaországban turbékol - fotók!
Európában nyaral a két híresség.

Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Kiderült, mi van most Timothée Chalamet és Kylie Jenner között
Így áll jelenleg a kapcsolatuk.

Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Paloma Faith kiakadt A kis hableány láttán
Kifejtette véleményét az énekesnő.

Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Cuki képpel ünnepelte Tom Holland születésnapját Zendaya
Ismét elvitték a legédesebb pár címét.

Kate Hudson merész bikinis fotójától még a bátyja is kiakadt
Kate Hudson merész bikinis fotójától még a bátyja is kiakadt