Melyik (volt) a kedvenc meséd / rajzfilmed?
2012. május 08. 17:54
Fúúúú, a legnehezebb kérdés a világon. Tőlem ilyet nem szabad kérdezni. Megszállott rajzfilm-imádó vagyok, rengeteget szeretek. A régebbiek közül a Bátor, a gyáva kutya nagy kedvenc, illetve a Hey, Arnold, Johnny Bravo, Andy, a vagány, Született kémek. De arra ne kérjen senki, hogy egyet válasszak.
1 felhasználónak tetszik:
Vegas
2012. május 08. 17:56
Idézet (zsanata @ 2012.05.01. 15:45)
Aztán jött a Fox Kids - Jetix korszakom Három jóbarát és Jerry, Született kémek, Louie élete,Andy, a vagány, WITCH, Bigyó felügyelő. Bevallom nekem ez volt a kedvenc korszakom, és nagyon mérges lettem amikor átváltották Disney csatornára!
Juj, én ugyanezeket szerettem, és hasonló véleményen vagyok
2012. május 09. 09:06
Micimackó ; Oroszlánkirály ; Pokémon ; Mézga család és még sok más magyar mese volt, amit nagyon szerettem nézni. Meg még Bátor, a gyáva kutya, azt is szerettem nézni, meg a Johnny Bravot. És a régi Disney meséket is nézegettek egyszer-kétszer.
2012. május 10. 17:57
Totally Spies,A kis hableány 1,2,3,Aladdin 1,2,3 Szépség és a Szörnyeteg,Holly Hobbie és barátai
2012. május 10. 18:28
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Imádtam régen a Született Kémeket. Megszállott votlam!
Ezen kívül nagy rajongója voltam a következőknek is: Sharon naplója, Franklin, Andy a vagány, Mézga család, Arthur, Dóra, a felfedező, Hupikék törpikék, Bibi és Tina, Frakk, a macskák réme, A nagy ho-ho-ho hogász, Maya és Miguel, Kockásfülű nyúl. Úristen, alig tudtam őket összegyűjteni, de sikerült. (Úgy is kihagytam valamit...)
Most már visszagondolva olyan szívesen ülnék egész nap a TV előtt és néznék meséket.
Szerk.: Mondtam, hogy kihagytam valamit. Nagy kutatás után megkerestem ennek az aranyos mesének is a címét: Simsala Grimm. Régen imádtam a történeteit, de már kívülről fújtam
Ezen kívül nagy rajongója voltam a következőknek is: Sharon naplója, Franklin, Andy a vagány, Mézga család, Arthur, Dóra, a felfedező, Hupikék törpikék, Bibi és Tina, Frakk, a macskák réme, A nagy ho-ho-ho hogász, Maya és Miguel, Kockásfülű nyúl. Úristen, alig tudtam őket összegyűjteni, de sikerült. (Úgy is kihagytam valamit...)
Most már visszagondolva olyan szívesen ülnék egész nap a TV előtt és néznék meséket.
Szerk.: Mondtam, hogy kihagytam valamit. Nagy kutatás után megkerestem ennek az aranyos mesének is a címét: Simsala Grimm. Régen imádtam a történeteit, de már kívülről fújtam
2012. június 25. 07:57
Hú, jó kérdés. Nekem az ilyenek, mint a Kisvakond, Tom és Jerry, Mi újság a Futrinka utcában?, Mazsola és Tádé, No megállj csak!, és hasonló régi mesék.
2012. június 25. 12:11
Denalidetective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.04. Hozzászólás: 6318 Csatolások: 5685 Azonosító: 31534 offline |
rajzfilmsorozatok: A bolygó kapitánya, Cápali és Cápeti, Tom and Jerry, Kisvakond, Hupikék törpikék, Scooby Doo, Geronimo Stilton, Kacsamesék, Balu kapitány, Nils Holgersson
mesék: Oroszlánykirály, Pocahontas, Micimackó, Toy story 1-2, 101 kiskutya, Hófehérke, Hamupipőke, Robin Hood, stb., Szilaj a vadvölgy paripája, Hugó a viziló, Balto
magyarok közül pedig Vuk, Szaffi, Vili a veréb, Macskafogó (csak az első része), Egérút, Lúdas Matyi, Az idő urai
mesék: Oroszlánykirály, Pocahontas, Micimackó, Toy story 1-2, 101 kiskutya, Hófehérke, Hamupipőke, Robin Hood, stb., Szilaj a vadvölgy paripája, Hugó a viziló, Balto
magyarok közül pedig Vuk, Szaffi, Vili a veréb, Macskafogó (csak az első része), Egérút, Lúdas Matyi, Az idő urai
2012. június 25. 23:27
LeahRyanSverige♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 2318 Csatolások: 601 Azonosító: 142308 offline |
Amiket kiskoromban szerettem, azokat még mindig szívesen megnézem.
Legnagyobb kedvencek: Nils Holgersson, Andersen a mesemondó, Mézga család, Vuk, Tom és Jerry, Magyar népmesék, Saffi, Frédi és Béni, Hupikék törpikék, Varázslatos iskolabusz, Artur, Horseland lovasklub, Sharon naplója.
De biztos van még olyan amit nagyon szerettem
Legnagyobb kedvencek: Nils Holgersson, Andersen a mesemondó, Mézga család, Vuk, Tom és Jerry, Magyar népmesék, Saffi, Frédi és Béni, Hupikék törpikék, Varázslatos iskolabusz, Artur, Horseland lovasklub, Sharon naplója.
De biztos van még olyan amit nagyon szerettem
2012. június 25. 23:30
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline |
nagyoon sok volt de amékre alig emlékszek és szerettem az a Teletabik volt
Tom és Jerry Magyar népmesék
Tom és Jerry Magyar népmesék
2012. június 29. 19:24
A Született Kémek volt a nagy kedvencem.
De szívesen néztem a Magyar Népmeséket vagy Hupikék törpikéket.
De szívesen néztem a Magyar Népmeséket vagy Hupikék törpikéket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
A hatóságok idegenkezűséget sejtenek.