Mi a virághoroszkópod?
2012. november 11. 14:46
|
|
Miss Unknownvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 105 Csatolások: 65 Azonosító: 189505 offline
|
nefelejcs vagyok
2012. december 11. 22:52
margaréta, de egyáltalán nem igaz rám... pont az ellenkezője vagyok >.<
2012. december 22. 10:30
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nekem napraforgó jött ki, kicsit igaz is rám, meg nem is.
2012. december 26. 23:23
Orchidea vagyok. Félig-meddig igaz is rám. (:
"Uralkodója a Neptunusz
Érzékeny, kötelességtudó és zárkózott. Titokzatos és titoktartó. Igazi művészlélek, erős fantáziával, jó kézügyességgel, jó íráskészséggel. Nagyon erős az intuíciója, megérzi mások gondolatát, de még a közelgő tragédiát is. Misztikus képességei révén jó médium. Szívesen aláveti magát mások akaratának, mert fél az egyedülléttől. Még a személyiségét is hajlandó feladni, hogy azonosulhasson azzal, akit szeret. Közösségre vágyik, de sosem törekszik vezető szerepre. A háttérből figyeli az eseményeket, mindenről határozott véleménye van, de megtartja magának. Egyébként is nagyon tud titkot tartani. A háttérből segíti partnerét is. Ha a munkájában örömét leli, és a párja mellett biztonságban érzi magát, akkor boldog és elégedett.
A szerelemben hűséges és odaadó. Harmóniára törekszik, ennek érdekében akár a saját érdekeit is képes háttérbe szorítani. Nagyon fél a magánytól, ezért akkor is kitart a párja mellett, ha a szerelem elszáll, esetleg a másik kihasználja.
Tökéletes társa lehet: a Tátika."
"Uralkodója a Neptunusz
Érzékeny, kötelességtudó és zárkózott. Titokzatos és titoktartó. Igazi művészlélek, erős fantáziával, jó kézügyességgel, jó íráskészséggel. Nagyon erős az intuíciója, megérzi mások gondolatát, de még a közelgő tragédiát is. Misztikus képességei révén jó médium. Szívesen aláveti magát mások akaratának, mert fél az egyedülléttől. Még a személyiségét is hajlandó feladni, hogy azonosulhasson azzal, akit szeret. Közösségre vágyik, de sosem törekszik vezető szerepre. A háttérből figyeli az eseményeket, mindenről határozott véleménye van, de megtartja magának. Egyébként is nagyon tud titkot tartani. A háttérből segíti partnerét is. Ha a munkájában örömét leli, és a párja mellett biztonságban érzi magát, akkor boldog és elégedett.
A szerelemben hűséges és odaadó. Harmóniára törekszik, ennek érdekében akár a saját érdekeit is képes háttérbe szorítani. Nagyon fél a magánytól, ezért akkor is kitart a párja mellett, ha a szerelem elszáll, esetleg a másik kihasználja.
Tökéletes társa lehet: a Tátika."
2013. január 08. 17:24
én őszintén megmondom nem tudom
tudom de most komolyan
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Viszlát, Ben! Így változtatta meg a szerelmi tetkóját Jennifer Lopez
Igen, még közös tetkója is volt az exével.
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Az egyik fontos szereplő már biztosan nem tér vissza az Off Campus második évadában
Őt már bíztosan nem láthajuk az új részekben.

0 felhasználónak tetszik: