Mi a virághoroszkópod?
2013. június 26. 18:32
|
|
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline
|
Idézet (Ginuu @ 2013.06.23. 19:31)
Szép Tátika :S
Kék Liliom
2013. július 05. 14:52
|
|
Shawool LillaMrs.Shin Soohyun™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.22. Hozzászólás: 5613 Csatolások: 851 Azonosító: 165682 offline
|
Bazsarózsa,100% igaz.
2013. július 05. 15:06
Én rózsa vagyok. De egyáltalán nem jellemző rám.
Inkább Pipacsnak kéne lennem.
Inkább Pipacsnak kéne lennem.
2013. július 05. 22:22
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Bazsarózsa
és tényleg olyan vagyok ^^
2013. július 05. 22:55
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Idézet (stengerkitti @ 2013.07.05. 22:22)
Bazsarózsa
és tényleg olyan vagyok ^^
sorry... hülye vagyok
Orchidea de akkor is olyan
2013. július 07. 17:16
|
|
Rasi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 426 Csatolások: 83 Azonosító: 138488 offline
|
Napraforgó (aki a hónap 1., 10., 19., 28. napján született)
Uralkodója a Nap
Az 1-es virága nemcsak azt jelzi, hogy a szülött vágyik a napfényre, hanem azt is, hogy imádja a függetlenséget, rendkívül elszántan halad a célja felé, és mindig megtalálja a módját, hogy az élre kerüljön. Elismerésre vágyik, igyekszik a figyelem középpontjába kerülni.
Tele van tervekkel, ötletekkel és rendkívül lendületes, határozott és energikus, amit maga elé tűz célként, azt biztosan el is éri. Bár a környezete szemében meglehetősen önzőnek tűnik, valójában a szíve aranyból van, csak túl nyers a modora és a lobbanékonyságával is visszatetszést válthat ki azokban, akiknek "minden úgy jó, ahogy van". De az optimizmusa általában átragad a környezetére, és lelkesedésével végül magával tudja ragadni az embereket.
A szerelemben is állandóan lángol, imád flörtölni, aki megtetszik, azt egyszerűen "lerohanja", rázúdítja a szerelmét, de a túl szoros kötelékből mindig igyekszik szabadulni. Akkor hűséges, ha a párja felnéz rá, csodálja, s közben folyamatosan ébren tudja tartani a kíváncsiságát.
Tökéletes társa lehet: a Bazsarózsa, a Nefelejcs és az Orchidea.
Van benne vmi, de nem teljesen igaz
Uralkodója a Nap
Az 1-es virága nemcsak azt jelzi, hogy a szülött vágyik a napfényre, hanem azt is, hogy imádja a függetlenséget, rendkívül elszántan halad a célja felé, és mindig megtalálja a módját, hogy az élre kerüljön. Elismerésre vágyik, igyekszik a figyelem középpontjába kerülni.
Tele van tervekkel, ötletekkel és rendkívül lendületes, határozott és energikus, amit maga elé tűz célként, azt biztosan el is éri. Bár a környezete szemében meglehetősen önzőnek tűnik, valójában a szíve aranyból van, csak túl nyers a modora és a lobbanékonyságával is visszatetszést válthat ki azokban, akiknek "minden úgy jó, ahogy van". De az optimizmusa általában átragad a környezetére, és lelkesedésével végül magával tudja ragadni az embereket.
A szerelemben is állandóan lángol, imád flörtölni, aki megtetszik, azt egyszerűen "lerohanja", rázúdítja a szerelmét, de a túl szoros kötelékből mindig igyekszik szabadulni. Akkor hűséges, ha a párja felnéz rá, csodálja, s közben folyamatosan ébren tudja tartani a kíváncsiságát.
Tökéletes társa lehet: a Bazsarózsa, a Nefelejcs és az Orchidea.
Van benne vmi, de nem teljesen igaz
2013. július 15. 14:32
Bazsarózsa. Meglepő, de sok dologban magamra ismertem a leírásban. Érdekes.
2013. július 29. 15:53
|
|
Bae Hee Yeonpeαcнy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 9512 Csatolások: 28151 Azonosító: 189546 offline
|
Nefelejcs ^^ teljesen igaz
2014. április 11. 14:37
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
24.-én születtem, ami amúgy pipacs, de a 2+4=6 is az
Én abszolút pipacs vagyok.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Súlyos pénzekbe kerülhet Travis Kelce-nek egy félrelépés - Részletek Taylor Swift házassági szerződéséből
Drága lenne neki egy megcsalás.
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
The Boys sztárja fertőzést kapott egy szexjelenet forgatása közben
Megbetegedett a forgatáson.
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Nagyon úgy néz ki, hogy Ariana Grande összejött az egyik exével
Máris egy újabb kapcsolat a láthatáron.
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Már alig beszél egymással Ariana Grande és Cynthia Erivo?
Nagyon nagy barátoknak tűntek.
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Ilyen volt Taylor Swift és Travis Kelce esküvői meghívója - fotó!
Kiderült, milyen volt a meghívó.

0 felhasználónak tetszik: