Lady Gaga 2008 óta szerepel a médiában. Az elmúlt két évben hatalmas pálfordulást tett mind stílus, mind viselkedés és zene terén is. Sokan szeretik, sokan bírálják. Nézzük miért van ez!
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga a támadások középpontja
2011. szeptember 14. 22:00
2011. szeptember 14. 22:06
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
"amíg jó zenét csinál, addig nincs miért nem szeretni"
- Nade hol van már ez a jó zene?
Amúgy, ha azt a Yoü and I féle zenét csinálná, még el is tudnám viselni. Egyszer hallottam elejétől végig, meg 2x a közepétől. Erre nem mondom, hogy sz@r, de a többi ...
- Nade hol van már ez a jó zene?
Amúgy, ha azt a Yoü and I féle zenét csinálná, még el is tudnám viselni. Egyszer hallottam elejétől végig, meg 2x a közepétől. Erre nem mondom, hogy sz@r, de a többi ...
2011. szeptember 14. 22:08
Az utolsó bekezdés tette fel az i-re a pontot. Kiváló cikk, minden elismerésem!
2011. szeptember 14. 22:11
"annak azok, akik úgy érzik, hogy viselkedhet, öltözködhet akárhogyan, amíg jó zenét csinál, addig nincs miért nem szeretni." - és csak ennyi a lényeg.
2011. szeptember 14. 22:17
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Lady Gaga vitathatatlanul tehetséges.
Gyönyörű hangja van, régebben jó számokat és klippeket csinált.
De miért nem elég a tehetség? Miért kellenek a botrányok mellé?
Gyönyörű hangja van, régebben jó számokat és klippeket csinált.
De miért nem elég a tehetség? Miért kellenek a botrányok mellé?
2011. szeptember 14. 22:24
Nem kedvelem a nőt, de azt mindig is elismertem hogy van hangja! de az hogy a rajongói utáltatták meg velem, teljes mértékben igaz, no meg persze ő is rátett egy lapáttal mind erre. már maga a stílusa nem tetszik, sem zenében sem öltözködésben.a koppintgatásait, avagy az állítólagos tisztelgéseit sem tolerálom, detto mint ahogy a villantásait sem.de ahogy a cikkben is van, mindenkinek szíve joga, negatív, vagy pozitív véleményt alkotnia róla.ki szereti ki nem...
2011. szeptember 14. 23:29
CanDee most sem csalódtam benned. Gyönyörűen megírtad a cikket. Csak így tovább. Gagára visszatérve pedig teljes mértékben igazad van. Én hálás vagyok a sorsnak hogy Lady Gaga megszületett, mert a zenéje éltet & inspirál.
2011. szeptember 15. 01:08
Kokonuthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 12 Azonosító: 146549 offline |
Gratulálok a cikk írójának, szépen levezette Gaga eddigi rövidke, ám tartalmas pályafutását. Köszönjük szépen!
Személyes hozzáfűzendőm pedig, hogy sem Freddie Mercury, sem az AC/DC, de még Michael Jackson sem aratott osztatlan sikert a maga idejében, ma mégsincs olyan emberfia a földön, aki legalább egy-egy számát ne kedvelni valamelyiküknek.
Remlem, Gaga kisasszonyt nem törik meg ezek a "támadások", jó lenne megnézni az életéről, munkásságáról, dalairól készült mozifilmet megnézni majd nyugdíjas éveimben.
Személyes hozzáfűzendőm pedig, hogy sem Freddie Mercury, sem az AC/DC, de még Michael Jackson sem aratott osztatlan sikert a maga idejében, ma mégsincs olyan emberfia a földön, aki legalább egy-egy számát ne kedvelni valamelyiküknek.
Remlem, Gaga kisasszonyt nem törik meg ezek a "támadások", jó lenne megnézni az életéről, munkásságáról, dalairól készült mozifilmet megnézni majd nyugdíjas éveimben.
2011. szeptember 15. 06:12
Gaga valami iszonyatosan tehetséges <3 és klassz cikk lett, grat
2011. szeptember 15. 06:52
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline |
Nagyon jó a cikk!!! Gratu!!!
2011. szeptember 15. 06:56
KrysTianBrownúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.10. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 160355 offline |
Nagyon jó cikk! Szerintem vagy így vagy úgy, de mindenki szereti Gagát valahol. Olyan sokszínű, hogy mindenkinek tetszik legalább 1 száma!
2011. szeptember 15. 08:15
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
Végre egy értelmes cikk Gagáról Mindenesetre, ezeket én mind tudtam, nagy rajongó léván, de legalább így az is tudja, akit érdekelt egy kicsit
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.