A drága cuccok feltétlenül jobbak is?
2014. szeptember 30. 20:19
Ez nem igaz!!!Vagyis a legtöbb esetben igen, de ez nem teljesen így van.Van az a mondás,hogy olcsó húznak híg a leve.Nos,én ezzel sem értek teljesen egyet.Vegyük csak azt,hogy nekem kár van pár olcsóbb cuccom,köztük cipők is.És még teljesen ép állapotban vannak.De attól függ.Az ócska kínai papucs hamar tönkre mennek.Persze a kínai olcsó cuccok közt is vannak jók.De a drága se mindig jó.Az én apukámnam nemrég volt egy drágább cipője,ami nagyon hamar tönkre ment.Viszont a márkát is függ.Pl.cipőben a Rieker az jó.
2014. október 04. 17:57
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4787 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline |
Nem feltétlenül jobbak. Mert ha mondjuk veszel egy pl. 150 ezres telefont és kifogsz egy olyan szériát akkor az van hogy 1-2 héten belül bekrepál.
Ruháknál is van, egy olyan cipőt kifogsz aminél nem lehet észrevenni hogy rossz a ragasztás akkor kuka.
Szóval én nem értek ezzel a 'drága dolgok jobbak' mint az olcsók.
Ruháknál is van, egy olyan cipőt kifogsz aminél nem lehet észrevenni hogy rossz a ragasztás akkor kuka.
Szóval én nem értek ezzel a 'drága dolgok jobbak' mint az olcsók.
2014. október 04. 18:04
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 234 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline |
Szerény meglátásom szerint ez nem így van. Múltkor vettem egy drága cipőt (ne gondoljunk 160ezres multibakancsra, egy minőségileg megfelelő sportcipőre gondolok), rá másfél hónapra a talpa kezdett feltöredezni, a minta rajta (Linkin Park logo) pedig elkezdett kopni. Ugyanakkor kb. öt éve nem nő a lábam, akkoriban vetettem anyával egy olcsó, remek minőségű futócipőt, vele egyhuzamban egy ugyanolyan márkájú utcai cipőt, és semelyiknek semmi baja.
2014. október 14. 19:41
Miss.Elizabeth✨Focus✨ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.14. Hozzászólás: 1303 Csatolások: 9 Azonosító: 226085 offline |
ez...nem mindig igaz tapasztaltam, egyszer volt 1 márkás pólóm és pár nap után volt rajt 2 lyuk szóval...
2014. október 17. 18:08
Lukey-Pookeyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 161 Csatolások: 2 Azonosító: 234212 offline |
Szerintem egyeltalán nem!!
én legalábbis nem a márkáját nézem hanem hogy tetszik- e és nem feltétlenül jobb a drágább a drága is ugyanugy tönkre megy stb..
én legalábbis nem a márkáját nézem hanem hogy tetszik- e és nem feltétlenül jobb a drágább a drága is ugyanugy tönkre megy stb..
2015. július 20. 10:15
Nem feltétlenül. Volt, hogy a drága, márkás pólóm tönkrement egy hónap alatt, és olyan is, hogy az olcsó, névtelen ruhám kibírta évekig. Szóval nem lehet általánosítani.
2015. augusztus 07. 01:06
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline |
Igazándiból, vannak termékek amik okkal drágák, mert minőségi, mert bio (nem csak ruhákat fog be gondolom a cuccok szó). Most lehet, hogy ugyanolyan jó a permetes alma is, megmosom és spórolok, de akinek a lelkének jót tesz, az (v)egye ahogy akarja, nem? Ez a ruhák/egyéb téren is perfektül megállja a helyét, akinek tellik a tervezői (még mit nem) és márkás dolgokra, az gondolom azért veszi, mert jó indokkal drágák, de amiket felsoroltatok, lehetnek puszta véletlenek. Bár nem hiszem, attól függetlenül tartom a szavam, igen. A drága cuccok jobbak.
2015. augusztus 21. 23:38
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Van olyan márka, ami TÉNYLEG jó, és drága. Az megéri. De ma már, ha bemész egy turkálóba, néhanapján jobb cuccokat találsz, mint egy neves üzletben...
2016. július 31. 15:28
Tapasztalatból mondom, ez terméktől függ. Kínában tudnak elég silány minőségű cuccokat előállítani, ugyanakkor már nem egyszer fogtam ki olyan ruhát, amely már évek óta megvan, kifogástalan állapotban. Ezekben az üzletekben inkább az zavar, hogy nehezen találok a stilusomnak megfelelőt.
Másrészről én sajnálok tízezernél többet kiadni egyetlenegy ruhadarabra, legyen az bármennyire strapabíró.
Szerintem egy 35 ezer forintos felsőtől már elvárható lenne, hogy kimossa, kivasalja saját magát, majd összehajtogatva önállóan bevonuljon a szekrényembe.
Másrészről én sajnálok tízezernél többet kiadni egyetlenegy ruhadarabra, legyen az bármennyire strapabíró.
Szerintem egy 35 ezer forintos felsőtől már elvárható lenne, hogy kimossa, kivasalja saját magát, majd összehajtogatva önállóan bevonuljon a szekrényembe.
2017. január 07. 17:45
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline |
Nagyban termék függő. Évek óta a kínaiban vásárlom a bokacsizmáimat, mert azok nálam két évig biztos hogy bírják, ha kell 3 évig is. Viszont sportcipőket szívesebben veszek a Nike-ba, vagy a Puma-ba, mert azok tényleg strapabíróak.
Ugyanez a helyzet a kozmetikai dolgokkal is. Csak mínőségit vásárlok, mert nem mindegy, mit kenek fel a bőrömre.
A drága cuccok nem feltétlenül jobbak. Nem mindig a minőséget, hanem a márkát fizeted értük.
De hát kinek mi.
Ugyanez a helyzet a kozmetikai dolgokkal is. Csak mínőségit vásárlok, mert nem mindegy, mit kenek fel a bőrömre.
A drága cuccok nem feltétlenül jobbak. Nem mindig a minőséget, hanem a márkát fizeted értük.
De hát kinek mi.
1 felhasználónak tetszik:
Emeloverr.
2017. február 06. 15:37
Nem feltétlenül !!!! Egy olcsó cucc és lehet mondjuk szép , csinos meg minden
2017. február 17. 20:14
Nem......
Azért van annyira fent az ára, hogy azt higyék az emberek hogy "biztos azért kerül ilyen sok pénzbe mert nagyon jó minőségű" és például vesznek egy rúzst és nem tartós, nincs színe stb. stb.
Azért van annyira fent az ára, hogy azt higyék az emberek hogy "biztos azért kerül ilyen sok pénzbe mert nagyon jó minőségű" és például vesznek egy rúzst és nem tartós, nincs színe stb. stb.
2017. március 10. 09:19
Emeloverr. |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.03.07. Hozzászólás: 939 Csatolások: 91 Azonosító: 262863 offline |
Termékfüggő...
2017. március 13. 00:03
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Én még nem csalódtam drágább holmiban, legyen az akármi, viszont olcsóbbak között is akadt olyan, amit semmire se cserélnék.
Így inkább úgy fogalmaznék, hogy ami drágább, az általánosságban jó minőségű, de mégsem éri meg minden esetben az olcsóbb helyett megvenni, mivel van, ami ugyanazt nyújtja tizedannyiért, hiába jó a drága. Körültekintőnek kell lenni, és nagyon jó kis spórolásokat lehet összehozni.
Így inkább úgy fogalmaznék, hogy ami drágább, az általánosságban jó minőségű, de mégsem éri meg minden esetben az olcsóbb helyett megvenni, mivel van, ami ugyanazt nyújtja tizedannyiért, hiába jó a drága. Körültekintőnek kell lenni, és nagyon jó kis spórolásokat lehet összehozni.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.