Lea Michele tanítana
2011. szeptember 24. 21:16
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
Most akkor nem úgy volt, hogy senki sem megy sehová ?! : http://starity.hu/magazin/17956-glee-senki-sincs-kirugva/ Én már nem értem mi van. Amúgy meg már ezt is elmondta valamelyik cikkben...
2011. szeptember 25. 11:45
|
ZLS1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.06. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 150661 offline
|
zavodni
Én is pont ezen gondolkodtam. Ezt most nem értem :S Azt írta, h Ryan Murphy nyilatkozott, h az, hogy elhagyják a Glee-t, csak egy rossz reklámfogás volt. Komolyan, ne játszon már ez a valaki, aki írta a cikket az idegeimmel!
Én is pont ezen gondolkodtam. Ezt most nem értem :S Azt írta, h Ryan Murphy nyilatkozott, h az, hogy elhagyják a Glee-t, csak egy rossz reklámfogás volt. Komolyan, ne játszon már ez a valaki, aki írta a cikket az idegeimmel!
Kapcsolódó sztárok
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Tom Holland édes becenéven szólítja Zendayát
Több beceneve is van.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Kendall Jenner próbálja megóvni Jacob Elordit a Kardashian-élettől
Igyekszik távol tartani az őrülettől.
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Bella Hadid súlyos elszigeteltséggel és depresszióval küzd
Nehéz időszakon van túl a modell.

0 felhasználónak tetszik: