A Glee sorozat sztárja a harmadik évad végén távozik a sorozatból, azonban már most a visszatérésen gondolkozik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lea Michele tanítana
2011. szeptember 23. 15:20
Lea az egyetlen, akinek kicsit sem kéne félnie a jövőjét illetően. Szerintem egy kicsi aggódás benne is van, hogy mi lesz a Glee után. A felkéréseit tkintve igen szép kis karriert épített, semmi izgulnivalója nincs. Rachel diákként is idegesítő, nemhogy tanárként. És nem hiszem, hogy Murphy úr engedné, tekintve, hogy pár hónappal ezelőtt a fél kasztot ki akarta rúgni
2011. szeptember 23. 16:33
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Hát, nem tudom nagyon, milyen lenen tanárként...
2011. szeptember 23. 19:39
|
|
MissMusic110{ Be Positive } |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 1228 Csatolások: 987 Azonosító: 127832 offline
|
ez egy jó ötlet
2011. szeptember 23. 20:30
Rachel karakterének nem állna jól, ha tanár lenne, legalábbis nekem furcsa. Neki a csillogás való, szerintem az lenne a legjobb, ha beteljesülne az álma, a Brodway *.*
Ugyanúgy, mint Leának. Biztos vagyok benne, hogy a Glee után nem fog eltűnni; remélem még híresebb is lesz, mert megérdemli!
Ugyanúgy, mint Leának. Biztos vagyok benne, hogy a Glee után nem fog eltűnni; remélem még híresebb is lesz, mert megérdemli!
2011. szeptember 24. 19:12
|
|
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline
|
Szerintem semmiképpen se tűnjön el... maradjon meg énekesnő, mivel szenzációs hangja van, örülnék, ha írna saját számokat, abból legalább megismerném a stílusát...
Kapcsolódó sztárok
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
Olivia Wilde elárulta, miből jött rá, hogy vége a házasságának
2020-ban ért véget a kapcsolatuk.
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Összejött a kollégájával az Off Campus sztárja?
Románc alakulhatott a forgatáson.
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Selena Gomez férjének frizurája kiborította a rajongókat
Félig kopasz lett vagy átverés?
Hosszú idő után párként jelent meg a vörös szőnyegen Zendaya és Tom Holland
Hosszú idő után párként jelent meg a vörös szőnyegen Zendaya és Tom Holland
Négy éve nem léptek együtt a vörös szőnyegre.
Zokogott a fia ballagásán: fotók a meghatódott Jennifer Lopezről
Zokogott a fia ballagásán: fotók a meghatódott Jennifer Lopezről
Az énekesnő ott szurkolt a ballagáson.

0 felhasználónak tetszik: