Vastag Csaba összetörte barátnője szívét, aki ezért az erkélyről dobálta ki az énekes ruháit. Röviden erről szól a fiú következő klipje.
A teljes cikkhez kattints ide!
Vastag Csaba már tudja
2011. szeptember 23. 17:46
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
gitano ezt már megvalósította egyszer...
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. szeptember 23. 18:08
hát nem nagyon köt le a csabika XD
thunderbird
2011. szeptember 23. 18:24
már nagyon várom, a szám nagyon jó, és Csabi biztos fogja hozni a szokásos nagyszerű formáját
tehát sok sikert Csabi
2011. szeptember 23. 18:28
|
|
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9535 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline
|
Miért van az, hogy az X-Faktor alatt szinte mindenki istenítette őt, de mióta nyert már többségében "utálom, kit érdekel?" szintű hozzászólásokat lehet olvasni a róla szóló cikkekkel kapcsolatban? Ez az irigység vagy csak ennyire taszító a népszerűség?
Én kíváncsian várom a klipet. Kicsit nekem is csalódás volt a műsor után Csabi, mert a legtöbb száma tipikusan tucatdal, de a tesójával közös dal megtörte a jeget. Azt imádtam. Én még mindig nagyon szeretem. Remélem sikerül megtalálnia a tökéletes egyensúlyt a saját egyénisége és a rajongók elvárása között. Bár én úgy vagyok vele, hogy inkább csak a saját egyénisége legyen a meghatározó, mert az igazán Csabis és akkor tényleg imádom. Nagyon örülnék, ha ez a dal és klip ilyen lenne.
Én kíváncsian várom a klipet. Kicsit nekem is csalódás volt a műsor után Csabi, mert a legtöbb száma tipikusan tucatdal, de a tesójával közös dal megtörte a jeget. Azt imádtam. Én még mindig nagyon szeretem. Remélem sikerül megtalálnia a tökéletes egyensúlyt a saját egyénisége és a rajongók elvárása között. Bár én úgy vagyok vele, hogy inkább csak a saját egyénisége legyen a meghatározó, mert az igazán Csabis és akkor tényleg imádom. Nagyon örülnék, ha ez a dal és klip ilyen lenne.
2011. szeptember 23. 18:37
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Nemértem, h miért izéltek, h Csabi szar me gminden jolvan at még elfogadom,h vki aszondja,h neki nem szimpatikus, de véleményem szerint azt nem mondhatja sneki,h tehetségtelen különben az x faktort sem ynerte volna meg és sziirtesi nem őt váalsztota volna a madách szinházban a főszereplő. fáraó szerepére.
ennyire irigynek nemkéne lenni. vki tehetséges vmibne és akk máris szekálni kell.. -.- nah mind1 mindenesetre én már naon várom végig követtem az egészet mert csabi tomi hivatalos odllán meg a zene.hu-n is aták,h épp mik történnek a forgatáson. és szerintem a klipp vmi rohadjó lesz és a szám is az
már anon váromm. (am aszondta csbai,h már jövhétre vszinüleg kséz is lesz)
)
House Of Wax
2011. szeptember 23. 18:41
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Kíváncsi leszek a klippre
az olvasottak alapján . Persze a szám is nagyon izgat hoznak ki belőle, h mit
2011. szeptember 23. 18:48
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Már várom a klipet.
2011. szeptember 23. 18:58
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
hát kíváncsi vagyok rá
2011. szeptember 23. 18:59
Mindig is szerettem az X-Faktorban is,szerintem nagyon jó hangja van.És a tesójával való közös daluk pedig tényleg fantasztikus lesz,erre a számra pedig nagyon kíváncsi leszek,a klipre és a dalra is.Remélem nem rossz...én bízok benne.És sok sikert Csabi!!!
2011. szeptember 23. 19:03
|
|
Mon.Harley ღ♥ღ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 802 Azonosító: 159358 offline
|
Hát én már baromira várom, hogy megnézhessem!!!
) Imádom Csabit, tényleg nagyon kíváncsi vagyok erre a legelső klippre!!
De egyet tudok már előre: Azt, hogy biztosan SZUPERjóra sikerült!!
)) Mon. =))
Kapcsolódó sztárok
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Frizuraváltás - Selena Gomez átfestette a haját
Kipróbált egy új hajszínt.
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
Ez lett a sárdobálásból: most így áll egymáshoz Joe Jonas és Sophie Turner
A híresség mesélt az exéről.
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nagyon édes! Ez volt Callum Turner reakciója, amikor meglátta a menyasszonyát, Dua Lipát
Nemrég házasodtak össze.