Emberi vérben fürdik Lady Gaga – állítja a londoni Intercontinental Hotel egyik alkalmazottja, aki nagy mennyiségű vért talált az énekesnő szobájában.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga vérben fürdik!
2011. szeptember 28. 16:46
2011. szeptember 28. 16:47
Ha tényleg igaz sem lepődök meg rajta.
2011. szeptember 28. 16:48
ha ez tényleg igaz és nem csak egy pletyka akkor ez durva
2011. szeptember 28. 16:52
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline |
Lady Gaga, hát igen tőle minden kitelik. Erre már csak azt mondom hogy szánalmas.
2011. szeptember 28. 16:52
Aha, szóval ez a fontosabb...-.- Amikor beküldtem még nem jelzett hírt róla...
2011. szeptember 28. 16:53
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Hát elég szerencsétlen ha csak ezzel tud már a lapokra kerülni
2011. szeptember 28. 16:53
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Jesszusom!!!
Na jól van Gaga! Nálam most mentél túl az emberség minden határán. Ez undorító, ízléstelen, gusztustalan, gyomorforgató!
Nem tudom, hogy ez a nő micsoda/kicsoda, de az biztos, hogy nem normális és embernek sem mondanám.
Fujjj basszus! Gagában végleg csalódtam. Eddig mindig reménykedtem, hogy visszatér a régi imidzséhez, talán egyszer csinál valami norálisat, esetleg megint megszeretem.
De most végleg hatalmasat esett a szememben, nálam betelt a pohár.
Gaga innentől fogva nem igazán tudok majd rád emberként tekinteni.
Na jól van Gaga! Nálam most mentél túl az emberség minden határán. Ez undorító, ízléstelen, gusztustalan, gyomorforgató!
Nem tudom, hogy ez a nő micsoda/kicsoda, de az biztos, hogy nem normális és embernek sem mondanám.
Fujjj basszus! Gagában végleg csalódtam. Eddig mindig reménykedtem, hogy visszatér a régi imidzséhez, talán egyszer csinál valami norálisat, esetleg megint megszeretem.
2011. szeptember 28. 16:54
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219640 Azonosító: 59785 offline |
sok dolgot kinéznék Gagából, de a vérbenfürdést azért nem bár ki tudja
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
ha ez igaz,meg sem lepődök rajta.egyébként Báthory Erzsébetet pont tanultuk nem is olyan régen,elvégre pont a városunkban lakott.ő szűz lányok vérében fürdött.
ha gaga is vérben fürdött,akkor (bocsi a rajongóktól) én hivatalosan is elkönyvelem elmebetegnek
ha gaga is vérben fürdött,akkor (bocsi a rajongóktól) én hivatalosan is elkönyvelem elmebetegnek
1 felhasználónak tetszik:
rachella
Ha igaz...Nem lep meg
De ha már a Scotland Yard foglalkozik vele ez durva...
De akkor se lep meg,bármilyen szempontból nézem
De ha már a Scotland Yard foglalkozik vele ez durva...
De akkor se lep meg,bármilyen szempontból nézem
2011. szeptember 28. 16:55
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline |
úristn' .. ez durva...
2011. szeptember 28. 16:56
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Én aztán tényleg a hátam közepére nem kívánom ezt a nőszemélyt, de ilyen dolgot még én se nézek ki belőle. Persze lehet, hogy szociopata, de én mindig is azt hittem, hogy csak egy menedzserek által rángatott báb, és valójában nem őrült. Nagyon remélem, hogy ez csak pletyka, mert ha nem, akkor erősen kényszer gyógykezelésre szorul a hölgyemény.
2011. szeptember 28. 16:56
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Idézet (An_d_a @ 2011.09.28. 16:54)
ha ez igaz,meg sem lepődök rajta.egyébként Báthory Erzsébetet pont tanultuk nem is olyan régen,elvégre pont a városunkban lakott.ő szűz lányok vérében fürdött.
Én bírom őt,de igazat adok neked.
Ez...nem lehet igaz,nagyon durva,ennyire beteg még ő sem lehet.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. szeptember 28. 16:58
Én ezen meg sem lepődök, hiszen ettól a nőszemélytől minden kitelik...
2011. szeptember 28. 16:59
rachellaEchelonMuserGlambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1591 Csatolások: 0 Azonosító: 147043 offline |
Idézet (rachella @ 2011.09.28. 16:53)
Jesszusom!!!
Ez már nem feltűnési viszketegség! Ennek a nőnek valami tényleg nincs rendben az agyában.
Ez már nem feltűnési viszketegség! Ennek a nőnek valami tényleg nincs rendben az agyában.
Kapcsolódó sztárok
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni
Szó sincs öngyilkosságról! Liam Payne nem akart meghalni