Britney Spears ma este lép fel a Papp László Sportarénában. A zene.hu a rajongók véleménye alapján megkereste az énekesnő legnépszerűbb dalát.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legnépszerűbb Britney Spears-dal
2011. szeptember 30. 11:15
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Igen, tényleg jó a dal, de nekem nem ez a kedvencem...
2011. szeptember 30. 11:37
|
|
Miley Cyrus 17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.26. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 123558 offline
|
Én pesten lakom, de túúl drága a jegy :/ Pedig úgy szeretném megnézni Britney-t!!!!!
2011. szeptember 30. 11:48
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
jaj én is elmenék
2011. szeptember 30. 11:49
Jaj, emlékszem, mikor reggelente a Hit Me Baby One More Time-ra keltem a rádióban, aztán anyum azt bömböltette a kocsiban, mikor kivitt a buszmegállóba, de úgy, hogy én még hátul a platón is hallottam.
Aztán meg azt (meg BSB számokat) hallgattam, miközben vártam az iskolabuszt.
Kis nosztalgia. 
Most már nem rajongok annyira Britney-ért, kifejezetten idegesít a hangja, bár a Circus mai napig nagy kedvencem.
Most már nem rajongok annyira Britney-ért, kifejezetten idegesít a hangja, bár a Circus mai napig nagy kedvencem.
2011. szeptember 30. 11:49
Pophercegnő??? Azt szerintem már rég kinőtte:)
Ő a pop főnixmadara, aki akár hamvaiból is képes újjáéledni. Már-már valóságos múzsa.
Bár én a régebbi rágógumi-szerű popdalocskáit imádtam leginkább, viszont véleményem szerint a Toxic c. dala, mely legjobban meg van komponálva. Művészi. Mindenképpen kimagasló gigasláger. Az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb popdala.
Ő a pop főnixmadara, aki akár hamvaiból is képes újjáéledni. Már-már valóságos múzsa.
Bár én a régebbi rágógumi-szerű popdalocskáit imádtam leginkább, viszont véleményem szerint a Toxic c. dala, mely legjobban meg van komponálva. Művészi. Mindenképpen kimagasló gigasláger. Az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb popdala.
2011. szeptember 30. 12:09
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8897 Csatolások: 236189 Azonosító: 59785 offline
|
nekem is ez az egyik nagy kedvencem <3
2011. szeptember 30. 12:52
|
|
Gergő kutyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 120 Csatolások: 3 Azonosító: 160094 offline
|
én a Till The World Ends-t jobban szeretem de ez is jó dal mint a tőbbi
2011. szeptember 30. 13:02
Nincs is kedvem menni koncertre... de ha már ott leszek, tuti jó lesz *-*
2011. szeptember 30. 13:20
|
|
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2387 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline
|
Én imádom az összes dalát.Nem tudnék dönteni:)
2011. szeptember 30. 13:38
|
|
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline
|
nekem az Everytime, és a Toxic a kedvenceim
D de csomót imádok...pl. If you seek Amy, Till the world ends...stb :DDD
Kapcsolódó sztárok
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.

0 felhasználónak tetszik: