A Dexter sorozat sztárja ismét David Boreanaz karjaiban fog feltűnni a Bones egyik epizódjában.
A teljes cikkhez kattints ide!
David Boreanaz és Julie Benz újra együtt
2011. október 17. 13:33
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
Na az tök jóó
))
2011. október 17. 17:17
|
|
kis_zsú |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 845 Csatolások: 0 Azonosító: 131186 offline
|
Sőt Julie is szerepelt az Odaátban, méghozzá az 1. évad 12. részében.
Én nagyon örülök, hogy újra szerepelnek együtt, mert tök szeretettem az Angel-Darla párost. Jók voltak együtt. És az is király, hogy pont a Bones-ban fognak újra együtt lenni. Már alig várom, hogy legyenek ezek a részek!
Én nagyon örülök, hogy újra szerepelnek együtt, mert tök szeretettem az Angel-Darla párost. Jók voltak együtt. És az is király, hogy pont a Bones-ban fognak újra együtt lenni. Már alig várom, hogy legyenek ezek a részek!
2011. október 17. 18:01
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Csak nem mindenki Darlája?
Imádom, minden régi kedvencem Whedon klasszikusaiból kezd visszatérni. Igaz, mindig James volt a szívem csücske, de a fent említettek közül mindnek nagyon örülök. Leginkább a Supernaturalos dologra leszek kíváncsi, de azt hiszem a Ringert is meg kéne lesni.
2011. október 18. 17:14
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
De jó! én nagyon szeretem a Buffy és Angel sorozatot. David nagyon a szívemhez nőtt, és állítom, hogy a legsármosabb, a legviccesebb, a legtökéletesebb vámpír megformálója! Julie-t is szerettem, habár én Bangel párti vagyok!
De, kíváncsi vagyok, ahogy a Ringer sorozatra is!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
"Nagyon tapadós tud lenni" - itt az igazság Ariana Grande szakításáról
Újra szingli az énekesnő.
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Ez az, amit Millie Bobby Brown a mai napig nem tudott megtanulni a Stranger Things miatt
Kimaradt sok dolog az életéből.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.

2 felhasználónak tetszik: