Majdnem a felére csökkent a TV2 sorozatának a műsorideje, és a szereplők is elkezdtek aggódni a jövőjük miatt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Veszélyben a Jóban Rosszban?
2011. október 27. 18:29
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
Ne legyen már végee. :SS
Én imádoom őkeet.!! :ddd
Én imádoom őkeet.!! :ddd
2011. október 27. 18:33
Szerintem nem lesz vége , mert elég nagy a nézetsége , de amúgy énis bosszankodom , hogy mondják hogy dupla rész következik , mikor fél órás egy rész , és egy negyed órás reklám van közötte, de mind1 , annyira imádom h még egy órás szünet is lehet közötte, nézni fogom
2011. október 27. 18:58
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline |
Szerintem felháborító, hogy az RTL klub és a TV2 megenged magának 20 percenkénti 8 perces szüneteket. A jó filmeket is úgy szétdarabolják, amivel alaposan tönkre vágják őket. Ki akar egy olyan filmet nézni, amiben negyedóránként reklám van? Az x-faktornál is 2 rövidke számot leénekelnek és rögtön benyomják a reklámot, amiben figyelhetjük, hogy a tisztító szerek, hogy tüntetik el a bacikat. izgalmas. Mindegy nem mérgelődök rajta, mert megváltoztatni úgy sem tudom, csak elég gonosznak tartom.
Ami meg azt illeti, hogy a Barátok-közt jobb lenne mint a Jóban Rosszban, arra csak annyit tudok mondani, hogy mindkettő sorozat majmolja a másikat. Figyeljétek meg! Mikor a Jóban Rosszbanban a Roland elkezdte a modellcéget, akkor pár nap múlva a Barátok közt-ben is rögtön modell cég szerepelt. De így van ez fordítva is. Személy szerint én mindig is Jóban Rosszbant néztem, és azt is fogom, és nem akarom, hogy vége legyen, imádom a sorozatot, már várom a pénteki részt.
Ami meg azt illeti, hogy a Barátok-közt jobb lenne mint a Jóban Rosszban, arra csak annyit tudok mondani, hogy mindkettő sorozat majmolja a másikat. Figyeljétek meg! Mikor a Jóban Rosszbanban a Roland elkezdte a modellcéget, akkor pár nap múlva a Barátok közt-ben is rögtön modell cég szerepelt. De így van ez fordítva is. Személy szerint én mindig is Jóban Rosszbant néztem, és azt is fogom, és nem akarom, hogy vége legyen, imádom a sorozatot, már várom a pénteki részt.
2011. október 27. 19:02
sz.regi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 149498 offline |
Spongya teljesen egyetértek .. ki akar olyan nézni amit nem lehet élvezni a reklámok miat?? és rövidebb lesz?? még dulpa résszel is nagyon rövid.. nem ha csak egy rész lesz -.-' =//
2011. október 27. 19:27
Na ne már! Ezt az egyetlenegy sorozatot nézem a kezdetektől. Remélem nem szűnik meg...
2011. október 27. 19:28
Ezzel csak azt érik el hogy csökkeni fog számos más műsor nézettsége is mivel senkinek nincs kedve kivárni egy legalább 8 perces reklámblokkot.De igazából ő bajuk,nem az enyém
2011. október 27. 19:30
lovelizarnyvadasz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.02. Hozzászólás: 2145 Csatolások: 2 Azonosító: 157207 offline |
Ez pontosan így van, az a sok rész miatt rövidebbek az epizódok, de szerintem a TV2 hibája.
Az RTL ebbe a hibába esett mint minden csatorna. A Barátok közt-el pedig abszolút nem vagyok kibékülve, 2 rész összesen 24 esetleg 25 percesek. Az összes csatornán az van hogy több a reklám és hosszabbnak tűnik az a bizonyos műsor. :@
Az RTL ebbe a hibába esett mint minden csatorna. A Barátok közt-el pedig abszolút nem vagyok kibékülve, 2 rész összesen 24 esetleg 25 percesek. Az összes csatornán az van hogy több a reklám és hosszabbnak tűnik az a bizonyos műsor. :@
2011. október 27. 19:38
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline |
Hála jó istennek úgyis egy nagy sz*r
2011. október 27. 20:36
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline |
Nagyon zavaró benne a reklám...Olyan jó volt, amikor dupla rész volt! Nagyon remélem, hogy nem lesz vége, már úgy a szívemhez nőttek a szereplők. Imádom a sorozatot, mindamellett, hogy tudom, nem a legszínvonalasabb műsor XD
2011. október 27. 20:40
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline |
hát túlzottan nem rajongok a sorozatért, vagyishogy nem is nézem, ezért annyira nem tört össze tőle szívem.
2011. október 27. 20:53
Jajj ne legyen már véége. wgy sorozat ami miatt várom az estéket!!! nem mint az összeesküvők agy a vv amiket utálok.
ahj... remélem nem igaz a hír X'D
ahj... remélem nem igaz a hír X'D
2011. október 27. 20:58
százszor jobb a jóban rosszban, mint a barátok közt!!!!!!! <3
Kapcsolódó sztárok
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermekét várja Amber Heard
Második gyermeke fog megszületni.
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Ezek voltak 2024 leghallgatottabb előadói és slágerei a Spotify szerint
Kíváncsi vagy, kiket hallgattak idén a legtöbben? Tudd meg most!
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a 21. század legikonikusabb popelőadója, így reagált erre Taylor Swift
Beyoncé lett a popkirálynő.
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
British Fashion Awards 2024: így jelentek meg a sztárok
Újabb outfitek a vörös szőnyegről!