A tavalyi évben visszatérő punk-pop zenekar, a Yellowcard – miután márciusban megjelentette When You're Through Thinking Say, Yes című albumát – szünet nélkül azon dolgozik, hogy bizonyítson rajongóinak, miszerint újra régi fényében tündököl.
A teljes cikkhez kattints ide!
Énekeljünk a Yellowcardért
2011. október 29. 18:05
Az együttest csak most kezdtem el igazán felfedezni, köszönhetően egy igen kedves barátnőmnek. Egyelőre csak két lemezüket ismerem, ezt és az Ocean Avenue-t és mindkettő nagy kedvencem.
Ez a dal pedig gyönyörű első hallásra beleszerettem, a videoklipről nem is beszélve.
Részvétem Stephanie-ért!
Gratulálok a cikkhez.
Ez a dal pedig gyönyörű első hallásra beleszerettem, a videoklipről nem is beszélve.
Részvétem Stephanie-ért!
Gratulálok a cikkhez.
1 felhasználónak tetszik:
minilivi
2011. október 29. 20:39
|
|
alcoholicillusionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 156196 offline
|
Imádom ezt a bandát :] Ez a klip pedig gyönyörű, ahogy maga a dal is. Az egyik kedvencem a WYTTSY albumról - ami mellesleg remek visszatérő album. Lényeg, hogy ezt most eltalálták a srácok, csak azt sajnálom, hogy kevesen ismerik őket :/
1 felhasználónak tetszik:
minilivi
2011. október 30. 11:48
ez az egyik kedvenc zenekarom és nagyon örülök hogy tavaly visszatértek közénk hiányoltam is őket és ez a szám nagyon tetszik
2011. október 30. 11:51
|
|
London Tiptonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 476 Csatolások: 1 Azonosító: 156425 offline
|
Clélia nekem is nagyon tetszik
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Csupán 10 perceg tartott Travis Scott koncertje Budapesten
Nem igazán sikerült a szervezés.
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Árulkodnak Sydney Sweeney új képei: tényleg ennyire összeugrottak Zendayával?
Tényleg ennyire összeugrottak?
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
Újra férjhez ment James Van Der Beek volt felesége
A színésszel 2010-ben váltak el.
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Új életet kezdett! - Nem gondolnád, mivel foglalkozik most a Szex és New York Smith Jerrodja
Teljesen új életet kezdett.
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Kiderült, kik vesznek részt Taylor Swift és Travis Kelce esküvőjén
Néhány sztár megerősítette, hogy ott lesz.
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Viselkedése miatt támadják Timothée Chalamet-ét
Tina Fey védte meg a színészt.